Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL Персонална везна BODY UP body fat BM2520

Персонална везна BODY UP body fat BM2520 СЛЕДЕТЕ СЪСТАВА НА ТЯЛОТО СИ С ЛЕКОТА

Следете състава на тялото си с везната Tefal Body Up. Много повече от измерване на телесната маса, с удобните и лесни за ползване функции можете да следите телесните мазнини и индекса на телесна маса чрез голям LCD дисплей, запаметяване на до 8 профила с автоматично разпознаване, гладка платформа с модерен външен вид. Измервайте промяната на вашето тегло и индекса на телесна маса, така перфектно ще следите резултатите.

Реф. №: BM2520V0

The Body Персонална везна с измерване на телесни мазнини

Отидете отвъд проследяването на теглото и открийте лесния начин за проследяване на здравословните параметри във вашето тяло.

Везната Tefal Body Up Bathroom/ Body Fat ви помага да поемете контрол на тялото си с голям, кристално видим, LCD дисплей за перфектна точност само с едно движение.

Запаметявайте до 8 профила, достатъчно за всяко домакинство, с автоматично разпознаване на потребителя за максимално удобство.

Тази дигитална персонална везна има висококачествено представяне с капацитет от 150 кг и точност около 100 гр., високо интуитивни контроли и кристално ясен дисплей, както и модерен дизайн който подхожда на всеки дом.

Открийте персоналната везна, която ще ви помогне да влезете във форма за по-здравословно ежедневие

Използвайки биоимпедансен анализ, проследявате състава на тялото (масата на мазнините в проценти). Повече от просто измерване на теглото— насладете се на всички плюсове на този анализиращ уред за телесно тегло и прогреса при индекс на телесна маса. 

Най-важното
 • Тегло, телесни мазнини, индекс на телесна маса

  Използвайки биоимпедансен анализ, проследявате състава на тялото (масата на мазнините в проценти). Повече от просто измерване на теглото— насладете се на всички плюсове на този анализиращ уред за телесно тегло и прогреса при индекс на телесна маса. 

 • default

   Голям дисплей

  Големия дисплей на тази персонална везна е практичен и лесен за разчитане и употреба, за да следите състоянието си ден след ден.

 •  Проследявате цялото семейство

  Съхранявайте до 8 профила, за проследяване на задравословното състояние и теглото на цялото семейство, с автоматично разпознаване за удобство и лесна употреба.

 • Голям капацитет

  Измерване до 150 кг.

 • Прецизни резултати

  Насладете се на точност до последния детайл с отклонение не повече от 100 g за реални резултати.

 • Готова за ползване направо от кутията

  Употреба на момента с високото представяне на литиева батерия CR3032 включена в окомплектовката за да ви предостави пълно проследяване на здравните компоненти и телесно тегло за нула време.

Функции
КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО И ТЯЛОТО
Измерване на мазнините в Kg    
ИНТЕЛИГЕНТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Панел със сензорни бутони    
Памет 8  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Вместимост 150  kg
Скала 100  g
Платформа за претегляне Закалено стъкло  
Цветове Син  
Тип батерия CR 2032  
Батерии включени в комплекта    
Други Индекс на телесната маса  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Тази функция дава възможност за незабавно показване на теглото. Не е необходимо да чакате да се появи „0“ – изчисляването на теглото започва веднага.
Повечето от съвременните кантари за баня имат копче при мястото на батерията, ако няма такова, погледнете в инструкциите за употреба.
За да сте напълно доволни от този уред, измерването и претеглянето трябва да се извършват винаги при едни и същи условия:
• Винаги измервайте теглото си боси. Краката Ви трябва да са сухи и правилно разположени върху електродите. Имайте предвид, че ако краката Ви с прекалено груба кожа, това може да повлияе на измерването.
• за предпочитане веднъж седмично, сутрин, веднага след ставане от сън,
• четвърт час след събуждане, така е водата в тялото Ви да се е разпределила в долните крайници.
Важно е също така да се уверите, че няма контакт между краката (бедра, колене, прасци) или между стъпалата. Ако е необходимо, прокарайте лист хартия между краката си.
Зависи от вида кантар, който използвате:
– диагностичен кантар: измерването няма да бъде коректноо.
– друг кантар за баня: няма влияние върху измерването.
Винаги дръжте кантата на равна повърхност и не поставяйте предмети върху плочата.
Ако няма да използвате кантара дълго време, извадете батериите.

