TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACESS STEAM FORCE

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACESS STEAM FORCE Най-мощният уред за пара, който се грижи за всички тъкани*
Ръчният уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force е решение „2 в 1“ за всички дрехи и за домашен текстил. Този лесен за използване уред осигурява надеждно изглаждане, като същевременно дезинфекцира и премахва праха — всичко това в удобен ръчен формат. Открийте цялостното решение: концентрираната сила на парата ви помага да изглеждате възможно най-добре изключително бързо, а новата микрофибърна четка същевременно премахва праха и дезинфекцира — перфектно за използване навсякъде в дома ви: за палта, матраци, дивани и много други!

Реф. №: DT8230E1

Ръчен уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force

Решението за грижа за домашен текстил и дрехи, което ви дава повече: ръчният уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force е проектиран така, че да отговаря на всички ваши нужди за домашния текстил, с ненадмината лекота и удобство в удобен ръчен формат.

Оборудван с впечатляваща мощност от 2000 W, 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и 90 g/мин парен удар, този многофункционален ръчен уред за гладене с пара премахва гънки, дезинфекцира и почиства прах с пълна гама от усъвършенствани функции.

Благодарение на светкавичното загряване за 25 секунди и технологията на нагрятата повърхност можете да премахвате гънки от дрехите и да ги обличате веднага.

Микрофибърната четка е суперзвезда в почистването, която предлага всичко необходимо за освежаване и премахване на прах от палта, матраци, дивани и много други.

Естествената мощ на парата дезинфекцира за по-здравословна домашна среда без необходимост от почистващ препарат или химикали. Открийте този лесен за използване, безопасен и ефективен върху всички тъкани уред в ръчен формат.

*От Tefal

Най-важното
 • Мощна пара

  2000 W мощност, до 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и нов, ексклузивен парен удар от 90 g/мин – всичко това с чистото удобство на ръчния формат.

 • Принадлежност от микрофибър за прах

  Четката от микрофибър премахва праха от всички облекла и домашен текстил за ново, изключително лесно изживяване при пролетното почистване. Премахване на праха и дезинфекция в една стъпка!

 • В готовност на мига

  Вашият ръчен уред за гладене с пара е готов, когато ви е необходим. Светкавичното загряване за 25 секунди е всичко необходимо, за да започнете, за експресно изглаждане с пара и перфектни финални корекции.

 • Дезинфекциращо действие на парата

  Концентрираната мощ на парата унищожава до 99,99% от бактериите, вирусите и микробите* за по-безопасна грижа за облекла и по-здравословна домашна среда. *Външни изпитвания, проведени в независими лаборатории с прилагане на устройството върху памучна тъкан и бавно преминаване с пара напред и назад 3 пъти

 • Изцяло естествена пара

  Всичко, от което се нуждаете за премахване на гънки, дезинфекциране и почистване, всичко това с естествената сила на парата и абсолютно без препарати или химикали.

 • Дрехите са готови веднага

  Новата технология с нагрята повърхност позволява висококачествено гладене с пара, което прави дрехите приятно сухи и готови за носене веднага след изглаждането с пара.

 • Безопасен за всички тъкани

  Интелигентната технология за управление на температурата ви позволява да премахвате гънки и да дезинфекцирате дори най-деликатните/трудни за почистване тъкани и материали, независимо дали са подходящи за гладене, или не, без риск от лъщене или изгаряне

 • Лесна употреба

  Подвижен резервоар за вода с размер 190 ml, който осигурява изключителна автономия от 10 минути, захранващ кабел с дължина 2,6 m, функция за автоматично изключване и две настройки за пара с интуитивно управление.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 2000  W
Променлива пара до 30  g/min
Парна глава Ceramic Soleplate  
Време за загряване 25  s
Дезинфекциране    
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 2.6  m
Настройка на парата 2  
Възможност за управление на парата    
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Автоматично изключване Да  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Воден резервоар Сменяем  
Автономност 10  min
Индикатор за готовност на парата    
Отделение за съхранение на захранващия кабел Велкро  
Type of garment steamers Handheld  
АКСЕСОАРИ
Аксесоари Микрофибърна четка  
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Черен  
Kills bacterias 99.99 %  
99.99 %  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Степени на работа 2  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.