Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL EXPRESS POWER SV8062E0

EXPRESS POWER SV8062E0 Ултра мощна Лесна за използване
С пара, която е достатъчно мощна, за да премахне гънките от всяка тъкан, ютията с парен генератор Express Power постига бързи и надеждни резултати и разполага с нов подвижен антиваровиков колектор за лесна поддръжка и дълготрайна ефективност. Този високоефективен парогенератор разполага със система без настройка за гарантиране на безопасно гладене без риск от изгаряне, а усъвършенстваната технология на гладещата плоча Durilium Airglide осигурява безупречно плъзгане.

Реф. №: SV8062E0

Парогенератор

Ютията с парен генератор Express Power съчетава усъвършенствана система за поддръжка с изключителна мощност на парата, която е идеална за всяка тъкан и постига бързи и лесни резултати с дългосрочна производителност.

Нов подвижен антиваровиков колектор позволява поддръжка без усилия и осигурява по-дълъг живот на продукта с върхова ефективност.

Непрекъснатото подаване на пара от 130 g/минута се съчетава с 6,8 bar налягане на помпата за по-бързо гладене, а суровата мощ на парния удар от 450 g/минута изглажда дори най-упоритите гънки.

Уредът може да се похвали с изключителното плъзгане и издръжливост на повърхността за гладене Durilium AirGlide Autoclean.

Използва също и безшумна технология на помпата за спокойно гладене.

Най-важното
 • Подвижен антиваровиков колектор

  Усъвършенстваната технология против варовик осигурява дълготрайна ефективност на парата с нова система с подвижен антиваровиков колектор, която осигурява поддръжка без усилия. С приложена удобна принадлежност за лесно поддържане.

 • Ултрамощна

  Налягането на помпата от 6,8 bar се съчетава с непрекъснато подаване на пара от до 130 g/минута за бързи и ефективни резултати благодарение на суровата мощ на парния удар от 450 g/минута за изглаждане на дори най-упоритите гънки.

 • Безупречно плъзгане

  Гладещата плоча Durilium AirGlide осигурява изключително плъзгане за приятно гладене без усилия с оптимално разпределение на парата и покритие Autoclean за поддръжка без притеснения.

 • Без необходимост от настройка

  Лесно гладене без притеснения за всички тъкани благодарение на технологията без настройки: една идеална комбинация от пара и температура за 100% безопасно гладене без риск от изгаряне.

 • Вертикална пара

  Функцията за лесна вертикална обработка с пара осигурява светкавично бързо загряване за едва 30 секунди за финални корекции, така че да изглеждате възможно най-добре всеки път.

 • Безшумна технология на помпата

  Насладете се на по-високо ниво на комфорт благодарение на усъвършенстваната безшумна технология на помпата за по-приятно гладене.

 • Система за заключване за лесно пренасяне

  Системата за заключване за лесно пренасяне осигурява цялостна безопасност и удобство при пренасяне и съхранение, с подвижен резервоар за вода за по-удобно гладене.

 • 10 години сервизна поддръжка на продукта

  • Проектиран за лесен ремонт • Ниска цена и бърза доставка на резервни части за период от 10 години • 6500 сервизни центъра  в цял свят

 • Дезинфекция на облеклата ви

  Съчетанието от топлина от гладещата повърхност и пара допринася за унищожаването на до 99,9% от микробите и бактериите за максимална хигиена

