TEFAL Персонална везна BODY UP body fat BM2520

Персонална везна BODY UP body fat BM2520  СЛЕДЕТЕ СЪСТАВА НА ТЯЛОТО СИ С ЛЕКОТА

Следете състава на тялото си с везната Tefal Body Up. Много повече от измерване на телесната маса, с удобните и лесни за ползване функции можете да следите телесните мазнини и индекса на телесна маса чрез голям LCD дисплей, запаметяване на до 8 профила с автоматично разпознаване, гладка платформа с модерен външен вид. Измервайте промяната на вашето тегло и индекса на телесна маса, така перфектно ще следите резултатите.

The Body Персонална везна с измерване на телесни мазнини

Отидете отвъд проследяването на теглото и открийте лесния начин за проследяване на здравословните параметри във вашето тяло.

Везната Tefal Body Up Bathroom/ Body Fat ви помага да поемете контрол на тялото си с голям, кристално видим, LCD дисплей за перфектна точност само с едно движение.

Запаметявайте до 8 профила, достатъчно за всяко домакинство, с автоматично разпознаване на потребителя за максимално удобство.

Тази дигитална персонална везна има висококачествено представяне с капацитет от 150 кг и точност около 100 гр., високо интуитивни контроли и кристално ясен дисплей, както и модерен дизайн който подхожда на всеки дом.

Открийте персоналната везна, която ще ви помогне да влезете във форма за по-здравословно ежедневие

Използвайки биоимпедансен анализ, проследявате състава на тялото (масата на мазнините в проценти). Повече от просто измерване на теглото— насладете се на всички плюсове на този анализиращ уред за телесно тегло и прогреса при индекс на телесна маса. 

Най-важното
 • Тегло, телесни мазнини, индекс на телесна маса

  Използвайки биоимпедансен анализ, проследявате състава на тялото (масата на мазнините в проценти). Повече от просто измерване на теглото— насладете се на всички плюсове на този анализиращ уред за телесно тегло и прогреса при индекс на телесна маса. 

 • default

   Голям дисплей

  Големия дисплей на тази персонална везна е практичен и лесен за разчитане и употреба, за да следите състоянието си ден след ден.

 •  Проследявате цялото семейство

  Съхранявайте до 8 профила, за проследяване на задравословното състояние и теглото на цялото семейство, с автоматично разпознаване за удобство и лесна употреба.

 • Голям капацитет

  Измерване до 150 кг.

 • Прецизни резултати

  Насладете се на точност до последния детайл с отклонение не повече от 100 g за реални резултати.

 • Готова за ползване направо от кутията

  Употреба на момента с високото представяне на литиева батерия CR3032 включена в окомплектовката за да ви предостави пълно проследяване на здравните компоненти и телесно тегло за нула време.

Функции
КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО И ТЯЛОТО
Измерване на мазнините в Kg    
ИНТЕЛИГЕНТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Панел със сензорни бутони    
Памет 8  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Вместимост 150  kg
Скала 100  g
Платформа за претегляне Закалено стъкло  
Цветове Син  
Тип батерия CR 2032  
Батерии включени в комплекта    
Други Индекс на телесната маса  

Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Важно е винаги да се претегляте по едно и също време на деня. Най-добре е веднъж седмично.
Тази функция дава възможност за незабавно показване на теглото. Не е необходимо да чакате да се появи „0“ – изчисляването на теглото започва веднага.
Повечето от съвременните кантари за баня имат копче при мястото на батерията, ако няма такова, погледнете в инструкциите за употреба.
Когато стъпите на кантара боси, електрически ток с много слабо напрежение преминава през тялото чрез електроди. Този ток, който пътува от единия крак към другия, се затруднява, когато трябва да премине през мазнини. Това съпротивление на тялото, наречено биоелектрическо съпротивление, варира според пола, възрастта и височината на потребителя и прави възможно определянето на телесните мазнини.
Това устройство е напълно безопасно, тъй като работи с много слабо захранване (4 х 1,5 V батерии).
За да сте напълно доволни от този уред, измерването и претеглянето трябва да се извършват винаги при едни и същи условия:
• Винаги измервайте теглото си боси. Краката Ви трябва да са сухи и правилно разположени върху електродите. Имайте предвид, че ако краката Ви с прекалено груба кожа, това може да повлияе на измерването.
• за предпочитане веднъж седмично, сутрин, веднага след ставане от сън,
• четвърт час след събуждане, така е водата в тялото Ви да се е разпределила в долните крайници.
Важно е също така да се уверите, че няма контакт между краката (бедра, колене, прасци) или между стъпалата. Ако е необходимо, прокарайте лист хартия между краката си.
Зависи от вида кантар, който използвате:
– диагностичен кантар: измерването няма да бъде коректноо.
– друг кантар за баня: няма влияние върху измерването.
Уредът може да се избърше с гъба и измиващ препарат. Не използвайте метални гъби за чистене или вещества на прах, съдържащи метални частици. Никога не потапяйте във вода.
Съхранявайте Вашия кантар за баня върху пода, без да поставяте нищо върху него. Ако няма да го използвате за дълъг период от време, отстранете батериите.
Препоръчваме винаги да се използват нови алкални батерии (LR03) и никога – батерии с разтопена сол (saline) (R03) или презареждащи се батерии (HR03).
Когато сменяте батериите, винаги подменяйте всички батерии с нови алкални батерии.
Това не се отнася до кантарите, използващи CR2032 бутонни батерии или литиево-йонни батерии.
Нормално е да се появи съобщение „8888“ и когато се поставят батериите. Уредът е в етап на активиране. Поставете го върху плоска повърхност и изчакайте съобщението да угасне. Ако го преместите или стъпите на него докато съобщението „8888“ продължава, това ще рестартира процесът на активиране. Активирането може да отнеме от 5 до 30 секунди.
Кантарът е установил някакво несъответсвие при претеглянето и се прекалибрира. Трябва да слезете от кантара и да изчакате да се появи „0.0“ преди да стъпите върху него отново.
Виртуалната клавиатура се активира щом тегленето приключи.
Ето няколко правила, които трябва да спазвате:
• Слезте от уреда, когато измерването приключи,
• Уредът трябва да остане на пода, когато натискате клавишите,
• Натискайте клавишите само с един пръст,
• Натискайте клавишите само с пръст (не с предмети).
Да, диагностичният кантар измерва мускулната маса и като го приспада от общата телесна маса, посочва общия процент на мазнините в тялото, независимо от това къде се намират.
Да, теглото на облеклото се добавя към масата на мазнините.
При фабричното калибриране на кантара за баня могат да възникнат отклонения между един кантар и друг. Някои разлики, произтичащи от тези отклонения, могат да възникнат ако сравнявате теглото си на два различни кантар за баня.
Препоръчваме Ви да се консултирате с лекаря си, за да определите със сигурност дали интелигентни везни могат да се използват безопасно по време на бременността Ви. Ако ги използвате, изчисляването на телесните мазнини няма да бъде правилно. Затова Ви препоръчваме да не вземате предвид резултатите си по време на бременност.
Не трябва да използвате интелигентните везни, ако имате пейсмейкър или някакво друго медицинско устройство. При измерването на телесните мазнини интелигентните везни излъчват слаб електрически сигнал през тялото Ви, което може да повреди или да повлияе на пейсмейкъра (или друго медицинско устройство).
От съществено значение за правилното функциониране на Вашето тяло, нейното измерване Ви позволява да бъдете осведомени в случай на твърде ниска хидратация.
Съставен от телесна вода, органи, кости и мускули, неговата роля не е маловажна за ежедневното изразходване на енергия.
От съществено значение за Вашето тяло, това е енергиен резерв, който трябва да се следи.
Ключов индикатор за оценка на Вашето телосложение и за предотвратяване на евентуално наднормено тегло.