TEFAL ИНТЕЛИГЕНТЕН МУЛТИКУКЪР COOK4ME+ CY851

ИНТЕЛИГЕНТЕН МУЛТИКУКЪР COOK4ME+ CY851 Открийте по-бърз* начин за готвене и разнообразие от идеи
Cook4me + е интелигентен мултикукър с интуитивен контролен панел, който ще ви преведе през четирите полезни менюта: Съставки Рецепти Ръчно управление Любими С шест настройки за готвене и 150 предварително програмирани рецепти, Cook4me + е идеалният помощник за бързи и лесни ястия. Просто изберете, щракнете и следвайте, стъпка по стъпка.

Реф. №: CY851130

Cook4me +, интелигентният мултикукър, който ви води стъпка по стъпка, докато приготвяте ежедневните си ястия бързо и лесно!

С интелигентния мултикукър Cook4me + разполагате с ваш собствен личен кухненски асистент.

С четири менюта той ви води стъпка по стъпка за бързи, лесни, перфектно приготвени ястия: Съставки: За да приготвите конкретна съставка, просто я изберете на цифровия екран, атиснете бутона и Cook4me + го приготвя за вас.

Рецепти: Със 150 предварително програмирани солени и сладки рецепти Cook4me + ви води стъпка по стъпка, за да приготвите вкусни ястия за до 6 души.

Ръчнен режим: Пригответе своя собствена рецепта с различните настройки за готвене.

Не е нужно да наблюдавате, уредът остава безопасен и поддържа храната топла след като се сготви, докато дойде време за ядене! Любими: Любимите ви ястия на върха на пръстите ви.

Най-важното
 • Интелигентният мултикукър

  Със своя интуитивен и интелигентен контролен панел Cook4me + се превръща във ваш личен помощник за готвене, като ви води стъпка по стъпка през четирите си менюта и своите 150 предварително програмирани рецепти.

 • Следвайте стъпките

  153 предварително програмирани рецепти, за да приготвяте ястията си бързо и лесно всеки ден. Интуитивният му екран ви помага да сготвите перфектно вашите ястия въз основа на съставки, тегло или брой гости.

 • Мултикукър

  8 режима на готвене: Cook4me + позволява готвене на пара, готвене под налягане, класическо готвене с 3 температурни нива: леко (къкри), средно и високо (запечатване) и претопляне на вече готови ястия безопасно. Поддържа топлина след готвене.

 • Бързо и без необходимост от наблюдение

  Благодарение на режима за готвене под налягане, пригответе ястията си за кратко време. Следвайте инструкциите на екрана, за да направите любимите си рецепти. Няма нужда да наблюдавате, готвенето е автоматично. С възможност за отложен старт, за да сте сигурни, че храната ви е готова навреме.

 • Лесно и практично

  Едноетапно отваряне и заключване на капака. Лесно почистване, подвижен съд за готвене с незалепващо покритие . Купа и кошница за пара , подходящи за почистване в съдомиялна машина.

 • Капацитет

  Вместимост 6 л за от 2 до 6 порции

Рецепти
Функции
Цветове Бял  
Аксесоари Кошница за задушаване на пара  
Тип на щепсела EUR  
Функция поддържане на температурата    
Таймер    
Отложен старт    
Дебелина на купата 1.8  mm
Слоеве на купата 3  
Вътрешно покритие на купата керамично  
Подвижна купа    
Сменяем кабел    
Защита срещу свръх налягане    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Вместимост на купата (l) 6L  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Приложението вече не е съвместимо с Android, версия 4.4.4 или по-ниска поради засилена защита на данните.

Доколкото е възможно, препоръчваме да актуализирате устройството си до по-висока версия на Android или да използвате друго съвместимо устройство.

Актуализациите не само ще ви позволят да се насладите на по-богато изживяване с нови функции и съвместимост с най-новите технологии, но също така ще ви защитят срещу възможни уязвимости в сигурността, които са отстранени в най-новите версии.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.