Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Елегантен дизайн за лесно готвене

За компактни решения, които да улеснят ежедневието, портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal представя удобството и спокойствието на индукционното готвене с лесно за използване управление и тънък елегантен дизайн. Шестте предварително зададени степени и ръчният контрол ви предоставят безкрайни опции на една ръка разстояние, както и кристално чист, лесен за използване интерфейс за перфектни резултати без усилие.

Реф. №: IH2108KR

Портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal

Портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal е проектиран за максимално пестене на пространство като същевременно предоставя безкомпромисни резултати за по-лесно готвене всеки ден в комбинация с истинско удобство и спокойствие.

Открийте безкрайни варианти за готвене с шест предварително зададени настройки за готвене (ниска температура, къкрене, варене, засилване, пържене с разбъркване, пържене) плюс ръчно управление за по-голяма прецизност на готвенето точно по начина, който ви харесва.

Благодарение на лесния за използване интерфейс и кристално-ясния дигитален дисплей, управлението на индукционния котлон е без никакво усилие.

Изключително тънкият дизайн -само 45мм, Ви позволява да готвите навсякъде и по всяко време с абсолютна безопасност и леснина.

С подсилени характеристики като устойчиви и лесни за почистване материали, автоматично изключване, удобен таймер и много друти, Everyday Slim на Tefal предоставя изключителни решения за всички ваши нужди в готвенето, ден след ден.

Най-важното
 • Лесни за използване режими за ежедневно готвене

  Насладете се на бързо и лесно готвене благодарение на избора от шест предварително зададени настройки (ниска температура, къкрене, варене, засилване, пържене с разбъркване, пържене) или ръчен контрол, за лесен за употреба уред, който отговаря на всички ваши нужди за готвене.

 • Тънък преносим дизайн за миксимално пестене на пространство

  Проектиран за изключително удобство и леснина, компактният преносим формат спестява максимално пространство в кухнята и прави живота по-лесен всеки ден.

 • Готвене без усилие и при пълно спокойствие

  Готвенето с индукция е най-безопасния и лесен начин да се изплзва котлон, без пламък и с автоматично засичане на съда за готвене, както и авангардна тенология за мигновени резултати чрез директно трансфериране на топлината към вашия съд за готвене.

 • Лесен за използване интерфейс

  Лесният за използване интерфейс с докосване е комбиниран с ясен и лесен за разчитане дигитален дисплей за изцяло интуитивно преживяване, което осигурява перфектни резултати с леснина.

 • Устойчива и лесна за почистване повърхностe

  Открийте продукт, който е конструиран да издържи, с лесна за почистване повърхност за ежедневно удобство и висококачествени материали за дълготрайна работа.

 • Удобни характеристики за ежедневно готвене

  7 нива на мощност (от 300W до 2100 W) плюс безкрайни възможности за готвене на една ръка разстояние, включително таймер за 180 минути с нарастване от 1 минута, функция пауза, която позволява да стартирате и спирате готвенето с максимална гъвкавост, автоматично изключване, и температури до 240 °C.

Функции
Мощност 2100  
Брой на програмите за готвене 6  
Цветове ЧЕРНО  
Таймер 3h  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.