Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ГРИЛ OPTIGRILL ELITE XL GC760

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ГРИЛ OPTIGRILL ELITE XL GC760 Перфектни резултати от алангле до добре изпечено!

Прахосмукачката-робот Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ е изключително решение за почистване на дома с авангардна технология, която оставя целия ви дом безупречен. Открийте високотехнологична автоматична прахосмукачка, която върши работата вместо вас - за почистване без усилия.

Авангардна прахосмукачка-робот с автоматично изпразване на контейнера за прах за пълно спокойствие и удобство
Изключително точна лазерна навигация за интелигентно и методично почистване, което покрива целия ви дом с изключителна лекота
Почистване 4 в 1 - събира и улавя праха, благодарение на мотор с всмукателна мощност до 2700 Pa, почиства с четка и мие с моп
Интелигентна система Aqua Power с 4 степени на подаване на вода според типа под за уефективно измиване
Персонализирано почистване с управление на няколко етажа/много стаи, забранени зони, съвместимост с гласов асистент и други
Високоефективно почистване навсякъде, където е необходимо, с възможност за изкачване на препятствия с височина до 18 mm
Тих работен режим за незабележимо почистване при пълен комфорт
Високопроизводителна батерия със до 120 минути автономност, която покрива до 120 квадратни метра с едно зареждане

Реф. №: GC760D30

Мултфункционален грил OPTIGRILL ELITE XL  за безупречни резултати от алангле до добре изпечено

Овладейте изкуството на печене на грил с OptiGrill Elite XL, с капацитет, достатъчен за до 8 души, за да задоволи и най-гладните семейства.

Открийте безпроблемно гриловане за перфектни резултати: интуитивният асистент за печене предлага насоки стъпка по стъпка за алангле, средно или добре изпечено месо, приготвено до съвършенство.

Патентована интелигентна технология OptiGrill автоматично се настройва спрямо дебелината и количество за резултати като в ресторант.

Персонализирайте изпичането спрямо вкуса на всеки от вашите гости - независимо от техните предпочитания - никога не е било по-лесно.

Перфектни резултати без усилие всеки път, благодарение на новата функция за запечатване, с неустоими следи от скара и качество като в ресторант, което винаги впечатлява.

Наслаждавайте се на безкрайни възможности всеки ден с 16 автоматични програми за разнообразни резултати без нужда от наблюдение, надхвърляйки класиката с нови възможности  като агнешко или вегетариански бургери и книга с рецепти, включваща XL рецепти за големи семейства и специални поводи

Най-важното
 • Пефектни резултати при гриловане

  Безупречни резултати от алангле до добре изпечено, с XL повърхност, която обслужва до 8 гости, и интелигентна технология, която автоматично настройва времето за готвене според дебелината и количеството.

 • Безпроблемно гриловане

  Новият интерфейс предлага изключително интуитивен асистент за грил с насоки стъпка по стъпка, който прави постигането на апетитни резултати възможно с лекота- алангле, средно или добре изпечено месо и още много. Всичко приготвено до съвършенство.

 • Функция за запечатване

  Функцията за запечатване гарантира изключителни с неустоими грил следи резултати всеки път,

 • Безкрахни възможности

  16 автоматични програми за перфектни резултати при печене на класически ястия като месо, пиле, риба и зеленчуци, както и нови възможности  като агнешко и зеленчукови бургери, всичко това без нужда от наблюдение.

 • Ежедневно вдъхновение

  Безкрайни възможности с включената книга с рецепти, включваща всесезонни грил рецепти, включително XL рецепти за до 8 порции, за големи семейства и специални поводи.

 • Лесно почистване

  Интелигентният дизайн предлага лесно почистване, с тавичка за сок и подвижни незалепващи плочи, подходящи за съдомиялна машина, проектирани за максимално удобство.

Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди да почистите грила, изчакайте приблизително 45 минути, докато устройството се охлади. За да отстраните тежки отлагания от храна върху плочите или страните на грила, препоръчваме да използвате дървена или пластмасова шпатула. За да почистите грила и неговите компоненти, използвайте напоена с гореща вода кърпа. Не потапяйте грила във вода. Не използвайте абразивни почистващи продукти или продукти, които съдържат алкохол или гориво, тъй като те може да повредят устройството.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Това може да се дължи на неправилно почистване на нагревателните плочи.
Препоръчваме Ви да измиете предварително Вашите нагревателни плочи по следния начин, преди да ги поставите в съдомиялната машина, за да премахнете всякакви остатъци от храна:
- Накиснете плочите в гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове за около 30 минути,
- Изтъркайте и двете страни на плочата с гъба или четка за съдове, гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове,
- Изплакнете,
- Поставете в съдомиялната машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.