Телешки терин по италиански

Телешки терин по италиански

Предястия

  • 6

    Брой хора

  • Евтино

    Разход

  • Много лесно

    Трудност

  • Време за приготвяне

  • Време за приготвяне

Продукти

  • 420 г телешко филе
  • 90 г свинско контрафиле, нарязано
  • 6 резена шунка
  • 60 г пекорино с черен пипер, на кубчета
  • 1 лимон (кора, настъргана)
  • 2 бр. скилидка чесън, нарязана
  • 45 г стар хляб, натрошен
  • 3 суп.л. магданоз, нарязан
  • Сол
  • Пипер
  • Стъклени чаши с капак
  • 200 мл вода

Подготовка

Пригответе съставките.

Застелете стъклените чаши с половината от шунката. Нарежете на ситно останалата шунка с телешкото и свинското.

Смесете с другите съставки. Разпределете в стъклените чаши. Затворете ги с капачките . Поставете ги в съда с 200 мл вода.

Време за приготвяне: 7 мин.

Сервирайте ги топли или охладени.