Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138 Да направим торта!

Кухенската машина и детският комплект за печива Masterchef Gourmet Baking With Kids предлага изцяло нов начин да прекарвате приятно времето и да създавате трайни спомени с децата в живота си. Открийте чистата радост от приготвянето на печива с малък помощник в кухнята, с високоефективен кухненски робот и пълен детски комплект за печива, който осигурява безкрайно вдъхновение: декориране на сладкиши, мини формички на животни, весели щампи за бисквити, подходящи за деца рецепти и комплект мерителни чаши с цветно кодиране.

Реф. №: QB51K138

Миксер на стойка и детски комплект за печива Masterchef Gourmet

Приятното време заедно никога не е било толкова вкусно!

Комплектът Masterchef Gourmet Baking With Kids е идеалният начин за сплотяване на семействата, с пълен детски комплект за печива и миксер на стойка за безкрайно вдъхновение и лесни, перфектно изпечени десерти.

Миксерът на стойка с мощност 1100 W осигурява безкомпромисно представяне и усъвършенствани функции: патентованата система Flex Whisk за перфектно разбиване дори на едно яйце, планетарно движение за хомогенно смесване, лесни за използване контроли, перфектна вместимост от 4,6 L и още.

Детският комплект за печива, включващ и декорация за сладкиши, мини формички на животни, всели щампи за бисквити, подходящи за деца рецепти и детски комплект мерителни чаши с цветно кодиране, всичко това в удобна торбичка специално издание, гарантира часове наред приятни семейни забавления заедно.

Този подходящ за деца комплект насърчава децата да помагат в кухнята, като подсилва самочувствието и създава безценни спомени, които ще се запазят за бъдещето със споделени проекти за печива – за радост на всички, които имат късмета да опитат крайния резултат!

Най-важното
 • Пълен детски комплект за печива

  Високоефективна кухненска машина и пълен детски комплект за печива, с които получавате часове наред забавления заедно с децата си в кухнята, за приятно семейно прекарване.

 • Безкрайно творчество

  Идеалният начин да прекарате приятно време заедно с децата в живота си: декориране на сладкиши, мини форми на животни, забавни щампи за бисквити, подходящи за деца рецепти и детски комплект мерителни чаши.

 • Специален калъф

  Добавете персонален щрих в споделеното приготвяне на печива с декориран калъф за дестките аксесоари за съхранение без усилия

 • Изключителна кухненска машина

  Кухенска машина, оборудвана с мощен мотор от 1100 W за чудесни резултати на мига с ексклузивна технология Flex Whisk за идеално разбиване всеки път, дори ако разбивате само едно яйце.

 • Идеалното смесване вече е лесно

  Планетарното движение осигурява хомогенни резултати и текстури по професионален стандарт за качество, с 5 скорости плюс импулсен режим за всички ваши нужди при приготвяне на печива със съвършена лекота.

 • 8 лесни за изпълняване рецепти

  Лесните за изпълняване рецепти се съчетават с подходящ за деца комплект мерителни чаши с цветно кодиране, за дейности, които повишават самочувствието, и бзкрайно приятно време заедно.

 • 10 години сервизна поддръжка на продукта

  Tefal има ангажимент да предлага всички резервни технически части за средно 10 години след закупуването (важи само за кухенската машина, не за принадлежностите), с което допринасяме за защитата на околната среда и се борим с отпадъците.

 • Изключителен комплект за тестени изделия

  Висококачественият метален комплект за сладкиши Masterchef Gourmet включва телена бъркалка с технологията Flex Whisk за леки смеси, лята бъркалка за тесто за сладкиши и лята кука за по-тежко тесто и смеси.

 • Перфектна вместимост от 4,6 L

  Идеалната вместимост за всяко събитие: купа от неръждаема стомана с обем 4,6 L за до 40 кексчета и достатъчно тесто за до 3 вкусни пици наведнъж.

 • Допълнителни принадлежности

  Превърнете своята кухененска машина в многофункционален кухненски робот с разнообразни принадлежности (продават се отделно), като пластмасов пасатор, мини чопър, месомелчка, ренде за настъргване/нарязване и сокоизстисквачка.

Функции
Мощност 1100  W
Общ капацитет на купата 4.6  L
Тел за разбиване Тел за разбиване  
Допълнително включени аксесоари Калъф за съхранение на детските аксесоари: 4 мини форми за кексчета, 4 печата за курабийки, 1 писалка за декорация, мерителни чаши, рецепти  
Брой рецепти 8  
Книга с рецепти    
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Тесто за хляб 0.8  kg
Тесто за кекс 1.8  kg
Материал на купата Неръждаема стомана  
Блендер НE  
Тел за разбиване Метален  
Кука за тесто Метален  
Допълнителна купа НE  
Аксесоари за купуване    
Отделение за съхранение на кабела    
Цветове Бял  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.