Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL WIZZO QB307538

WIZZO QB307538 Ще ви хареса да имате помощник

Wizzo ще улесни живота ви в кухнята. С комплекта му за сладкиши, включващ патентована гъвкава бъркалка Flex Whisk, успехът е гарантиран всеки път: торти, кишове, пица и други ястия няма да ви създават трудности. Рецептите, които винаги сте искали да приготвите, но никога не сте се осмелявали да мечтаете, че ще бъдат възможни. С предното отваряне и страничните бутони за управление няма нужда да си причинявате главозамайване, като движите изделието във всички посоки. Wizzo знае как да се впише във всяка кухня, а равната конструкция на задната страна ви позволява да приберете Wizzo където пожелаете. С Wizzo на ваша страна ще изненадате себе си!

Реф. №: QB307538

С Wizzo няма нещо, което да не можете да направите!

Истинският талант е в това да знаете как да бъдете подкрепяни, да си осигурявате помощ, за да разкриете потенциала си: Wizzo е на разположение, за да направи готвенето и печенето по-лесни.

С планетарното си движение Wizzo е професионалист в смесването, разбиването и месенето (благодарение на патентованата Flex Whisk). Независимо дали искате да създадете сладки или солени ястия, той е готов за всичко.

Wizzo е в готовност, за да ви помогне да осъществите идеите си и да се представите отлично в кухнята чрез постъпкови рецепти и обучаващи видеоклипове, които ви показват съвети и трикове.

Семплата му форма и кръглата конструкция разкриват неговия дружелюбен и надежден характер.

Скоро няма да можете да спрете да готвите и ще сте учудени колко далеч можете да стигнете! Много скоро с гордост ще споделяте напредъка и уменията си...

Knjižica recepata

Най-важното
 • Изненадайте себе си с Wizzo!

  Истинският талант е в това да знаете как да бъдете подкрепяни, да си осигурявате помощ, за да разкриете готварския си потенциал. Wizzo означава "магичен и практичен" и е проектиран да улесни живота ви в кухнята. След като започнете, ще правите нови и нови открития!

 • Много бързо разбиване

  Уникалната и патентована технология Flex Whisk разбива яйчни белтъци на твърд сняг за много кратко време, дори и да използвате само едно яйце.

 • Лесен за използване и съхраняване

  Проектиран за съвършен контрол при употреба с всички функции насочени към вас за лесен достъп. Насочената напред конструкция оптимизира пространството на кухненския ви плот, което означава, че можете да поставите Wizzo където пожелаете.

 • Оптимални резултати при смесване

  Планетарното движение на инструмента за сладкиши и главата на машината осигурява достигане на всяка зона в купата за гладки и хомогенни резултати при смесване.

 • Комплект за сладкиши

  Патентована приставка Flex Whisk за леки смеси, пластмасова бъркалка за тесто за сладкиши и кука за тесто от неръждаема стомана за тежко тесто. С Wizzo ще можете да приготвяте всякакви печива!

 • Елегантна купа за смесване от неръждаема стомана

  Wizzo разполага с 4L купа от неръждаема стомана с предпазител за пръски, идеална за цялото семейство. Направете до 40 кексчета или 3 пици (с диаметър 28 cm, дебел блат), за да зарадвате семейството и приятелите си!

 • Бърз и мощен

  700 W и 4 скорости с импулсна функция за гладко, равномерно смесване.

 • Увеличете възможностите си за печене

  Съвместим с 4 приставки по избор (блендер, чопър, месомелачка, приставка за настъргване/ нарязване) за всички нужди на семейството ви и за удоволствие на вкусовите рецептори.

 • Липсва ви вдъхновение? Наслаждавайте се на 25 идеи за рецепти!

  Можете да изтеглите книга с рецепти от уебсайта на Tefal, в която ще намерите 25 идеи за ястия от ежедневно хапване до разкошни десерти. 

 • Включена кана блендер

  Разбивайте плодови смутита, смес за палачинки, наслаждавайте се на горещи или студени супи и още много.

 • С приложена приставка месомелачка

  Месомелачката разполага с две решетки от неръждаема стомана за средно и едро смилане.

 • С включена приставка ренде

  Приставката за нарязване/ настъргване включва 3 подвижни диска от неръждаема стомана за директно сипване в купа.

Функции
Мощност 700  
Общ капацитет на купата 4  L
Тел за разбиване ДA  
Функция Pulse    
Брой функции 6  
Функции Смесване, Разбиване, Месене, Настъргване/ Нарязване, Смилане  
Планетарно движение    
Компактен    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 2,7  kg
Материал на купата Матирано иноксово покритие  
Блендер ДA  
Общ капацитет на блендера 1  L
Материал на купата на блендера Пластмаса  
Ренде/резачка    
Функции на рендето Фино настъргване, Дебело настъргване, Нарязване  
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Месомелачка    
Допълнителна купа НE  
Аксесоари за купуване    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.