Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL PRO STYLE CARE IT8460

PRO STYLE CARE IT8460 Супер мощно и професионално гладене

Благодарение на уреда за гладене с пара Tefal Pro Style Care Garment Steamer можете да се насладите на изгладени дрехи без гънки, с всичките удобства и лекота на домашната грижа за дрехите. Ексклузивната патентована вертикална поддържаща система Steam & осигурява двойно действие на парата за професионални резултати с лекотата и удобството на парното гладене с една ръка. Чрез разнообразието си от удобни функции Pro Style Care е идеална за ежедневна употреба върху всякакви материи, дори и най-деликатните.

Реф. №: IT8460E0

Pro Style Care Garment Steamer: гладете с пара като професионалист

За лесно гладене с пара с професионален резултат, уредът за работа с пара Tefal Pro Style Care Garment Steamer предлага изключителна домашна грижа за дрехите.

Постигнете страхотни резултати, чрез нашата патентована, вертикална поддържаща система Steam & Press за гладене с пара с една ръка, с двойно действие.

Така ще излезете в най-добрия си външен вид за отрицателно време.

Мощността от 1800W и постоянната пара от 35 г/мин осигуряват впечатляващо гладене.

5-те настройки за потока на парата може да контролирате от дръжката за по-лесна употреба, а главата на уреда XL Delta Steam Head осигурява оптимално разпръскване и висока прецизност по време на работа.

Pro Style Care е безопасен уред за всякакви материи, с набор от удобни функции, които допълват идеалния пакет за гладене с пара в домашни условия.

Най-важното
 • Ексклузивно гладене с Steam & Press технологията за професионални резултати

  Ексклузивната патентована вертикална поддържаща система Smart Vertical Board прави възможно двойното премахване на гънките, позволявайки гладене с пара, само с една ръка – по-лесно от всякога, за да изглеждате по-добре от всякога.

 • Глава XL Delta Steam

  Идеалният баланс между ефективност и прецизност, с оптимално разпределяне на парата за бързи резултати и специален дизайн за трудно достъпните места.

 • Надеждно и ефективно отстраняване на гънките

  1800W мощност, съчетана с 35 г/мин постоянен поток на парата, за високоефективно парно гладене, с резултати, на които можете да разчитате.

 • Бързо парно гладене

  Светкавичното 45-секундно време за загряване означава, че устройството ви е готово точно, когато ви трябва, за да излезете в най-добрия си вид за нула време.

 • 5 настройки за парата на дръжката

  За максимално удобство и лесна употреба, бутоните, разположени върху дръжката, ви дават достъп до петте настройки за парата, подходящи за всеки тип материя, безопасно и ефективно.

 • Безопасно за всякакви видове дрехи

  Възползвайте се от грижа за дрехите, която е безопасна за използване за всички дрехи в гардероба ви, с парно гладене на всякакви материи, дори и най-деликатните, като например коприна.

 • Дълготрайно представяне

  Редовната употреба на функцията за отстраняване на варовика осигурява по-дълъг живот на продукта, за изключителни и трайни резултати при гладене.

 • Отделящ се воден резервоар за изключително удобство

  Големият обем от 1,3 литра на отделящия се воден резервоар осигурява дълготрайно парно гладене и допълване, по-лесно от всякога.

 • Освежава и хигиенизира

  Интензивната мощ на парата убива до 99.99% от микробите и бактериите, като същевременно освежава и премахва неприятните миризми, за свежи дрехи и идеална хигиена.

 • Включени 5 смарт аксесоара

  Използвайте четката за дрехи за по-груби материи; приставка против конденз за деликатни материи; приставката за ръбове, за да оформите плисета; подложка, за да отстранявате косми и прах; и ръкавица, за да предпазите ръката си, докато гладите с пара.

Функции
Мощност 1800  
Променлива пара 35  g/min
Време за загряване 45  s
Възможност за управление на парата    
Вместимост на резервоара за вода (L) 1,3  L
Автономност 40  min
Колелца    
Цветове Черен и розово злато  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.