TEFAL PRO STYLE CARE IT8460

PRO STYLE CARE IT8460 Супер мощно и професионално гладене

Благодарение на уреда за гладене с пара Tefal Pro Style Care Garment Steamer можете да се насладите на изгладени дрехи без гънки, с всичките удобства и лекота на домашната грижа за дрехите. Ексклузивната патентована вертикална поддържаща система Steam & осигурява двойно действие на парата за професионални резултати с лекотата и удобството на парното гладене с една ръка. Чрез разнообразието си от удобни функции Pro Style Care е идеална за ежедневна употреба върху всякакви материи, дори и най-деликатните.

Реф. №: IT8460E0

Pro Style Care Garment Steamer: гладете с пара като професионалист

За лесно гладене с пара с професионален резултат, уредът за работа с пара Tefal Pro Style Care Garment Steamer предлага изключителна домашна грижа за дрехите.

Постигнете страхотни резултати, чрез нашата патентована, вертикална поддържаща система Steam & Press за гладене с пара с една ръка, с двойно действие.

Така ще излезете в най-добрия си външен вид за отрицателно време.

Мощността от 1800W и постоянната пара от 35 г/мин осигуряват впечатляващо гладене.

5-те настройки за потока на парата може да контролирате от дръжката за по-лесна употреба, а главата на уреда XL Delta Steam Head осигурява оптимално разпръскване и висока прецизност по време на работа.

Pro Style Care е безопасен уред за всякакви материи, с набор от удобни функции, които допълват идеалния пакет за гладене с пара в домашни условия.

Най-важното
 • Ексклузивно гладене с Steam & Press технологията за професионални резултати

  Ексклузивната патентована вертикална поддържаща система Smart Vertical Board прави възможно двойното премахване на гънките, позволявайки гладене с пара, само с една ръка – по-лесно от всякога, за да изглеждате по-добре от всякога.

 • Глава XL Delta Steam

  Идеалният баланс между ефективност и прецизност, с оптимално разпределяне на парата за бързи резултати и специален дизайн за трудно достъпните места.

 • Надеждно и ефективно отстраняване на гънките

  1800W мощност, съчетана с 35 г/мин постоянен поток на парата, за високоефективно парно гладене, с резултати, на които можете да разчитате.

 • Бързо парно гладене

  Светкавичното 45-секундно време за загряване означава, че устройството ви е готово точно, когато ви трябва, за да излезете в най-добрия си вид за нула време.

 • 5 настройки за парата на дръжката

  За максимално удобство и лесна употреба, бутоните, разположени върху дръжката, ви дават достъп до петте настройки за парата, подходящи за всеки тип материя, безопасно и ефективно.

 • Безопасно за всякакви видове дрехи

  Възползвайте се от грижа за дрехите, която е безопасна за използване за всички дрехи в гардероба ви, с парно гладене на всякакви материи, дори и най-деликатните, като например коприна.

 • Дълготрайно представяне

  Редовната употреба на функцията за отстраняване на варовика осигурява по-дълъг живот на продукта, за изключителни и трайни резултати при гладене.

 • Отделящ се воден резервоар за изключително удобство

  Големият обем от 1,3 литра на отделящия се воден резервоар осигурява дълготрайно парно гладене и допълване, по-лесно от всякога.

 • Освежава и хигиенизира

  Интензивната мощ на парата убива до 99.99% от микробите и бактериите, като същевременно освежава и премахва неприятните миризми, за свежи дрехи и идеална хигиена.

 • Включени 5 смарт аксесоара

  Използвайте четката за дрехи за по-груби материи; приставка против конденз за деликатни материи; приставката за ръбове, за да оформите плисета; подложка, за да отстранявате косми и прах; и ръкавица, за да предпазите ръката си, докато гладите с пара.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 1800  
Променлива пара 35  g/min
Парна глава Пластмаса  
Време за загряване 45  s
Дезинфекциране    
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Регулируема стойка Единичен  
Настройка на парата 5  
Възможност за управление на парата    
Окачалка    
Вградена вертикална поставка Натисни и пара  
Вместимост на резервоара за вода (L) 1,3  L
Автоматично изключване Да  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Воден резервоар Сменяем  
Индикация за празен резервоар    
Автономност 40  min
Индикатор за готовност на парата    
Отделение за съхранение на захранващия кабел Кука  
Колелца    
Антиваровикова система Draining system  
Usage Vertical  
АКСЕСОАРИ
Аксесоари Четка за по-плътни материи, капак против конденз за финни материи, приставка за ръбове, приставка за косми и прах  
Ръкавица    
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Черен и розово злато  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.