Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

Tefal Easy Grip Ceram

Easy Grip Ceram Ново устойчиво керамично покритие за удобство и лекота
 • Високоустойчиво керамично покритие.

Еasy Grip Ceram, ново устойчиво керамично покритие за дълготрайна и удобна употреба!

 • Големите дръжки правят тази серия практична и лесна за употреба
 • Благодарение на керамичното покритие, тази серия е достатъчно устойчива, за да я ползвате много дълго време!

Easy Grip Ceram серията включва: 

 • форма за торта (27cm).
 • форма за хляб (12x25cm).
 • форма за пица (34cm).
 • съд за печене във фурна (23x36cm).
Най-важното
 • Керамично покритие Устойчив и траен материал

 • Големи дръжки: За лесна и и удобна употреба

 • Керамично покритие: лесен за почистване материал

 • Керамично покритие за безпроблемно изваждане на приготвените ястия

Рецепти
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Винаги използвате дървени или пластмасови прибори. Никога не използвайте метални прибори.
Вътрешността на Вашите кухненски съдове е покрита с високоустойчиво незалепващо покритие. Преди да ги използвате за пръв път, изплакнете кухненските съдове с гореща вода, подсушете ги и изсипете половин супена лъжица олио за готвене. Внимателно разнесете олиото с чиста кърпа.
Размерите, посочени върху опаковката обикновено се отнасят до вътрешни размери, но във всички случаи малка диаграма показва за какво се отнасят те; трябва да разгледате тази диаграма, за да се информирате.
НЕ. Кухненските съдове с незалепваща повърхност от Tefal/T-fal не съдържат PFOA. Това се проверява редовно от независими лаборатории, които потвърждават, че няма наличие на PFOA в завършените продукти. От 2003 г. насам се извършват редовни тестове от независими лаборатории в много страни (Aromalyse и Ianesco във Франция, TüvSud в Хонконг и SGS в Китай). Тези тестове са доказали систематично, че няма наличие на PFOA в продукти с незалепващо покритие на Tefal/T-fal.
Много рядко се случва незалепващото покритие да се износи при нормална домашна употреба. Правилната употреба и поддръжка ще доведат до по-добра работа с течение на времето. При повечето случаи на износване на незалепващото покритие има доказателства за пренагряване, надраскване и/или абразивно почистване.
Като част от ангажимента си относно качеството, Tefal/T-fal въведе екологична информация „Здраве и околна среда“ за продуктите с незалепващо покритие Tefal/T-fal. Този ангажимент гарантира отсъствието на PFOA, олово и кадмий в покритията Tefal/T-fal, а следователно и безвредността на нашите продукти с незалепващо покритие за околната среда и потребителите. Тази екологична информация се основава на редовни анализи, провеждани от независими лаборатории в много държави (INERIS във Франция, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS в Обединеното кралство, FABES Labs в Германия, MB Labs в Канада, SGS в Китай). Информация за този ангажимент може да бъде намерена на сайта на марката Tefal/T-fal, както и върху опаковките на кухненските съдове с незалепващо покритие Tefal/T-fal.
В момента съществува много объркваща информация относно незалепващите покрития, които понякога са свързвани с PFOA. Незалепващите покрития на Tefal/T-fal обаче са създадени от PTFE – съкращението за политетрафлуоретилен, а безвредността на този материал е призната от агенциите за обществено здраве в Европа и САЩ. PFOA и PTFE са напълно различни един от друг. Заключението е, че кухненските съдове с незалепващо покритие на Tefal/T-fal са направени от PTFE и не съдържат PFOA. Освен това, вече повече от 20 години, Tefal/T-fal има за мисия да не използва изобщо олово или кадмий в кухненските си съдове, за да гарантира безвредността на всички свои продукти.
PFOA е стандартното съкращение на английски език за перфлуороктановата киселина. Мисията на Tefal/T-fal е да гарантира, че върху завършените му продукти няма наличие на PFOA, олово и кадмий, както и че продуктите с незалепващо покритие на Tefal/T-fal не са вредни за околната среда и за потребителя.
В незалепващите покрития и в емайла на нашите кухненски съдове няма нито кадмий, нито олово. Всички наши кухненски съдове са проектирани и се произвеждат без олово или кадмий вече повече от 20 години. Можете да намерите тази екологична информация върху опаковката на всички наши продукти с незалепващо покритие на Tefal/T-fal.
Незалепващото покритие на Tefal/T-fal е техническо покритие, произведено от полимер на име политетрафлуоретилен или PTFE. PTFE е това, което придава на кухненските съдове незалепващите свойства. Органите, отговарящи за общественото здраве в Европа и САЩ (ANSES, EFSA, FDA) са доказали, че PTFE е инертна субстанция, която не осъществява химическа реакция с храна, вода или с домашни почистващи продукти. Той е напълно безобиден в случай на поглъщане. Съответните органи, отговарящи за общественото здраве, са потвърдили безвредността на незалепващи покрития с PTFE в кухненските съдове. Всъщност PTFE е толкова безопасен, че често се използва в медицината за направата на сърдечни пейсмейкъри и за материал при подмяна на артерии. Той се използва за хирургични намеси при пациенти с тежки бъбречни заболявания. Някои ставни протези също са частично с покритие от PTFE.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Незалепващото покритие може да издържи на всички известни химични продукти и е проектирано по такъв начин, че да не отчупва или лющи при обичайните условия на употреба. Ако кухненските съдове не се използват правилно и частици от покритието бъдат неволно погълнати, това не представлява опасност. Тези частици не са токсични и са почти изцяло инертни. Те ще преминат през тялото без да бъдат абсорбирани от него.
Нагряването до прекалено висока температура на които и да е кухненски съдове ще доведе до появата на пушек. Пушекът от незалепващи кухненски съдове обаче не включва риск за хора или домашни любимци с изключение на птици. Птиците имат особено деликатна дихателна система и поради това са чувствителни на всякакъв вид пушек. Затова се смята за достатъчно да спазвате приетите практики за готвене и никога да не пренагрявате кухненските си съдове.