Функции
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПАРАТА И МОЩНОСТТА
Мощност 2800  W
Променлива пара 130  g/min
Ударна пара 450  g/min
Водна помпа 6,8  bar
Вертикална пара    
Време за загряване 2  min
Дължина на маркуча за пара 1.60  m
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЛОЧАТА
Технология на плочата Durilium Airglide Autoclean  
Плъзгаемост *****  
Издръжливост на плочата / устойчивост на надраскване *****  
Постоянно подаване на пара Връх, странична и вътрешна част  
УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА
Удобна дръжка    
Тиха технология    
Антикапкова система    
Автоматично изключване    
Еко функция    
Дължина на захранващия кабел 1,7  m
Система за заключване    
Вместимост на резервоара за вода (L) 1.8  L
Воден резервоар Сменяем  
Индикация за празен резервоар    
Възможност за постоянно доливане на вода    
Отделение за съхранение на кабела Захранващ кабел и маркуч за пара  
ДЪЛГОТРАЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
Антиваровиков колектор    
Антиваровикова система Removable anti-scale collector  
Напомняне за премахване на накип    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Изберете дъска с регулируема височина, за да я настроите според тялото си. Трябва да е стабилна и здрава, за да можете да поставите ютията върху нея.
Дъската трябва да е перфорирана, за да може парата да преминава през влакната в плата и да го омекотява за по-лесно гладене. Повърхността на дъската за гладене трябва и да е подходяща за пропускане на потока пара през нея.
За да избегнете повреда на плочата, спазвайте тези съвети:
• Винаги поставяйте ютията на поставката й или на основата ѝ (в зависимост от модела),
• Избягвайте да гладите върху абразивни елементи (копчета, ципове и др.),
• Никога не почиствайте плочата на ютията си с абразивни или метални гъби.
Лъскави петна могат да се появят по някои платове, особено тъмни. Препоръчваме да гладите тъмни дрехи от опаковата страна и като използвате правилната температура.
Ако гладите дрехи от смесени тъкани, настройте температурата за най-чувствителната тъкан.
Важно! На ютията е нужно повече време да изстине, отколкото да се нагрее. Препоръчваме да започнете с материи, които се гладят на ниска температура.
Парата е повече или по-малко в зависимост от настройката на температурата на ютията. Препоръчваме да използвате пара от време на време, в случай че зададената температура на ютията е на ниска настройка, в противен случай по прането може да се появят капки вода.
Преди почистване се уверете, че уредът е изключен и че плочата на ютията и плочата за поставяне са студени.
Не използвайте какъвто и да било почистващ препарат или продукт за премахване на котлен камък за почистване на плочата или основния корпус. Никога не поставяйте ютията или нейния основен корпус под течаща вода.

• Почистване на основния корпус:
Почиствайте от време на време пластмасовите части с леко влажна мека кърпа.

• Почистване на колектора за котлен камък:
Изчакайте, докато уредът остане изключен за поне 1 час.
Отстранете колектора за котлен камък, като повдигнете и завъртите перката на четвърт оборот.
Изплакнете колектора за котлен камък под чешмата и го поставете обратно в ютията.

• Самопочистване на плочата (в зависимост от модела):
Когато индикаторът за функцията против котлен камък мига, изпълнете стъпките, описани в този видеоклип.
Това е нормално. Вашата ютия произвежда много пара; тя се кондензира върху дъската. Някои капки вода могат да се появят под дъската за гладене и да паднат на пода.
• Използвате химически продукти за премахване на котлен камък или добавки във водата. Никога не трябва да сипвате подобни продукти във водния резервоар. В такъв случай се свържете с одобрен сервизен център.
• Прането Ви не се е изплакнало достатъчно или гладите нова дреха, преди да я измиете. Уверете се, че сте изплакнали добре дрехите си, за да се отстранят остатъците от сапун или от химикали от новите дрехи, които биха могли да залепнат за ютията.
• Ютията е прекалено гореща, вижте препоръките относно настройките за температурен контрол в ръководството за продукта.
• Използвате препарат за колосване. Напръсквайте препарата за колосване само от задната страна на плата, който ще гладите.
Някои перални нишестета и синтетични фибри може да залепнат по повърхността на ютията. Моля, почистете повърхността.
Вътрешните части може да издават метални звуци, когато температурата се променя. В това няма нищо нередно.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Не. Нормално е да има шум или вибрация, когато се активира парата. Използването на парата задейства функционирането на електрическа помпа.
При зададена ниска температура на парата (в зависимост от модела, ако температурата може да се регулира) използвайте пара от време на време.
Температурата на ютията ви е зададена на твърде ниска степен и това не ви позволява да имате пара.
Да, съвсем нормално е. Потокът на водата позволява почистването на вътрешността на плочата.
Трябва да изпълните операцията за самопочистване на плочата. Вижте глава „Поддръжка и почистване”, „Как да отстраня котления камък от парогенератора?”
Да, съвсем нормално е. Операцията за самопочистване задейства електрическата помпа.
Не. Двата кабела са изолирани поотделно; обезопасени са и са щателно проверени. И все пак, ако забележите, че кабелът е повреден, дайте го за ремонт в одобрен ремонтен център.
Тази система предотвратява запушване на плочата. Нейното активно покритие отстранява влакната и замърсяванията, които често залепват върху плочата и водят до намаляване на плъзгането.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.