Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

Tefal Easy Grip

Easy Grip Ново устойчиво незалепващо покритие за удобство и лекота.
 • Високоустойчиво незалепващо покритие.

Tefal Easy Grip, богата гама съдове с големи дръжки - здравина и устойчивост!

Easy Grip има широка гама тави за печене и съдове за фурна с големи дръжки, за да са практични и лесни за употреба. Те се отличават със здравина и устойчивост.


От торти до пица, печенето е забавно, лесно и удобно!

 • Големите дръжки правят тази серия практична и лесна за употреба.
 • Направена от твърда въглеродна стомана, тази серия е достатъчно здрава, за да я ползвате много дълго време!
 • Незалепващата повърхност Ви помага лесно да извадите тортата от съда.
 • Печатът за качество на Tefal на конкурентна цена!

Серията Tefal Easy Grip  включва:

 • Набраздена форма за торта (27cm).
 • форма за кекс (21cm).
 • форма за хляб (12x25cm).
 • форма за торта (27cm).
 • набраздена форма за пица (34cm).
 • тава за печене (26,5x36cm).
 • съд за печене във фурна (36x23cm и 40x28cm).
 • форма за саварини (27cm).
Най-важното
 • Carbon Steel, твърд и устойчив материал

 • Големи дръжки за лесно захващане, лесна и удобна употреба.

 • Незалепваща повърхност за лесно и идеално изваждане на тортата.

 • PFOA_free.jpg

  Safe non-stick coating

  Suitable for the whole family

Рецепти
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вътрешността на Вашите кухненски съдове е покрита с високоустойчиво незалепващо покритие. Преди да ги използвате за пръв път, изплакнете кухненските съдове с гореща вода, подсушете ги и изсипете половин супена лъжица олио за готвене. Внимателно разнесете олиото с чиста кърпа.
Винаги използвате дървени или пластмасови прибори. Никога не използвайте метални прибори.
Незалепващото покритие може да издържи на всички известни химични продукти и е проектирано по такъв начин, че да не отчупва или лющи при обичайните условия на употреба. Ако кухненските съдове не се използват правилно и частици от покритието бъдат неволно погълнати, това не представлява опасност. Тези частици не са токсични и са почти изцяло инертни. Те ще преминат през тялото без да бъдат абсорбирани от него.
Нагряването до прекалено висока температура на които и да е кухненски съдове ще доведе до появата на пушек. Пушекът от незалепващи кухненски съдове обаче не включва риск за хора или домашни любимци с изключение на птици. Птиците имат особено деликатна дихателна система и поради това са чувствителни на всякакъв вид пушек. Затова се смята за достатъчно да спазвате приетите практики за готвене и никога да не пренагрявате кухненските си съдове.
Размерите, посочени върху опаковката обикновено се отнасят до вътрешни размери, но във всички случаи малка диаграма показва за какво се отнасят те; трябва да разгледате тази диаграма, за да се информирате.
НЕ. Кухненските съдове с незалепваща повърхност от Tefal/T-fal не съдържат PFOA. Това се проверява редовно от независими лаборатории, които потвърждават, че няма наличие на PFOA в завършените продукти. От 2003 г. насам се извършват редовни тестове от независими лаборатории в много страни (Aromalyse и Ianesco във Франция, TüvSud в Хонконг и SGS в Китай). Тези тестове са доказали систематично, че няма наличие на PFOA в продукти с незалепващо покритие на Tefal/T-fal.
Много рядко се случва незалепващото покритие да се износи при нормална домашна употреба. Правилната употреба и поддръжка ще доведат до по-добра работа с течение на времето. При повечето случаи на износване на незалепващото покритие има доказателства за пренагряване, надраскване и/или абразивно почистване.
Като част от ангажимента си относно качеството, Tefal/T-fal въведе екологична информация „Здраве и околна среда“ за продуктите с незалепващо покритие Tefal/T-fal. Този ангажимент гарантира отсъствието на PFOA, олово и кадмий в покритията Tefal/T-fal, а следователно и безвредността на нашите продукти с незалепващо покритие за околната среда и потребителите. Тази екологична информация се основава на редовни анализи, провеждани от независими лаборатории в много държави (INERIS във Франция, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS в Обединеното кралство, FABES Labs в Германия, MB Labs в Канада, SGS в Китай). Информация за този ангажимент може да бъде намерена на сайта на марката Tefal/T-fal, както и върху опаковките на кухненските съдове с незалепващо покритие Tefal/T-fal.
В момента съществува много объркваща информация относно незалепващите покрития, които понякога са свързвани с PFOA. Незалепващите покрития на Tefal/T-fal обаче са създадени от PTFE – съкращението за политетрафлуоретилен, а безвредността на този материал е призната от агенциите за обществено здраве в Европа и САЩ. PFOA и PTFE са напълно различни един от друг. Заключението е, че кухненските съдове с незалепващо покритие на Tefal/T-fal са направени от PTFE и не съдържат PFOA. Освен това, вече повече от 20 години, Tefal/T-fal има за мисия да не използва изобщо олово или кадмий в кухненските си съдове, за да гарантира безвредността на всички свои продукти.
PFOA е стандартното съкращение на английски език за перфлуороктановата киселина. Мисията на Tefal/T-fal е да гарантира, че върху завършените му продукти няма наличие на PFOA, олово и кадмий, както и че продуктите с незалепващо покритие на Tefal/T-fal не са вредни за околната среда и за потребителя.
В незалепващите покрития и в емайла на нашите кухненски съдове няма нито кадмий, нито олово. Всички наши кухненски съдове са проектирани и се произвеждат без олово или кадмий вече повече от 20 години. Можете да намерите тази екологична информация върху опаковката на всички наши продукти с незалепващо покритие на Tefal/T-fal.
Незалепващото покритие на Tefal/T-fal е техническо покритие, произведено от полимер на име политетрафлуоретилен или PTFE. PTFE е това, което придава на кухненските съдове незалепващите свойства. Органите, отговарящи за общественото здраве в Европа и САЩ (ANSES, EFSA, FDA) са доказали, че PTFE е инертна субстанция, която не осъществява химическа реакция с храна, вода или с домашни почистващи продукти. Той е напълно безобиден в случай на поглъщане. Съответните органи, отговарящи за общественото здраве, са потвърдили безвредността на незалепващи покрития с PTFE в кухненските съдове. Всъщност PTFE е толкова безопасен, че често се използва в медицината за направата на сърдечни пейсмейкъри и за материал при подмяна на артерии. Той се използва за хирургични намеси при пациенти с тежки бъбречни заболявания. Някои ставни протези също са частично с покритие от PTFE.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.