Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL DOUBLEFORCE COMPACT DO546838

DOUBLEFORCE COMPACT DO546838 Моето компактно успешно дуо в кухнята

Работна скорост: защо да избираме? DoubleForce компакт е моето успешно дуо в кухнята с два мотора за оптимална скорост на въртене на ножовете. С множество програми и инструменти този мощен процесор тип "всичко в едно" е проектиран да обслужва всичките ви ежедневни нужди за подготовка на храна.

Реф. №: DO546838

DoubleForce компактен кухненски робот: моето компактно дуо за успех в кухнята!

Ultimate Anti-Calc raspunde chiar ?i celor mai exigente provocari de calcat prin rezultate deosebite.

DoubleForce компактен кухненски робот: моето компактно дуо за успех в кухнята

С мултифункционалния кухненски робот DoubleForce компакт няма нужда да избирате между скорост и сила! С двата хода на мотора, той ви дава най-доброто и от двете.

С 800 W мощност, 3 л. купа и 1.25 л. кана за блендера, плюс шест скорости, DoubleForce компакт се справя със всички малки и големи задачи, докато заема много малко място на плота.

С пълен набор приставки, DoubleForce компакт е кухненски робот "всичко в едно" за стъргане, рязане, кълцане, разбиване, месене и още. Малък, но мощен, DoubleForce компакт е вашият най-добър приятел в кухнята!

Най-важното
 • Два различни хода на мотора

  Всеки ход на мотора дава оптимална скорост и сила на въртене на купата. Лилав: ниска скорост, но висока сила на въртене за купата за рязане. Оранжев: висока скорост, но слаба сила на въртене за купата на блендера.  

 • Пестите пространство

  DoubleForce компакт заема малко място в кухнята ви заради своя дизайн, оптимизираната форма на моторния блок и кошницата, за да може режещите инструменти безопасно и удобно да се съхраняват в купата.

 • Пълен набор приставки

  DoubleForce компактен кухненски робот се състои от разноонбазие от ефикастни приставки: острие от неръждаема стомана за рязане и кълцане на различни видове съставки; два диска от неръждаема стомана - за нарязване на шайби и за рендосване на зеленчуци и сирене; един диск от неръждаема стомана - за рендосване на твърди продукти; кана за блендиране на супи, сокове, смути и т.н.; приставка за месене на леки смеси и тесто; чопър за рязане на лук, чесън, подправки; диск за разбиване на сосове, майонеза, емулсии, сметана.

 • Мощна и ефикасна обработка

  С 800 W мотор, 3 L купа и 1.25 L кана за блендер, DoubleForce компакт може да обработва всякакви смеси, от най-дребните до най-големите.

 • 6 скорости

  За всеки ход на мотора, има две различни нива на скоростта и пулс функция, с ръчна настройка, което прави общо 6 настройки за всички разнообразни нужди.

Функции
Брой функции 29  
Общ капацитет на купата 3.0  L
Мощност 800  
Функция Pulse    
Брой приставки 9  
Блендер ДA  
Общ капацитет на блендера 1.25  L
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Приставка за кълцане Ножове от неръждаема стомана  
Едро рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Фино рендосване Двустранен диск за рязане и настъргване  
Други приставки за рендосване Диск за фино стъргане  
Бъркалка за месене    
Приставка за емулгиране Диск  
Мини чопър    
Шпатула    
Отделение за съхранение на приставките Съхранение в купа  
Отделение за съхранение на кабела    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Безопасно почистване в съдомиялна машина - подробности Всички освен основата с мотора  
Цветове Черно и тъмносиво  
Скорости 2  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
Течностите трябва да се оставят да изстинат до стайна температура, преди да се обработват. Не слагайте горещи съставки в купата, тъй като топлината от тях може да увреди уплътнението.
По-високите скорости се използват за приспособления като втечнителя и дисковете за рязане и стъргане, но приспособления като цитрус пресата или инструментът за тесто трябва да се използват на по-бавна скорост.
Бутонът за пулсиране се използва, когато Ви трябват кратки моменти на мощност на оптимална скорост. Това е по-често използвана функция, когато използвате блендера, и се контролира от потребителя, което означава, че Вие контролирате колко време машината да работи в този режим. Това е полезен начин за избягване на прекалената обработка на съставките. Например, може да се използва за смесване на плодове в тесто за кекс в края на обработката или за миксиране на меки плодове в кисело мляко за правене на смути.
Ножът от неръждаема стомана се използва за: разбъркване, смесване, пюриране, правене на галета, рядко тесто, сладки и кексове. Блендерът се използва за пюриране само на течности, напр. супи, млечни шейкове и др., или за пюриране на меки плодове или готвени зеленчуци и плодове. Не трябва да се използва за кълцане на месо или месене на тежки теста и сладки.
За да намалите оцветяването, натъркайте петната с кърпа или кухненска хартия, напоена с олио за готвене и след това ги почистете по обичайния начин.
Особено важно е почистването да се извърши непосредствено след употреба, за да се намали оцветяването.

Изключете уреда от електрическата мрежа.
За по-лесно почистване мийте аксесоарите веднага след употреба.
Мийте и подсушавайте аксесоарите: те могат да се мият в съдомиялна машина, във вода или под чешмата, с изключение на корпуса, където е моторът, мелачката (редуктор + мелеща глава*), блокът за задвижване на миксера* и корпуса на сокоизстисквачката* (* в зависимост от модела). Просто избършете с влажна гъба.
След като ги подсушите, намажете ножовете и решетките на мелачката с олио, за да са смазани.
Поставете гореща вода с няколко капки измиваща течност в купата на миксера, затворете капака с капачката за улея, пуснете няколко пъти за кратко да пулсира, изключете уреда от мрежата и изплакнете купата.
Ножовете на аксесоарите са много остри, пипайте ги внимателно.
Много кухненски роботи имат части, безопасни за миене в миялна машина, като купата или ножовете, но често това е характеристика на конкретния продукт, така че за повече информация, моля, вижте инструкциите за употреба и поддръжка на уреда. Корпусът на мотора на кухненския робот никога не трябва да се поставя в миялна машина.
Проверете дали системата за заключване е напълно захваната. Всички роботи трябва да имат правилно поставени купа и капак, преди да започне обработката, това е функция за безопасност, така че ножовете да не могат да се въртят, когато не са покрити. Когато купата и капакът са правилно поставени, маркировките по тях се изравняват една с друга.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставяне на горещи течности в купата, което може да увреди уплътненията; употреба на твърде много течност; уплътнението на оста е поставено неправилно след измиване.
Емулгиращият диск работи по различен начин от традиционната двойна бъркалка. Когато използвате емулгиращ диск, сместа се върти около купата, а когато използвате двойна бъркалка, въздухът влиза в сместа по-бързо, което води до по-леко и пухкаво тесто или смес.
Кухненският робот е уред за извършване на повечето задачи, които бихте желали да свършите в кухнята, когато приготвяте храна, по-бързо и с по-малко усилие, отколкото ако се наложи да ги вършите ръчно. Основните функции на кухненския робот са рязане, стъргане и миксиране. Почти всички налични кухненски роботи имат и някакви функции за кълцане и рязане на парчета.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.