TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100

ACCESS STEAM CARE DT9100 Идеалният външен вид се крие в детайлите

Ръчният уред за работа с пара Access Steam Care на Tefal осигурява безупречно изглаждане с пара до последния детайл, с подобрен дизайн, който включва изключително мощна пара от до 30 г/минута, отлята алуминиева подложка и ултрабързо време за загряване, за високоефективно парно гладене всеки ден. Безопасно за употреба с всякакви материи, дори и най-деликатните, този лесен за употреба уред с пара включва и вертикална поддържаща дъска за гладене с безупречен завършек.

Ръчен уред за работа с пара Access Steam Care: първокласно гладене с пара

Чрез изключителната работа на парата и вертикалната поддържаща дъска за максимално удобство, ръчният уред за работа с пара Tefal Access Steam Care е идеалният продукт за безупречния вид на дрехите ви в последния момент.

Ултрабързия ръчен уред за работа с пара се съчетава с вертикална опорна дъска, за удобство и висока прецизност при гладене, така получавате безупречен завършен вид на вашите дрехи.

Постигайте перфектни и безопасни резултати при всяка материя чрез трите настройки на парата с до 30 г/мин постоянно подаване на пара, за да се справите лесно с по-плътни материи и упорити гънки.

Гладещата повърхност от отлят алуминий осигурява по-добри резултати от всякога, благодарение на усъвършенстваната технология.

Благодарение на краткото време за загряване от 40 секунди, вашият ръчен уред за гладене с пара е готов точно тогава, когато ви трябва, с различни подобрени функции, които допълват пакета.

Най-важното
 • С включена вертикална опора

  Изпитайте най-голямото удобство, лекота и висока прецизност при гладене с пара, за гладене с безупречен завършек, и всичко това – без да ви трябва дъска за гладене.

 • 3 смарт аксесоара

  Използвайте четката за платове при по-плътни материи, капак за конденз при деликатни материи, куката за врата, за да гладите с пара навсякъде, и вертикалната дъска, за безупречен завършек.

 • Изключителни резултати при гладене

  В ръцете си държите мощта на парата, с непрекъснат поток от 30 г/мин за изглаждане на гънките дори и от по-плътни материи.

 • Дрехите са готови на момента

  Нова технология за нагряване на плочата, която позволява висококачествено гладене с пара, без конденз, така че дрехите да са готови за носене веднага.

 • Подходящо за всякакви видове дрехи

  Ползите от гладенето в последния момент и високопрецизното гладене с пара, което е безопасно за всички дрехи в гардероба ви, подходящо за всякакви материи, дори и на най-деликатните, като например коприна.

 • Винаги готов

  Вашият ръчен уред за работа с пара е готов точно тогава, когато ви трябва. Светкавично бързото време за загряване от 45 секунди е всичко, от което се нуждаете за експресно парно гладене и идеални крайни резултати.

 • Три настройки на парата

  Гладете всякакви видове материи с трите настройки за пара, от най-деликатните, до най-плътните, за изключително прецизно парно гладене, с перфектни резултати.

 • Освежава и хигиенизира

  Интензивната мощ на парата убива до 99.99% от микробите и бактериите, като същевременно освежава и премахва неприятните миризми, за свежи дрехи и идеална хигиена.

 • Лесен за употреба

  Удобните функции правят парното гладене лесно всеки ден: 3-метров кабел, механизъм за заключване на парата за непрекъснат поток, лесен достъп до бутона за Вкл./Изкл. с индикатор на светлина и отделящ се воден резервоар.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 1600  W
Парна глава Ceramic Soleplate  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 3  m
Настройка на парата 3  
Възможност за управление на парата    
Вградена вертикална поставка Vertical Board  
АКСЕСОАРИ
Аксесоари Четка за по-плътни материи , капак против конденз.  
Кука на вратата    
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Черен и розово злато  

Инструкции и ръководство