Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL DOUBLE FORCE METAL DO824H38

DOUBLE FORCE METAL DO824H38 Успешното дуо в кухнята

Въртяща сила или скорост: защо да избираме?
DoubleForce е успешното дуо в кухнята с два изхода на мотора за оптимална работна скорост и въртяща сила. С разнообразни програми и инструменти, този елегантен, "всичко в едно"кухненски робот е разработен, за да отговори на всичките ви ежедневни нужди при приготвянето на храна.

Реф. №: DO824H38

Кухенски процес Double Force: успешно дуо в кухнята!

С мултифункционалния кухненски робот DoubleForce няма нужда да избирате между скорост и сила!

С двата хода на мотора, той ви дава най-доброто и от двете. С 1,000 W мощност, 3 л. купа и 2 л. кана на блендера, плюс шест различни скорости DoubleForce се справя с всички задачи, от малки до големи.

С широк набор приставки, DoubleForce е кухненският робот, който ви предлага всичко в едно: стъргане, рязане, кълцане, месене, разбиване и още.

С ексклузивната система EasyLock, заключването на капака никога не е било толкова лесно. Елегантен, но стабилен, DoubleForce е вашият перфектен съюзник в кухнята!

Най-важното
 • Два различни изхода на мотора

  Всеки изход на мотора дава оптимална скорост и сила на въртене на купата. Лилав: ниска скорост, но висока сила на въртене за купата за рязане. Оранжев: висока скорост, но слаба сила на въртене за купата на блендера.  

 • Екслузивна EasyLock система

  Заключването на капака никога не е било толкова лесно: където и да го поставите върху купата, завъртете само няколко градуса по посока на часовниковата стрелка за да заключите. Купата на чопъра също може да се заключи в две позиции, за удобство и с лява и с дясна ръка.

 • Пълен набор приставки

  Кухненският робот DoubleForce е оборудван с голям набор приставки: нож от неръждаема стомана за кълцане на всякакви продукти, три диска от неръждаема стомана за фино и едро стъргане и рязане на зеленчуци и сирена, кана за блендер за супи, сокове и смутита, приставка за месене на всякакво тесто; чопър за фино рязане на лук, чесън, зелени подправки и др., бъркалка за леки смеси, диск за разбиване на сметана за десерти и за сосове като майонеза, цитрус преса за прясно изстискани сокове.

 • Мощна и ефективна обработка

  Със своя 1,000 W мотор, купа с обем 3 л и блендер с обем 2 л, DoubleForce може да изпълнява всички задачи, от най-малките до най-големите.

 • 6 скорости

  За всеки изход на мотора има две различни нива на скоростта и пулс функция, което прави общо 6 настройки за всички видове обработка на храна.

 • Висококачествен стандарт

  DoubleForce е проектиран внимателно с цел не само елегантност, но и стабилност: той остава извънредно стабилен върху плота, дори когато работи с пълна мощност. В комплекта е включена кутия за съхранение, и всички приствки се съхраняват удобно в нея.

Функции
Брой функции 31  
Общ капацитет на купата 3.0  L
Мощност 1000  
Функция Pulse    
Брой приставки 10  
Работен капацитет на купата 1.5  L
Блендер ДA  
Общ капацитет на блендера 2.0  L
Работен капацитет на блендера 1.5  L
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Приставка за кълцане Ножове от неръждаема стомана  
Едро рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Фино рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Други приставки за рендосване Двустранен диск за настъргване пармезан и картофи  
Бъркалка за месене    
Приставка за емулгиране Тел за разбиване  
Цитрус преса    
Мини чопър    
Шпатула    
Отделение за съхранение на приставките Съхранение в купа  
Отделение за съхранение на кабела    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Безопасно почистване в съдомиялна машина - подробности Всички части с изключение на основата с мотора  
Цветове Тъмносив и сребрист  
Скорости 2  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
Течностите трябва да се оставят да изстинат до стайна температура, преди да се обработват. Не слагайте горещи съставки в купата, тъй като топлината от тях може да увреди уплътнението.
По-високите скорости се използват за приспособления като втечнителя и дисковете за рязане и стъргане, но приспособления като цитрус пресата или инструментът за тесто трябва да се използват на по-бавна скорост.
Бутонът за пулсиране се използва, когато Ви трябват кратки моменти на мощност на оптимална скорост. Това е по-често използвана функция, когато използвате блендера, и се контролира от потребителя, което означава, че Вие контролирате колко време машината да работи в този режим. Това е полезен начин за избягване на прекалената обработка на съставките. Например, може да се използва за смесване на плодове в тесто за кекс в края на обработката или за миксиране на меки плодове в кисело мляко за правене на смути.
Ножът от неръждаема стомана се използва за: разбъркване, смесване, пюриране, правене на галета, рядко тесто, сладки и кексове. Блендерът се използва за пюриране само на течности, напр. супи, млечни шейкове и др., или за пюриране на меки плодове или готвени зеленчуци и плодове. Не трябва да се използва за кълцане на месо или месене на тежки теста и сладки.
За да намалите оцветяването, натъркайте петната с кърпа или кухненска хартия, напоена с олио за готвене и след това ги почистете по обичайния начин.
Особено важно е почистването да се извърши непосредствено след употреба, за да се намали оцветяването.

Изключете уреда от електрическата мрежа.
За по-лесно почистване мийте аксесоарите веднага след употреба.
Мийте и подсушавайте аксесоарите: те могат да се мият в съдомиялна машина, във вода или под чешмата, с изключение на корпуса, където е моторът, мелачката (редуктор + мелеща глава*), блокът за задвижване на миксера* и корпуса на сокоизстисквачката* (* в зависимост от модела). Просто избършете с влажна гъба.
След като ги подсушите, намажете ножовете и решетките на мелачката с олио, за да са смазани.
Поставете гореща вода с няколко капки измиваща течност в купата на миксера, затворете капака с капачката за улея, пуснете няколко пъти за кратко да пулсира, изключете уреда от мрежата и изплакнете купата.
Ножовете на аксесоарите са много остри, пипайте ги внимателно.
Много кухненски роботи имат части, безопасни за миене в миялна машина, като купата или ножовете, но често това е характеристика на конкретния продукт, така че за повече информация, моля, вижте инструкциите за употреба и поддръжка на уреда. Корпусът на мотора на кухненския робот никога не трябва да се поставя в миялна машина.
Проверете дали системата за заключване е напълно захваната. Всички роботи трябва да имат правилно поставени купа и капак, преди да започне обработката, това е функция за безопасност, така че ножовете да не могат да се въртят, когато не са покрити. Когато купата и капакът са правилно поставени, маркировките по тях се изравняват една с друга.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставяне на горещи течности в купата, което може да увреди уплътненията; употреба на твърде много течност; уплътнението на оста е поставено неправилно след измиване.
Емулгиращият диск работи по различен начин от традиционната двойна бъркалка. Когато използвате емулгиращ диск, сместа се върти около купата, а когато използвате двойна бъркалка, въздухът влиза в сместа по-бързо, което води до по-леко и пухкаво тесто или смес.
Кухненският робот е уред за извършване на повечето задачи, които бихте желали да свършите в кухнята, когато приготвяте храна, по-бързо и с по-малко усилие, отколкото ако се наложи да ги вършите ръчно. Основните функции на кухненския робот са рязане, стъргане и миксиране. Почти всички налични кухненски роботи имат и някакви функции за кълцане и рязане на парчета.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.