Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL DOUBLE FORCE DO821

DOUBLE FORCE DO821 Моето успешно съчетание от скорост и мощ в кухнята

Мощнност или скорост на кухненския робот: защо да избирате?

DoubleForce е моето успешно дуо в кухнята благодарение на двата извода на мотора, които осигуряват оптимална работна скорост и мощност при работа. С разнообразни програми и инструменти, този високоефективен, мощен и елегантен многофункционален кухненски робот е създаден да отговори успешно на всички ваши ежедневни нужди при готвене.

Новата технология PowelixLife за повече ефективност и издръжливост на ножовете осигурява дълготрайна употреба и по-добра устойчивост благодарение на титановото покритие.

Реф. №: DO821838

Кухненски робот DoubleForce: моето успешно съчетание от скорост и мощност за перфектни резултати

С многофункционалния кухненски робот DoubleForce не се налага да избирате между скорост и мощност!

Благодарение на двата различни извода на мотора той осигурява най-доброто от двата свята.

Допълнително с новите ножове PowelixLife откривате цял нов свят: готвенето става по-бързо. Остриетата с титаново покритие имат назъбени върхове и гладка основа за идеални резултати при накълцване.

Току-що излязло от нашите лаборатории, това ново поколение остриета в съчетание с мощността на мотора ви осигурява най-мощната и издръжлива технология за накълцване, създавана някога от експертите ни.

Всички тези целенасочени инженерни усилия и ноу-хау са създадени да ви позволят да се наслаждавате на работата с уникалните ножове двойно по-дълго.

Оборудван с 1000 W мощност, основна купа с обем 3 L и кана на пасатора с размер 2 L, плюс общо шест скорости, DoubleForce се справя с всякакви ястия, от най-малките до най-големите.

С пълен набор от приставки, DoubleForce е вашият многофункционален робот за настъргване, нарязване, кълцане, месене, разбиване и още.

Освен това с ексклузивната система EasyLock капакът се затваря по-лесно от всякога.

Елегантен, но здрав, DoubleForce е вашият перфектен съюзник в кухнята!

Най-важното
 • Два различни извода на мотора

  Всеки извод на мотора осигурява оптимална работна скорост и мощност на завъртане за използваната купа. Син: ниска скорост, но висока мощност на завъртане за купата за накълцване. Зелен: висока скорост с по-ниска мощност за блендер каната.

   

 • Ексклузивна система EasyLock

  Заключването на капака никога не е било толкова лесно: където и да го поставите върху купата, просто завъртете на няколко градуса по часовниковата стрелка, за да заключите както трябва. Купата за накълцване също може да се заключва в две позиции върху кухненския робот за удобство както на десничарите, така и на левичарите.

 • Технология на ножовете PowelixLife

  Твърдо титаниево покритие: за дълготрайна острота на ножовете

 • Пълен набор от принадлежности

  Кухненският робот DoubleForce е оборудван с голямо разнообразие от приставки: нож с титаниево покритие за накълцване и нарязване на всякакви продукти; два двустранни диска от неръждаема стомана за едро настъргване/нарязване и фино настъргване/нарязване на зеленчуци и сирена; блендер кана за смесване на вкусни супи, сокове, шейкове и др.; бъркалка за месене, с която приготвяте всякакви видове тесто: от леко до тежко; чопър за фино накълцване на лук, чесън, подправки и др.; диск за разбиване на сметана за десерти и за емулгиране на сосове, като майонеза.

 • Мощност в комбинация с голям капацитет за оптимални резултати

  Със своя мотор с мощност 1000 W, основна купа с обща вместимост 3 L и блендер кана с обща вместимост 2 L, DoubleForce може да се справи с всякакви рецепти, от най-малките до най-големите.

 • default

  6 възможни настройки за скорост

  За всеки извод на мотора са налице две нива на скорост и пулсираща настройка с помощта набутона за управление, като така се осигуряват общо 6 възможни настройки за различни видове рецепти.

 • Високи стандарти за качество

  DoubleForce е проектиран старателно, за да бъде не само елегантен, но и издръжлив: той остава изключително стабилен на плота дори когато работи с пълна мощност. Също така е снабден с кутия за съхранение, така че режещите инструменти и приставката за месене да се прибират в купата.

