Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Елегантен дизайн за лесно готвене

За спестяващи място решения, които улесняват живота всеки ден, преносимия индукционен котлон за готвене Tefal Everyday Slim осигурява цялото удобство и спокойствие на индукционното готвене в съчетание с лесни за използване контроли и фин, елегантен дизайн. Шест настройки и ръчно управление ви осигуряват безкрайни възможности, с кристално ясен, удобен за използване интерфейс за перфектни резултати без усилия.

Реф. №: IH210801

Преносим индукционен котлон за готвене Tefal Everyday Slim

Осигурявайки чисто удобство и спокойствие, преносимия индукционен котлон Tefal Everyday Slim е проектиран да пести максимално пространство, постигайки въпреки това безкомпромисни резултати, които улесняват готвенето всеки ден.

Открийте безкрайни възможности за готвене с шест настройки за готвене (ниска температура, къкрене, варене, подсилване, готвене на тиган и пържене) плюс ръчно управление за готвене с висока прецизност точно както предпочитате.

Удобният за използване интерфейс и кристално ясният цифров дисплей позволяват овладяване на индукционната плоча без усилия.

Ултра фината конструкция от едва 45 mm ви позволява да готвите навсякъде, по всяко време със съвършена сигурност и лекота.

С подобрени характеристики като издръжливи и лесни за почистване материали, автоматично изключване, удобен таймер и още, Tefal Everyday Slim осигурява изключителни решения за всички ваши нужди при готвене, ден след ден.

Най-важното
 • Лесни за използване ежедневни режими за готвене

  Наслаждавайте се на бързо и лесно готвене благодарение на избор от шест различни предварителни настройки (ниска температура, къкрене, варене, подсилена, готвене на тиган, пържене) или ръчно управление за удобен уред, който отговаря на всички ваши нужди за готвене.

 • Фина преносима конструкция за максимално пестене на място

  Проектиран за съвършено удобство и лекота, компактният преносим формат спестява максимално пространство в кухнята и улеснява живота всеки ден.

 • Готвене без усилия за пълно спокойствие

  Индукционното готвене е най-безопасният начин за използване на плоча за готвене, без пламъци и с автоматично откриване на съдове за готвене, както и усъвършенствана технология за светкавично бързи резултати чрез пренос на топлината директно към съдовете.

 • Удобен за използване интерфейс

  Удобният за използване сензорен интерфейс се съчетава с ясен и лесен за четене цифров дисплей за изцяло интуитивно използване, което осигурява идеални резултати със съвършена лекота.

 • Издръжлива и лесна за почистване повърхност

  Открийте едно изделие, което е създадено за издръжливост, с лесна за почистване повърхност за ежедневно удобство в съчетание с висококачествени материали за дългосрочна ефективност.

 • Удобни функции за ежедневно готвене

  Благодарение на 7 нива на мощност (от 300 W до 2100 W) разполагате с безкрайни възможности за готвене, с таймер за 180 минути със стъпка от 1 минута, функция за пауза, която ви позволява да стартирате и спирате готвенето с максимална гъвкавост, автоматично изключване и температури до 240 °C.

Функции
Мощност 2100  
Брой на програмите за готвене 6  
Цветове Черен  
Таймер 3h  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.