Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL СОКОИЗТИСКВАЧКА ULTRA JUICE MECA ZC600

СОКОИЗТИСКВАЧКА ULTRA JUICE MECA ZC600 Вкусни сокове на мига
С бавната сокоизстисквачка за студено пресоване Ultra Juice от Tefal се наслаждавате на вкусен и полезен сок всеки ден без затруднения. Широкия и удобен отвор за подаване на продуктите (85 mm) премахва необходимостта да нарязвате плодовете и зеленчуците. Това в съчетание с автоматичната функция EasyClean прави приготвянето на сокове изключително лесно!

Реф. №: ZC600138

Бавнооборотна сокоизстисквачка за студено пресоване Tefal Ultra Juice: вкусен, здравослвен сок!

Вкусният и полезен сок за вас и любимите ви хора се получава по-лесно от всякога благодарение на бавнооборотната сокоизстисквачка за студено пресоване Ultra Juice от Tefal.

Оборудвана с широк 85 mm отвор, тя позволява бързо и удобно изстискване без необходимост да нарязвате предварително дори най-едрите плодове и зеленчуци.

Почистването е също толкова лесно благодарение на автоматичната функция EasyClean, с която не се отегчавате.

Осигурявайки изключителна ефективност в изстискването на всички ваши любими съставки чрез технологията за студено пресоване с използване на пластмасов винт, сокоизстисквачката Ultra Juice разполага с една програма както и обратно завъртане с един лесен за използване бутон.

В допълнение има специализиран филтър за приготвяне на сладолед/скрежина и кулис, идеален за използване със съответните програми, както и изключително удобно шише за път, перфектна за напрегнатите сутрини!

 

 

 

 

Най-важното
 • Пълно удобство

  Сокизтисквачката Ultra Juice е оборудвана с по-широк отвор. Големият му размер от 85 mm ви позволява пълно удобство без необходимост от нарязване на плодовете и зеленчуците, независимо от техния размер.

 • Почистване без усилия

  Благодарение на автоматичната функция EasyClean почистването става с лекота.

 • Оптимална ефективност

  Изключителна ефективност при изстискване благодарение на технологията за студено пресоване за идеални резултати всеки път!

 • Лесно използване

  Наслаждавайте се на пълна лекота при използване с бутон и функция за обратен ход

 • Многофункционална

  Допълнителният филтър за сладолед и кулис осигурява пълна многофункционалност.

 • Сок в движение

  Бутилката за път ви позволява лесно да се наслаждавате на вкусни, полезни сокове, където и да ви отведе животът. Идеално за забързаните сутрини!

Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Не е нужно да махате кората или да белите. Трябва да белите само плодове с дебела и горчива кора - такива като лимони, портокали, грейпфрут или ананас.
Не е нужно и да махате малките семки от диня или от грозде, но трябва да махате костилките от плодове като праскови, череши и т.н.
Не използвайте уреда в продължение на повече от 2 минути непрекъсната работа.
Почистването на уреда е по-лесно, ако се прави веднага след употреба.
Филтърът предварително се почиства внимателно с мека четка в студена вода.
Всички подвижни части могат да се мият в съдомиялна машина с изключение на съда, в който се събира сокът. Този съд се мие със сапунена вода.
Можете да слагате всички части в съдомиялната машина с изключение на мотора.
Измийте я скоро след употреба. Капакът, купата, конусите и филтърът могат да се мият в топла сапунена вода или в горната кошница на съдомиялната машина. Забършете моторния блок с влажна гъба.
Ние препоръчваме да измиете свалящите се части, преди да я използвате за пръв път.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Да; подбирайте пресни зрели плодове и зеленчуци, които са по-сочни.
Ако използвате презрели плодове, по-бързо ще се задръсти филтърът.
Не; натурално изстисканият сок без добавени консерванти трябва да се консумира много бързо. Всъщност той се окислява при контакта си с въздуха и може да се променят вкусът и цветът му. Можете да добавите няколко капки лимонов сок към сока, за да не потъмнява бързо.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.