Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB515

MASTERCHEF GOURMET QB515 Перфектни печива и много други, приготвени без усилие

За удивителни торти всеки ден! Кухненска машина Masterchef Gourmet ви помага да радвате семейството си всеки ден, като им приготвяте домашни сладкиши и печива. Благодарение на комплекта си месене на различни видове теста, включващ патентована бъркалка "Flex Whisk" и ляти бъркалка и кука, тя успешно се спрява с разбиването на на белтъци, кексови смеси и тежки хлебни теста. С мотор с мощност 1100 W и купа с вместимост от 4,6 литра подготвяте до 1,8 кг смес за кекс, разбивате 10 белтъка или 800 г тесто. Със 7 допълнителни приставки, за да ви е от помощ всеки ден.

Реф. №: QB515G38

Невероятни резултати дори и при ежедневна употреба

Да притежавате кухненски робот, вече не е лукс.

Masterchef Gourmet ви помага лесно да приготвяте сладки и печива всеки ден: курабийки, маслени теста, мъфини, тесто за хлебни изделия и пица...

Благодарение на иновативната бъркалка за леки смеси Flex Whisk и приставките за твърдо тесто, Masterchef Gourmet е истински професионалист в миксирането, разбъркването и месенето.

Зарадвайте вашето семейство и приятели за отрицателно време благодарение на лесната за употреба кухненска машина и нейните аксесоари.

Домашното приготвяне на печива никога не е било толкова лесно!

Най-важното
 • Ексклузивна Flex Whisk технология за перфектни резултати, дори при разбиване на само един белтък.

  Благодарение на специално проектираното трето ниво тел, бъркалката Flex Whisk лесно достига до дъното на купата, захващайки и смесвайки бързо всички съставки за леки и въздушни резултати!

 • Планетарно движение за максимални резултати при разбъркване

  Планетарното движение на бъркалката и главата на машината подсигурява дори най-отдалеченета зона на купата ще бъде достигната, за нежна и хомогенна консистенция.

 • Бързина и мощност

  1100 W и 8 скорости и пулс бутон, разбиване и месене за всякакви консистенции.

 • Високо качество метални бъркалки за приготвяне на печива

  Патентован Flex Whisk аксесоар за леки смеси, отлята метална бъркалка за кексово тесто и метална, отлята кука за гъсти смеси. Masterchef Gourmet комплекта за печива е перфектен за ежедневна употреба!

 • 4.6L купа с дръжки от неръждаема стомана

  Разбийте до 10 белтъка на сняг, направете 10 мъфина или 3 броя тесто за пица, благодарение на купата с вместимост 4.6L

 • Липсва ви вдъхновение? Предлагаме ви 25 идеи за рецепти!

  Книжка с 25 рецепти за бързи закуски и вкусни десерти, налична за сваляне от сайта на Tefal. 

 • Увеличете възможностите си!

  Съвместим със 7 приставки (пластмасов или иноксов блендер, мини чопър, месомелачка, ренде, комплект за паста, сокоизстисквачка) за всички нужди на семейството ви и за да угоди на вкусовете на всеки.

 • Включен 1.5L блендер

  Смесвайте пресни смутита, тесто за палачинки, правете топли и студени супи и много други. Каната е с отбелязана дозировка за по-лесно отмерване и има капачка за добавяне на продукти по време на работа.

 • Включена приставка- ренде

  Наслаждавайте се на прясно нарязани и настъргани зеленчуци и плодове! Това ренде включва 4 подвижни диска от неръждаема стомана за директно подаване към купата, включително приставка Reibekuchen.

 • С включена приставка месомелачка

  Приготвяйте вкусни домашни кюфтета, тартар или бургери! С включни две решетки за различна едрина на смилане ( средна и едра) спрямо необходимостта на конкретната рецепта. Със самозатчващ се нож за оптимални резултати.

 • Включена сокоизтисквачка

  Насладете се на възможността да направите свежи сокове използвайки сезонни плодове и зеленчуци... морковен, доматен или ябълков сок. Идеална за вашият дневен прием на витамини! С цедката от неръждаема стомана имате възможност за изцеждане на разнообразие от продукти. Съвместима с миални машини, за по-лесно пчистване.

Функции
Тел за разбиване Тел за разбиване  
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 1.8  kg
Материал на купата Неръждаема стомана  
Блендер ДA  
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Ренде/резачка    
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Месомелачка    
Сокоизстисквачка    
Допълнителна купа НE  
Отделение за съхранение на кабела    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.