TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА TEFAL PURE TEX DT9531

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА TEFAL PURE TEX DT9531 Първият уред за пара 4 в 1 за гладене и пречистване на всички домашни текстилни изделия
Tefal PURE TEX осигурява 4 действия в 1 уред за пара с лесно за използване устройство, което дезинфекцира, премахва гънки, почиства и разпръсква аромати за всички домашни текстилни изделия. Този иновативен, първи по рода си ръчен уред за пара е оборудван с високо интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки за дезинфекциране, изглаждане, почистване на мъхчета и прах от всички текстилни изделия в дома ви. Напълно естественото действие на парата за дезинфекция допълва това решение, като унищожава до 99,9% от вирусите и бактериите* с помощта на ултра бърз уред за пара, който е готов само за 25 секунди.

Реф. №: DT9531E0

Ръчен уред за пара Tefal PURE TEX

Със своите иновативни и интелигентни функции уредът за пара Tefal PURE TEX е създаден да улеснява грижите за тъканите в дома ви всеки ден.

Първият по рода си ръчен уред за пара дезинфекцира, изглажда, почиства и разпръсква аромати с високо интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки, за да ви предостави 4 лесни действия в 1 уред.

Дезинфекция: хигиена и свежест без усилия с мощна пара, която дезинфекцира и намалява миризмите, докато почиства, унищожавайки до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*.

Изглаждане: благодарение на уникалната технология и нагрятата плоча с едно ниво на температура, 1700 W мощност, непрекъсната пара до 30 g/минута и ексклузивен парен удар до 90 g/мин, PURE TEX изглажда с ефективно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене.

Почистване: двустранната подложка премахва косми, прах и мъхчета от всички тъкани, дори най-трудните за почистване или тези, които не могат да се перат.

Разпръсква аромат: с помощта на подложката за разпръскване на аромати MonParfum се наслаждавате на любимия си аромат у дома.

Всичко това в изключително бърз уред за пара, който е готов за 25 секунди и гарантира отлични резултати за всички домашни текстилни изделия.

Най-важното
 • Ексклузивна система със сменяеми подложки

  С нашата ексклузивна система с няколко подложки преминавате от една подложка на друга без усилия благодарение на ексклузивното магнитно поставяне. Подложките са двустранни за различни действия и по-продължителна употреба. Лесни за пране на ръка и прибиране в тяхната кутия за съхранение за иновативна грижа с максимално удобство.

 • Дезинфекцираща сила на парата

  Интензивната сила на парата дезинфекцира и унищожава до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*. Премахва миризми, алергени и прахови акари за перфектна хигиена в дома.

 • Напълно естествена пара

  Освежаване и дезинфекция благодарение на напълно естествената сила на парата, без химични вещества, за по-здравословен дом.

 • Ефективно изглаждане

  Излезте навън в най-добрия си вид с изключителна бързина благодарение на технологията с нагрята плоча: без конденз, дрехите са готови за носене веднага. В съчетание с една настройка на температурата: без регулиране, изглаждате дори най-деликатните тъкани, като коприната, без риск от изгаряне или лъщене.

 • Мощна пара

  Подаване на пара до 90 g/мин за упорити гънки или тежки тъкани благодарение на парния удар. С 2 нива на парата постигате до 30 g/мин непрекъснато подаване на пара или използвате минималното ниво за леки и лесни за гладене тъкани.

 • Почистване на косми, мъхчета и прах

  Интелигентна двустранна подложка за почистване на всички тъкани, дори най-трудните и тези, които не могат да се перат, с функция за премахване на косми/мъхчета от едната страна и микрофибър от другата за премахване на дребните частици прах, заседнали в тъканта.

 • Разпръснете любимия си аромат

  С MonParfum можете да усещате приятното ухание на любимия си аромат у дома, като поставите няколко капки върху устройството, включите в подложката MonParfum и използвате функцията на пара.

 • Обработване с пара за изделия, които не са подходящи за гладене

  Капакът за пара защитава най-деликатните тъкани и изделия, за да се наслаждавате на 100% естествения ефект за дезинфекция на парата върху всички тъкани.

 • Готов на мига

  Готов за употреба само за 25 секунди, за бързо и ефективно гладене в забързаното ежедневие.

 • За всички домашни текстилни изделия

  Благодарение на иновативните подложки: дезинфекциране, изглаждане, почистване и разпръскване на аромат върху всички домашни текстилни изделия: облекла, палта, дамаски, възглавници, завеси, одеяла, бебешки изделия и др.

 • Без нужда от дъска за гладене

  Благодарение на революционната конструкция и единичното вертикално движение нямате необходимост от дъска за гладене.

 • Функция за автоматично изключване

  За по-безопасна употреба уредът се изключва автоматично след няколко минути бездействие.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 1700  W
Променлива пара до 30  g/min
Парна глава Ceramic Soleplate  
Време за загряване 25  s
Дезинфекциране    
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 2,5  m
Настройка на парата 2  
Възможност за управление на парата    
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Автоматично изключване Да  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Воден резервоар Сменяем  
Индикатор за готовност на парата    
Отделение за съхранение на захранващия кабел Велкро  
Type of garment steamers Handheld  
Отделение за съхранение на приставките Интегриран  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Степени на работа 2 настройки на парата  
АКСЕСОАРИ
Аксесоари Подложка за почистване, подложка за гладене, капак за пара + ароматизираща система MonParfum  
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Син  
Kills bacterias 99.9% вируси , бактерии и микроби  
99.9% вируси , бактерии и микроби  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.