Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL WIZZO QB310

WIZZO QB310 Ще се влюбите в новия си помощник

Кухненска машина Wizzo ще направи живота в кухнята по-лесен. С комплекта приставки за печива, включително патентованата гъвкава тел за разбиване, успехът е гарантиран всеки път: торти, кишове, пица и други рецепти няма да крият тайни от вас. Рецептите, които винаги сте искали да приготвите, но не сте си и помисляли, че е възможно да направите, вече са реалност. С предно отваряне и странични командни бутони, не е необходимо да се замайвате от местене на продукта във всички посоки. Wizzo знае как да пасне на всяка кухня, а плоския дизайн на задната част му помага да прилегне навсякъде. С Wizzo до себе си, ще се изненадате сами!

Реф. №: QB310138

Няма нищо, което да не можете да направите с Wizzo.

Истинският майстор знае как да си помогне, за да реализира таланта си.

Кухненската машина Wizzo е тук, за да направи печенето и готвенето по-лесно.

С планетарното си движение, Wizzo е професионалист в бъркането месенето и дори разбиването (благодарение на патенованата бъркалка за леки смеси Flex Whisk).

Независимо дали искате да сготвите сладко или солено, той е готов за всичко.

Wizzo ще бъде до вас, за да ви помогне да реализирате идеите си и да сте майстори в кухнята, чрез лесните рецепти стъпка по стъпка и клиповете с инструкции, които ви дават съвети и идеи.

Простата му форма и кръглия дизайн разкриват неговия дружелюбен и верен характер.

Скоро ще имате мания за готвене и ще се учудите колко далеч ще стигнете!

За нула време ще споделяте с гордост постиженията и знанията си.

Най-важното
 • Изненадайте себе си с Wizzo!

  Истинският майстор знае как да си помогне, за да реализира таланта си за готвене. Wizzo означава “магически и практичен” и е проектиран за да улесни живота ви в кухнята. Щом започнете да го използвате, новите открития сами ще дойдат при вас!

   

 • Белтъци на сняг за 60 секунди!

  Уникалната патентована технология Flex Whisk разбива белтъци на сняг за нула време, дори само от едно яйце.

 • Лесна употреба и лесно съхранение

  Разработен за пълно удобство, като всички функции са разположени с лице към вас за лесен достъп. Този дизайн оптимизира пространството в кухнята, което означава, че Wizzo ще пасне където и да го сложите.

 • Оптимални резултати

  Планетарното движение на приставките и главата на машината осигурява достъп до всяка част на купата за гладки и хомогенни смеси.

 • Комплект бъркалки

  Патентован аксесоар Flex Whisk, пластмасова бъркалка за тесто за кекс и кука от неръждаема стомана за гъсто тесто. С Wizzo ще можете да приготвяте всякакви сладкиши и печива!

 • Елегантна купа от неръждаема стомана

  Wizzo има 4L купа от неръждаема стомана, перфектна за цялото семейство. До 40 кексчета или 3 пици (с диаметър 28 см) за семейството и приятелите ви!

 • Бърз и мощен

  1000 W и 7 скорости с пулс функция за гладко и равномерно смесване.

 • Увеличете възможностите си за печене!

  Можете да закупите допълнително 4 приставки (блендер, чопър, месомелачка, ренде) за всички нужди на семейството.

 • Нямате вдъхновение? Имате 25 идеи за рецепти!

  Налична книжка на сайта на Tefal с 25 рецепти, от бързи закуски до сложни десерти. 

Функции
Тесто за хляб 0.8  kg
Тесто за кекс 2.7  kg
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.