Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL Кухненски робот EQUINOX KTM QB15E838

Кухненски робот EQUINOX KTM QB15E838 Лесно замесвате тесто за до 5 пици!*
Кухненският робот Tefal Equinox е създаден да отговори на всички ваши ежедневни нужди за готвене, с впечатляваща вместимост от 4,8 L, която е достатъчна за цялото семейство. Благодарение на планетарния механизъм, който покрива всеки сантиметър от купата и лесните за използване бутони, с лекота постигате безупречно гладки и хомогенни резултати.

Реф. №: QB15E838

Кухненски робот Tefal Equinox

С безупречно гладки резултати и перфектна вместимост за всеки повод, кухненският робот Tefal Equinox е идеалният уред за разбиване и печене.

Купата от неръждаема стомана с вместимост 4,8 L осигурява достатъчен обем, за да приготвяте разнообразни изкушения за цялото семейство и побира тесто за приготвяне на цели пет пици*.

Планетарното смесващо движение покрива всеки сантиметър от купата, което гарантира гладки и хомогенни смеси и перфектен краен резултати.

Открийте роботът, който гарантира високоефективно разбиване и смесване на леки смеси и

месене на по-твърди теста с проектираната за това кука за тесто.

Здравият 800-ватов мотор осигурява достатъчна мощност за всички ваши любими рецепти с

6 скорости и импулсна настройка за по-лесно смесване ден след ден.

*Пица с диаметър 22 cm и тънък блат

*Пица с диаметър 22 cm и тънък блат

Най-важното
 • Голяма вместимост

  Купата от неръждаема стомана с вместимост 4,8 L осигурява идеална вместимост на уреда, като побира тесто за цели пет пици* — обилна храна за цялото семейство всеки ден и при специални поводи.

 • Безупречно гладки резултати

  Изключително гладки и хомогенни резултати се постигат благодарение на планетарното движение: главата на кухненския робот и инструментът за сладкиши се въртят в противоположни посоки, осигурявайки пълно покритие на площта на купата.

 • Перфектно разбиване

  Разбиване за гарантирано леки и въздушни резултати при съставки като яйчни белтъци, кремове и меренг, с вместимост за до 800 ml сметана.

 • Идеално смесване

  Добре смесено, с идеална хомогенност тесто за сладкиши, корабийки, торти и още благодарение на уреда, който работи с до 1,8 kg смес.

 • Метална кука за тесто

  Здрава метална кука за тесто осигурява надеждно представяне при омесването на гъсти смеси, с възможност за работа с до 500 g брашно за всички ваши любими рецепти за хляб, бриош, пясъчно тесто и още.

 • Регулируема мощност за разбиване

  Моторът с мощност цели 800 W ви позволява да приготвяте богато разнообразие от рецепти, за бързи резултати и надеждно представяне.

 • Лесен за използване контролен панел

  Съвършен контрол и прецизност, с 6 скорости и пулсиращ режим, за кухненски робот, който се управлява без усилия.

 • Здрава конструкция

  Насладете се на съвършена стабилност и солидно представяне благодарение на вендузните крачета, които не позволяват плъзгане..

Функции
Тел за разбиване ДA  
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Материал на купата Неръждаема стомана  
Блендер НE  
Тел за разбиване Метален  
Кука за тесто Метален  
Допълнителна купа НE  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.