TEFAL Prep´Line 8523.31

Prep´Line 8523.31 Нарязване за минути!
  • Идеален за рязане на месо, хляб и зеленчуци!

Prep'line: нарязване на различни видове продукти за кратко време

 Специалният му ергономичен дизайн го превръща в идеален партньор за нарязване на всякакъв вид продукти, от най-деликатните до най-твърдите, бързо и лесно.

  • Идеален за прецизно нарязване на всякакви продукти: от месо до домашно изпечен хляб на по-големи кубчета или на тънки резени
  • Модерен и ергономичен дизайн
  • Остриета от неръждаема стомана (безопасни за почистване в съдомиялна машина)
  • LED светлинен сигнал за безопасност (срещу риск от включване по невнимание)
  • Бутон за лесно освобождаване на ножа
  • Мощност: 100 W

 

 

 

 

 

Функции
Мощност 100  W
Скорости 1  
Брой ножове 1  
Видове ножове Стандартни  
Автоматично изваждане на ножовете Бутон за освобождаване на ножа  
Материал Неръждаема стомана  
Функции Рязане на резени, отрязване  
Покритие на предния панел Пластмаса  
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Безопасно почистване в съдомиялна машина - подробности Само за ножове  
Цветове Бял  

Често задавани въпроси
Препоръчваме използване за максимум 15 минути. Най-добре е да оставите да се охлади, преди да го използвате повторно.
Трябва да използвате специалните ножове за замразени храни. За да направите това, включете уреда и го стартирайте чрез натискане на превключващия бутон. Важно: дръжте ножовете над замразената храна, която ще режете, и ги местете напред и назад, за да улесните операцията. Тези ножове са специално проектирани за подобряване на рязането и по-конкретно за рязане на храни с хрупкава кора (хляб, месо и т.н.).
Не, това ще повреди ножовете, без значение от модела.
Като част от ангажимента си относно качеството Groupe Seb въведе екологична информация „Здраве и околна среда“ за продуктите с незалепващо покритие Tefal/T-fal. Този ангажимент гарантира отсъствието на PFOA, олово и кадмий в покритията Tefal/T-fal, а следователно и безвредността на нашите продукти с незалепващо покритие за околната среда и потребителите. Тази екологична информация се основава на редовни анализи, провеждани от независими лаборатории в много държави (INERIS във Франция, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS в Обединеното кралство, FABES Labs в Германия, MB Labs в Канада, SGS в Китай) (линк към сайтовете на лабораториите). Информация за този ангажимент може да бъде намерена на сайта на марката Tefal/T-fal, както и върху опаковките на кухненските съдове с незалепващо покритие Tefal/T-fal.
Моля, отидете на раздел „Принадлежности“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Фритюрникът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставете уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.