Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Телешки терин по италиански

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 17мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    7мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 420 г Телешко филе

  • 90 г Свинско контрафиле, нарязано

  • 6 бр. Резени шунка

  • 60 г Пекорино с черен пипер, на кубчета

  • 1 бр. Лимон (кора, настъргана)

  • 2 бр. Скилидка чесън, нарязана

  • 45 г Стар хляб, натрошен

  • 3 с.л. Магданоз, нарязан

  • Сол

  • Пипер

  • 6 бр. Стъклени чаши с капак

  • 200 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /5

Застелете стъклените чаши с половината от шунката. Нарежете на ситно останалата шунка с телешкото и свинското.

Стъпка 3 /5

Смесете с другите съставки без водата. Разпределете в чашите и ги затворете. Поставете ги в съда с 200 мл вода.

Стъпка 4 /5

Време за приготвяне: 7 мин.

Стъпка 5 /5

Сервирайте ги топли или охладени.