Пилешки гърди с дяволски сос

Пилешки гърди с дяволски сос

Основни ястия

  • 1

    Брой хора

  • Евтино

    Разход

  • Много лесно

    Трудност

  • Време за приготвяне

  • Време за приготвяне

Продукти

  • 150 г пилешки гърди (с кост)
  • Половин кубче пилешки бульон
  • 300 мл сухо бяло вино
  • 2 глави дребен лук (накълцан)
  • 1 ч.л. горчица
  • Сол и люти червени чушки

Подготовка

За да направите дяволски сос, сварете бялото вино с накълцания дребен лук, докато се редуцира наполовина.

Махнете от котлона.

Разтворете кубчето бульон във виното.

Добавете лютия червен пипер и горчицата.

Използвайте соса да сготвите пилето за 6-10 мин от всяка страна.

Tefal продукти за приготвяне на рецептата Ви