Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL Мултикуккър SPHERICOOK 16 IN 1 - 10C/5L RK745

Мултикуккър SPHERICOOK 16 IN 1 - 10C/5L RK745 Серия със сферична форма на купата завкусни рецепти и перфектни резултати
Със SpheriCook, иновативната технология на сферичнят съд позволява отлична циркулация на топлината за оптимални резултати. С интелигентната технология на готвене на Fuzzy Logic и висококачествена многослойна вътрешна купа (2 мм дебелина с 6 слоя), уредът постига оптимална ефективност на готвене, като осигурява автоматично регулиране на времето и температурата на готвене. Автоматично поддържайте ястията топли до 24 часа и функцията за отложен старт за планиране на процеса на готвене. 16 програми за готвене осигуряват голяма гъвкавост за приготвяне на всички ваши любими ястия

Реф. №: RK745800

Вкусни домашни ястия, приготвени лесно и удобно, благодарениен а многофункционалния кухненски уред с иновативна сферична купа.

Иновативна технология със сферична купа за перфектно разпределение на топлината и оптимални резултати.

С изкуствения интелект на Tefal Fuzzy Logic и висококачествена многослойна вътрешна купа (2 мм дебелина с 6 слоя), той постига оптимални резултати при готвене, като осигурява автоматично регулиране на времето и температурата на готвене.

С функция за автоматично поддържане на ястията топли до 24 часа и функция за за отложен старт за планиране на процеса на готвене.

16 програми за готвене осигуряват голяма гъвкавост за да готвите всички ваши любими ястия: печене, запечатване / пържене, супа, яхния / бавно готвене, пара, ориз, пилаф / ризото, десерт, каша, кисело мляко, сладко, тестени изделия, подтопляне, поддържане на ястията топли.

Включени са аксесоари: мерителна чашка, оризова шпатула, лъжица за супа, кошница за пара и книга с рецепти.

Най-важното
 • СФЕРИЧНА КУПА за оптимално разпределение на топлината

  Иовативна сферична купа позволява отлично разпределение на топлината за хомогенни и вкусни ястия

 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КУПА ЗА ГОТВЕНЕ

  Устойчива 6-слойна сферична купа с дебелина 2мм и керамично покритие

 • АВТОМАТИЧЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН

  Технологията Fuzzy Logic осигурява автоматична настройка на времето за готвене и температурата, за да се постигнат оптимални резултати при готвене * * NB: За готвене на ориз, следвайте съотношението вода / ориз и инструкциите, предоставени в ръководството за употреба, за да получите оптимални резултати. За други менюта можете да се обърнете към таблицата за готвене, предоставена в книгата с рецепти и ръководството с инструкции за повече подробности.

 • ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ

  Капацитет подходящ за готвене за цялото семейство или за партидно готвене за един човек или двойка

 • 16 ПРОГРАМИ ЗА ГОТВЕНЕ

  Многофункционален кухненски уред с 16 програми за готвене (включително 37 настройки) за приготвяне на всички ваши любими ястия от предястия до десерти: Печене, запичане / пържене (покафеняване), супа, яхния / бавно готвене, пара, ориз, пилаф / ризото, десерт, каша, кисело мляко, конфитюр, тестени изделия, подгряване, поддържане на топло, програма за моя рецепта (ръчен режим) и забавен старт. Моята рецепта (Ръчен режим) позволява да зададете свое време за готвене и температура за по-голяма гъвкавост. Период от време: 5min-9h Температурен диапазон: 40 ° C - 160 ° C Забележка: Вижте ръководството с инструкции за повече подробности

 • УДОБНА УПОТРЕБА: ФУНКЦИИ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЯСТИЕТО ТОПЛО И ЗА ОТЛОЖЕН СТАРТ НА ГОТВЕНЕТО

  Автоматична функция за запазване на ястието топло до 12ч и отложен старт до 24ч, за да планирате готвенето си спрямо желания от вас час на сервиране

 • ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

  LED контролен панел със светлинни индикатори

 • ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

  Отделяемите части са подходящи за измиване в съдомиялан машина

 • ЛЕСНА УПОТРЕБА

  Свалящ се вътрешен предпазител за пара за лесно почистване

 • РЕЦЕПТУРНА КНИЖКА

  26 рецепти от предястия до десерти

Рецепти
Функции
Вътрешно покритие на купата Ceramic  
Слоеве на купата 6  
Дебелина на купата 2  mm
Сферична купа    
Настройка DIY    
Отложен старт    
Регулируема температура    
Технология Fuzzy Logic  
Повторно затопляне    
Програми за готвене 37  
Вместимост на купата (l) 1.8  L
Контролен панел    
Кошница за задушаване на пара    
Функция поддържане на температурата Автоматично  
Сменяем кабел    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Таймер    
Мощност 680-820  W
Функция „On/Off“ (Включване / Изключване)    
Подвижна купа    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
При варене на 1 чаша ориз (за 2 малки или 1 голяма порция), използвайте 1 мерителна чаша бял ориз и добавете една и половина мерителна чаша вода. При някои видове ориз е нормално малко ориз да се залепи по дъното, когато се приготвя 1 чаша ориз.
Няма достатъчно вода или има твърде много вода в сравнение с количеството приготвян ориз, вж. ръководството за готвене. Уверете се, че оризът е добре разпределен в цялата купа, така че процесът да позволява равномерно готвене.
Вж. съвети относно рецептите в инструкциите. Времето за готвене и количествата вода са различни за различните видове ориз.
Не е необходимо предварително готвене на зеленчуците или ракообразните, преди да ги поставите в ориза, тъй като под действието на парата те ще се сготвят достатъчно добре.
Да, можете, но не забравяйте да не претоварвате кошницата за пара, тъй като е относително плитка (т.е. не е толкова дълбока, колкото типичната кошница за готвене на пара) и трябва да остане място парата да циркулира около храната. Не забравяйте също така, че вероятно не желаете соковете от суровото месо/риба да се поемат от ориза, докато той се приготвя, въпреки че това ще добави известен вкус – може би ще предпочетете да сготвите месото или рибата в пергаментова хартия в съда за готвене на пара. За зеленчуците няма проблеми.
Да. Може да добавяте сол и подправки във водата за по-добър вкус.
Да, те могат да се мият в миялна машина. Но внимавайте да не повредите вътрешното покритие, когато я поставяте в кошницата на миялната машина при зареждане. След неколкократно измиване в миялната машина се препоръчва да се забърше цялата вътрешна повърхност на купата с малко олио.
Уверете се, че не сте надвишили обозначението за 10 чаши, показано в „чаши“ от вътрешната страна на купата, надвишаването на това ниво може да предизвика преливане по време на употреба.
Капакът не е затворен правилно, вентилът за налягане не е поставен правилно или уплътнението може да е повредено. Спрете готвенето, изключете оризоварката от контакта и проверете дали всичко е в правилно положение.
Изпразвайте съда за събиране на конденз след всяка употреба и се уверявайте, че е поставен правилно.
Купата не е правилно позиционирана върху нея.
Няма достатъчно вода/ориз в купата. Измийте ориза добре и го оставете да кисне в продължение на около 20 минути.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Повърхностният цвят на купата може да се промени след нейното първо използване или след продължително използване. Тази промяна в цвета се дължи на въздействието на парата и водата и не оказва влияние върху използването на оризоварката, нито е опасна за Вашето здраве. Нейното по-нататъшно ползване е безопасно.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.