Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GOURMET QB515

КУХНЕНСКА МАШИНА MASTERCHEF GOURMET QB515 Перфектни печива и много други, приготвени без усилие

За удивителни торти всеки ден! Кухненска машина Masterchef Gourmet ви помага да радвате семейството си всеки ден, като им приготвяте домашни сладкиши и печива. Благодарение на комплекта за месене на различни видове теста, включващ патентована бъркалка "Flex Whisk" и ляти бъркалка и кука, тя успешно се спрява с разбиването на на белтъци, кексови смеси и тежки хлебни теста. С мотор с мощност 1100 W и купа с вместимост от 4,6 литра подготвяте до 1,8 кг смес за кекс, разбивате 10 белтъка или 800 г тесто. Със 7 допълнителни приставки, за да ви е от помощ всеки ден.

Реф. №: QB515D38

Правете страхотни сладкиши всеки ден!

Притежанието на кухненска машина вече не е лукс.

Masterchef Gourmet ви помага лесно да приготвяте ежедневно сладки и солени печива: бисквити, пайове, палачинки, хлебчета, пици, ...

Благодарение на патентованата си бъркалка за леки смеси "Flex Whisk",отлятата бъркалка и куката за тесто, Masterchef Gourmet е майстор при смесване, месене и разбиване.

Зарадвайте вашето семейство и приятели за нула време, благодарение на тази лесна за използване кухненска машина и нейните допълнителни приспособления за повече разнообразие.

Печенето у дома никога не е било толкова лесно!

Най-важното
 • Ексклузивна Flex Whisk технология за перфектни резултати, дори при разбиване на само един белтък.

  Благодарение на специално проектираното трето ниво тел, бъркалката Flex Whisk лесно достига до дъното на купата, захващайки и смесвайки бързо всички съставки за леки и въздушни резултати!

 • Планетарно движение за оптимално смесване!

  Планетарното движение на приставките и главата на машината осигурява достъп до всяка част на купата за гладки и хомогенни смеси.

 • Бърз и мощен

  1100 W и 8 скорости с пулс функция за гладко и равномерно смесване.

 • Висококачествени метални бъркалки

  Патентован аксесоар Flex Whisk за леки смеси, отлята бъркалка за тесто за кекс, лята кука за месене на твърдо тесто. Комплектът бъркалки на Masterchef Gourmet е перфектен за ежедневна употреба!

 • 4.6L купа с дръжки от неръждаема стомана

  Разбивайте до 10 белтъка, пригответе до 40 кексчета или 3 дози тесто за пица благодарение на купата с обем 4.6L .

 • Липсва ви вдъхновение? Предлагаме ви 25 идеи за рецепти!

  Книжка с 25 рецепти за бързи закуски и вкусни десерти, налична за сваляне от сайта на Tefal. 

 • Увеличете възможностите си!

  Съвместим със 7 приставки (пластмасов или иноксов блендер, мини чопър, месомелачка, ренде, комплект за паста, сокоизстисквачка) за всички нужди на семейството ви и за да угоди на вкусовете на всеки.

 • Включен 1.5L блендер

  Смесвайте пресни смутита, тесто за палачинки, правете топли и студени супи и много други. Каната е с отбелязана дозировка за по-лесно отмерване и има капачка за добавяне на продукти по време на работа.

 • Включено ренде

 • Включена месомелачка

  Приготвяйте ваши прясни кюфтенца, сос тартар и бургери у дома! Месомелачката включва две решетки от неръждаема стомана за различни начини на подготовка (средно или едро смилане). Остриетата са самонаточващи се за оптимални резултати.

 • Juicer attachment included

  Насладете се на свежо направени сокове от сезонни плодове и зеленчуци...морковен, доматен, ябълков сок. Иделна за вашето дневно приемане на витамини! Филтъра от неръждаема стомана ви позволява максимално изцеждане на плодови зеленчукови сокове. Съвместим с миални машини за лесно почистване.

Функции
Мощност 1100  W
Общ капацитет на купата 4.6  L
Тел за разбиване Тел за разбиване  
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 1.8  kg
Материал на купата Неръждаема стомана  
Блендер ДA  
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Ренде/резачка    
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Месомелачка    
Сокоизстисквачка    
Допълнителна купа НE  
Отделение за съхранение на кабела    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.