TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Елегантен дизайн за лесно готвене

За компактни решения, които да улеснят ежедневието, портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal представя удобството и спокойствието на индукционното готвене с лесно за използване управление и тънък елегантен дизайн. Шестте предварително зададени степени и ръчният контрол ви предоставят безкрайни опции на една ръка разстояние, както и кристално чист, лесен за използване интерфейс за перфектни резултати без усилие.

Реф. №: IH2108KR

Портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal

Портативният индукционен котлон Everyday Slim на Tefal е проектиран за максимално пестене на пространство като същевременно предоставя безкомпромисни резултати за по-лесно готвене всеки ден в комбинация с истинско удобство и спокойствие.

Открийте безкрайни варианти за готвене с шест предварително зададени настройки за готвене (ниска температура, къкрене, варене, засилване, пържене с разбъркване, пържене) плюс ръчно управление за по-голяма прецизност на готвенето точно по начина, който ви харесва.

Благодарение на лесния за използване интерфейс и кристално-ясния дигитален дисплей, управлението на индукционния котлон е без никакво усилие.

Изключително тънкият дизайн -само 45мм, Ви позволява да готвите навсякъде и по всяко време с абсолютна безопасност и леснина.

С подсилени характеристики като устойчиви и лесни за почистване материали, автоматично изключване, удобен таймер и много друти, Everyday Slim на Tefal предоставя изключителни решения за всички ваши нужди в готвенето, ден след ден.

Най-важното
 • Лесни за използване режими за ежедневно готвене

  Насладете се на бързо и лесно готвене благодарение на избора от шест предварително зададени настройки (ниска температура, къкрене, варене, засилване, пържене с разбъркване, пържене) или ръчен контрол, за лесен за употреба уред, който отговаря на всички ваши нужди за готвене.

 • Тънък преносим дизайн за миксимално пестене на пространство

  Проектиран за изключително удобство и леснина, компактният преносим формат спестява максимално пространство в кухнята и прави живота по-лесен всеки ден.

 • Готвене без усилие и при пълно спокойствие

  Готвенето с индукция е най-безопасния и лесен начин да се изплзва котлон, без пламък и с автоматично засичане на съда за готвене, както и авангардна тенология за мигновени резултати чрез директно трансфериране на топлината към вашия съд за готвене.

 • Лесен за използване интерфейс

  Лесният за използване интерфейс с докосване е комбиниран с ясен и лесен за разчитане дигитален дисплей за изцяло интуитивно преживяване, което осигурява перфектни резултати с леснина.

 • Устойчива и лесна за почистване повърхностe

  Открийте продукт, който е конструиран да издържи, с лесна за почистване повърхност за ежедневно удобство и висококачествени материали за дълготрайна работа.

 • Удобни характеристики за ежедневно готвене

  7 нива на мощност (от 300W до 2100 W) плюс безкрайни възможности за готвене на една ръка разстояние, включително таймер за 180 минути с нарастване от 1 минута, функция пауза, която позволява да стартирате и спирате готвенето с максимална гъвкавост, автоматично изключване, и температури до 240 °C.

Функции
Мощност 2100  
Брой на програмите за готвене 6  
Цветове ЧЕРНО  
Таймер 3h  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.