Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL MASTERCHEF GOURMET + QB612D38

MASTERCHEF GOURMET + QB612D38 Мощност за всичките ви кулинарни вдъхновения!!

Кухненска машина Masterchef Gourmet+ : дайте воля на вашата креативност!
Вие имате идеи, той има мощност! Кухненска машина Masterchef Gourmet+ е перфектният помощник в приготвянето на печива, с 1100 W мотор и 4,6 литрова купа, за до 1,8 литра тесто за кекс - и всички ваши идеи за печене. С уникалния Flex Whisk, получавате идеално разбити въздушни белтъци, дори само с едно яйце. Приготвяте кексове и месите тесто за хляб или пица с лятата бъркалка и куката за тесто. Всичко това в елегантен корпус с красива купа и бутони! Приготвяйте вкусна домашна храна с приставките, включени в кутията: блендер от неръждаема стомана, приставка за рязане и настъргване и мелачка за месо. 

Реф. №: QB612D38

Кухненска машина Masterchef Gourmet+ : дайте воля на вашата креативност!

Всеки ден трябва да завършва с домашен кекс! С миксер Masterchef Gourmet+ най-после можете да дадете свобода на вашата креативност с помощта на множеството му функции.

Правете шоколадов мус, курабийки, макарони, тарталети, пици и много други.

Кухенската машина Masterchef Gourmet+ е специално разработен за хора като вас, които обичат да правят кексове и торти и искат да са най-добри в това.

С мощния си 1100-ватов мотор и 3 качествени инструмента за сладкиши, Masterchef Gourmet+ ви помага да развиете кулинарните си умения. Разбивате, месите, смесвате: вие имате идеи, той има достатъчно мощност.

С шикозния фино изработен 100% метален корпус и 4.6 л. купа с гланцово покритие, Masterchef Gourmet+ отговаря на всичките ви очаквания. Експериментирайте и създавайте нови, изискани рецепти още днес!

Най-важното
 • Перфектно разбити яйчени белтъци всеки път, дори в малки количества!

  Благодарение на специално разработената трето ниво тел, бъркалката Flex Whisk лесно достига дъното на купата и разбива всичките ви продукти за лек, въздушен резултат за нула време!

 • Двойно планетарно движение за оптимален резултат!

  С двойното планетарно движение, главата на машината и инструментът се въртят в различни посоки, като ви дават бърз, гладък и хомогенен резултат.

 • Леки и въздушни разбити белтъци всеки път!

  Ексклузивна Flex Whisk технология за перфектно разбиване, дори само с едно яйце.

 • Висококачествени метални инструменти за сладкиши

  Месете, бъркайте и разбивайте с комплекта за сладкиши: здравата, лята метална кука за тесто, бъркалката и Flex Whisk са идеални за ежедневна употреба.

 • Изискано покритие

  Фино изработен метален корпус, който понася дори месенето на тежко тесто за хляб! Красив сребрист цвят и гланцов ефект на купата.

 • 4.6 л купа с голяма вертикална дръжка

  Разбивайте до 10 белтъка, правете до 40 кексчета или 3 големи дози тесто за пица с голямата 4.6 л купа. Благодарение на голямата вертикална дръжка е по-лесно от всякога да бъде манипулирана.

 • Нямате вдъхновение? Имате 25 идеи за рецепти!

  Книжка с 25 рецепти, от бързи закуски до сложни десерти.

 • Правете домашни коктейли, смутита и супи

  Идеална за коктейли, трошене на лед, смутита, супи и други, тази кана от неръждаема стомана с вместимност от 1.5л е устойчива на термичен шок за студени и топли продукти. Остриетата се свалят за по-лесно почистване.

 • Насладете се на прясно нарязани и настъргани плодове и зеленчуци.

  Резачката и рендето включват 4 подвижни конуса от неръждаема стомана за стъргане, рязане и рендосване на картофи. Почистването е лесно поради директното поставяне в купата.

 • Правете сами пресни кюфтета и бургери у дома!

  Месомелачката включва 2 решетки от неръждаема стомана за различни смеси (фино, средно и едро мелене) Острието е самоподострящо се за оптимални резултати.

Функции
Мощност 1100  
Общ капацитет на купата 4,6  L
Тел за разбиване Тел за разбиване  
Метал    
Функция Pulse    
Брой функции 6  
Функции Разбиване, Бъркане, Месене, Пасиране, Стъргане, Мелене  
Планетарно движение    
Компактен    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 1,8  kg
Материал на купата Иноксово покритие  
Блендер ДA  
Общ капацитет на блендера 1,5  L
Материал на купата на блендера Матирано иноксово покритие  
Ренде/резачка    
Функции на рендето Рязане, фино ренде, едро ренде  
Тел за разбиване Метален  
Кука за тесто Метален  
Месомелачка    
Допълнителна купа НE  
Аксесоари за купуване    
Отделение за съхранение на кабела    
Цветове ИНОКС  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.