Ако кантарът се съхранява вертикално с един или повече крака във въздуха или ако върху плочата са поставени предмети, първото измерване ще бъде неточно.
Може да видите съобщение „ERR” и дълъг звуков сигнал в края на претеглянето. Трябва отново да се претеглите.
За да сте сигурни, че измерванията са правилни, трябва да поставите кантара върху твърда, равна повърхност, а не върху мека настилка, като мокет или килим.
За да получавате точни и последователни резултати, препоръчваме да използвате кантара при едни и същи условия и по едно и също време. В идеалния случай трябва да се претегляте на празен стомах 15 минути след ставане, за да може водата в тялото ви да е разпределена в долните крайници.

Избягвайте да се претегляте:
• По време на или непосредствено след тежка физическа активност.
• Непосредствено след душ, вана или сауна.
• Когато сте употребили алкохол.
• Когато имате висока температура.

За да се осигури правилно наблюдение на състава на тялото, се препоръчва да се претегляте редовно – в идеалния случай веднъж седмично.
Препоръчваме винаги да се използват нови алкални батерии (LR03) и никога – батерии с разтопена сол (saline) (R03) или презареждащи се батерии (HR03).
Когато сменяте батериите, винаги подменяйте всички батерии с нови алкални батерии.
Това не се отнася до кантарите, използващи CR2032 бутонни батерии или литиево-йонни батерии.
Можете да почистите кантара с кърпа, която не пуска мъхчета, леко напоена с вода.
Не използвайте тел или абразивни препарати. Никога не потапяйте уреда във вода.
Нормално е да се появи съобщение „8888“ и когато се поставят батериите. Уредът е в етап на активиране. Поставете го върху плоска повърхност и изчакайте съобщението да угасне. Ако го преместите или стъпите на него докато съобщението „8888“ продължава, това ще рестартира процесът на активиране. Активирането може да отнеме от 5 до 30 секунди.
Кантарът е установил някакво несъответсвие при претеглянето и се прекалибрира. Трябва да слезете от кантара и да изчакате да се появи „0.0“ преди да стъпите върху него отново.
Виртуалната клавиатура се активира щом тегленето приключи.
Ето няколко правила, които трябва да спазвате:
• Слезте от уреда, когато измерването приключи,
• Уредът трябва да остане на пода, когато натискате клавишите,
• Натискайте клавишите само с един пръст,
• Натискайте клавишите само с пръст (не с предмети).
Ако след изпълнение на инструкциите в ръководството за потребителя кантарът продължава да не работи, не се опитвайте да го разглобявате или ремонтирате сами, а го занесете в оторизиран сервизен център.
Да, диагностичният кантар измерва мускулната маса и като го приспада от общата телесна маса, посочва общия процент на мазнините в тялото, независимо от това къде се намират.
При фабричното калибриране на кантара за баня могат да възникнат отклонения между един кантар и друг. Някои разлики, произтичащи от тези отклонения, могат да възникнат ако сравнявате теглото си на два различни кантар за баня.
От съществено значение за правилното функциониране на Вашето тяло, нейното измерване Ви позволява да бъдете осведомени в случай на твърде ниска хидратация.
Съставен от телесна вода, органи, кости и мускули, неговата роля не е маловажна за ежедневното изразходване на енергия.
От съществено значение за Вашето тяло, това е енергиен резерв, който трябва да се следи.
ИТМ е международен индекс, определен от Световната здравна организация през 1997 г.
ИТМ показва Вашето ниво на телесна маса и следователно риска от наднормено тегло. Той се измерва по следния начин:


ИТМ е много общ и не особено персонализиран. Той не определя стойността на мастната или мускулната маса.
Нашият кантар използва биоелектричен импеданс, известен още като биоимпеданс.

В тялото Ви се изпраща синусоидален ток с ниска интензивност, който лесно преминава през тъканите, които са богати на вода (мускулна маса: мускулите, кожата ...), и напротив, той среща повече съпротивление на нивото на тъканите, които са бедни на вода (мастна маса).


Така полученото съпротивление, съчетано с уравнения, взимащи предвид профила Ви, ни позволяват да изчислим мускулната Ви маса.

Мастната маса се получава чрез изваждане на мускулната маса от общото Ви тегло.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Да, теглото на дрехите се добавя към телесните мазнини. Поради тази причина се препоръчва да се претегляте с възможно най-малко дрехи.
Кантарът е проектиран така, че да е подходящ за повечето хора. Въпреки това не трябва да използвате кантара, ако имате пейсмейкър или друго медицинско устройство. Това се дължи на факта, че при измерването на телесните мазнини кантарът изпраща слаб електрически ток през тялото ви, който може да увреди или да попречи на пейсмейкъра (или друго медицинско устройство).
Като предпазна мярка, използването на кантара е противопоказано по време на бременност поради наличието на биоимпедансно устройство. Въпреки това можете да използвате кантара, ако носите чорапи. По този начин през тялото ви няма да протича ток. Тогава ще можете да получите информация за теглото си, но не и за другите показатели за състава на тялото ви.