Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL WIZZO QB300138

WIZZO QB300138 Ще ви хареса да имате помощник

Wizzo ще улесни живота ви в кухнята. С комплекта му за сладкиши, включващ патентована гъвкава бъркалка, успехът е гарантиран всеки път: торти, кишове, пица и други ястия няма да ви създават трудности. Рецептите, които винаги сте искали да приготвите, но никога не сте се осмелявали да мечтаете, че ще бъдат възможни. С предното отваряне и страничните бутони за управление няма нужда да си причинявате главозамайване, като движите изделието във всички посоки. Wizzo знае как да се впише във всяка кухня, а равната конструкция на задната страна ви позволява да приберете Wizzo където пожелаете. С Wizzo на ваша страна ще изненадате себе си!

Реф. №: QB300138

С Wizzo няма нещо, което да не можете да направите!

Истинският талант е в това да знаете как да бъдете подкрепяни да си осигурявате помощ, за да разкриете готварския си потенциал: Wizzo е на разположение, за да направи готвенето и печенето по-лесни.

С планетарното си движение Wizzo е професионалист в смесването, разбиването и месенето (благодарение на патентованата Flex Whisk). Независимо дали искате да създадете сладки или солени ястия, той е готов за всичко

Wizzo е в готовност, за да ви помогне да осъществите идеите си и да се представите отлично в кухнята чрез рецепти и обучаващи видеоклипове, които ви показват съвети и трикове.

Семплата му форма и кръглият дизайн разкриват дружелюбния и надежден характер.

Скоро няма да можете да спрете да готвите и ще сте учудени колко далеч можете да стигнете! Много скоро с гордост ще споделяте напредъка и уменията си.

книга с рецепти

 

 

Най-важното
 • Изненадайте себе си с Wizzo!

  Истинският талант е в това да знаете как бъдете подкрепяни, да си осигурявате помощ, за да разкриете готварския си потенциал. Wizzo означава "магичен и практичен" и е проектиран да улесни живота ви в кухнята. След като започнете, новите ви открития ще продължат да се появяват!

 • Много бързо разбиване

  Уникалната патентована технология Flex Whisk разбива яйчни белтъци на твърд сняг за много кратко време, дори и да използвате само едно яйце.

 • Лесен за използване и съхраняване  

  Проектиран за съвършен контрол при употреба с всички функции насочени към вас за лесен достъп. Насочената напред конструкция оптимизира пространството на кухненския ви плот, което означава, че можете да подредите Wizzo където пожелаете.

 • Оптимални резултати при смесване

  Планетарното движение на приставката за сладкиши и главата на машината осигурява достигане на всяка зона в купата за гладки и хомогенни резултати при смесване.

 • Комплект за сладкиши

  Патентована приставка Flex Whisk за леки смеси, пластмасова бъркалка за тесто за сладкиши и кука за тесто от неръждаема стомана за тежко тесто. С Wizzo ще можете да приготвяте всякакви печива!

 • Елегантна купа за смесване от неръждаема стомана

  Wizzo разполага с 4L купа от неръждаема стомана с предпазител за пръски, идеална за цялото семейство. Направете до 40 кексчета или 3 пици (с диаметър 28 cm, дебел блат), за да зарадвате семейството и приятелите си!

 • Бърз и мощен

  700 W и 4 скорости с импулсна функция за гладко, равномерно смесване.

 • Увеличете възможностите си за печене

  Съвместим с 4 приставки по избор (пасатор, чопър, месомелачка, уред за нарязване) за всички нужди на семейството ви и за удоволствие за небцето.

 • Липсва ви вдъхновение? Наслаждавайте се на 25 идеи за рецепти!

  Можете да изтеглите книга с рецепти от уебсайта на Tefal, в която ще намерите 25 идеи за ястия от ежедневно хапване до разкошни десерти. 

Функции
Мощност 700  
Общ капацитет на купата 4  L
Тел за разбиване ДA  
Функция Pulse    
Брой функции 3  
Функции Разбиване, смесване, месене  
Планетарно движение    
Компактен    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 2,7  kg
Материал на купата Матирано иноксово покритие  
Блендер НE  
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Допълнителна купа НE  
Аксесоари за купуване    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.