Функции
Брой функции 28  
Общ капацитет на купата 3  L
Мощност 1000  W
Функция Pulse    
Брой приставки 8  
Работен капацитет на купата 1.5  L
Блендер ДA  
Общ капацитет на блендера 2  L
Работен капацитет на блендера 1.5  L
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Приставка за кълцане Ножове от неръждаема стомана  
Едро рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Фино рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Други приставки за рендосване Двустранен диск за настъргаване на пармезан/ рендосване на картофи  
Бъркалка за месене    
Приставка за емулгиране Диск  
Цитрус преса    
Мини чопър    
Шпатула    
Отделение за съхранение на приставките Съхранение в купа  
Отделение за съхранение на кабела    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Скорости 2  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
Течностите трябва да се оставят да изстинат до стайна температура, преди да се обработват. Не слагайте горещи съставки в купата, тъй като топлината от тях може да увреди уплътнението.
По-високите скорости се използват за приспособления като втечнителя и дисковете за рязане и стъргане, но приспособления като цитрус пресата или инструментът за тесто трябва да се използват на по-бавна скорост.
Бутонът за пулсиране се използва, когато Ви трябват кратки моменти на мощност на оптимална скорост. Това е по-често използвана функция, когато използвате блендера, и се контролира от потребителя, което означава, че Вие контролирате колко време машината да работи в този режим. Това е полезен начин за избягване на прекалената обработка на съставките. Например, може да се използва за смесване на плодове в тесто за кекс в края на обработката или за миксиране на меки плодове в кисело мляко за правене на смути.
Ножът от неръждаема стомана се използва за: разбъркване, смесване, пюриране, правене на галета, рядко тесто, сладки и кексове. Блендерът се използва за пюриране само на течности, напр. супи, млечни шейкове и др., или за пюриране на меки плодове или готвени зеленчуци и плодове. Не трябва да се използва за кълцане на месо или месене на тежки теста и сладки.
За да намалите оцветяването, натъркайте петната с кърпа или кухненска хартия, напоена с олио за готвене и след това ги почистете по обичайния начин.
Особено важно е почистването да се извърши непосредствено след употреба, за да се намали оцветяването.

Изключете уреда от електрическата мрежа.
За по-лесно почистване мийте аксесоарите веднага след употреба.
Мийте и подсушавайте аксесоарите: те могат да се мият в съдомиялна машина, във вода или под чешмата, с изключение на корпуса, където е моторът, мелачката (редуктор + мелеща глава*), блокът за задвижване на миксера* и корпуса на сокоизстисквачката* (* в зависимост от модела). Просто избършете с влажна гъба.
След като ги подсушите, намажете ножовете и решетките на мелачката с олио, за да са смазани.
Поставете гореща вода с няколко капки измиваща течност в купата на миксера, затворете капака с капачката за улея, пуснете няколко пъти за кратко да пулсира, изключете уреда от мрежата и изплакнете купата.
Ножовете на аксесоарите са много остри, пипайте ги внимателно.
Много кухненски роботи имат части, безопасни за миене в миялна машина, като купата или ножовете, но често това е характеристика на конкретния продукт, така че за повече информация, моля, вижте инструкциите за употреба и поддръжка на уреда. Корпусът на мотора на кухненския робот никога не трябва да се поставя в миялна машина.
Проверете дали системата за заключване е напълно захваната. Всички роботи трябва да имат правилно поставени купа и капак, преди да започне обработката, това е функция за безопасност, така че ножовете да не могат да се въртят, когато не са покрити. Когато купата и капакът са правилно поставени, маркировките по тях се изравняват една с друга.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставяне на горещи течности в купата, което може да увреди уплътненията; употреба на твърде много течност; уплътнението на оста е поставено неправилно след измиване.
Емулгиращият диск работи по различен начин от традиционната двойна бъркалка. Когато използвате емулгиращ диск, сместа се върти около купата, а когато използвате двойна бъркалка, въздухът влиза в сместа по-бързо, което води до по-леко и пухкаво тесто или смес.
Кухненският робот е уред за извършване на повечето задачи, които бихте желали да свършите в кухнята, когато приготвяте храна, по-бързо и с по-малко усилие, отколкото ако се наложи да ги вършите ръчно. Основните функции на кухненския робот са рязане, стъргане и миксиране. Почти всички налични кухненски роботи имат и някакви функции за кълцане и рязане на парчета.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.