Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Индийско говеждо виндалу

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 24ч. 18мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    12ч. 3мин.
  • Охлаждане
    12ч.

Съставки

4 порции

  • 800 г телешка плешка

  • 180 г червена къри паста

  • 2 с.л. Неутрална мазнина

  • 4 скилидка Нарязан чесън

  • 1 Лук

  • 3 с.л. Джинджифил

  • 2 Червени люти чушки

  • 6 с.л. Червен винен оцет

  • 2 с.л. Доматено пюре

  • 20 cl телешки бульон

  • 2 с.л. Силна горчица

  • Сол, черен пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Подгответе съставките.

  • 800г телешка плешка
  • 180г червена къри паста
  • 2с.л. Неутрална мазнина
  • 4скилидка Нарязан чесън
  • 1 Лук
  • 3с.л. Джинджифил
  • 2 Червени люти чушки
  • 6с.л. Червен винен оцет
  • 2с.л. Доматено пюре
  • 20cl телешки бульон
  • 2с.л. Силна горчица
  • Сол, черен пипер

Стъпка 2 /7

В купа смесете говеждото месо и пастата къри и оставете да се маринова за 12 часа.

  • 800г телешка плешка
  • 180г червена къри паста

Стъпка 3 /7

Добавете мазнината в купата.

  • 2с.л. Неутрална мазнина

Стъпка 4 /7

Добавете лука, чесъна, джинджифила и чилито и ги запържете за 3 минути.

  • 4скилидка Нарязан чесън
  • 1 Лук
  • 3с.л. Джинджифил
  • 2 Червени люти чушки

Стъпка 5 /7

Добавете останалите съставки и маринованото говеждо месо. Оставете да заври.

  • 800г телешка плешка
  • 6с.л. Червен винен оцет
  • 2с.л. Доматено пюре
  • 20cl телешки бульон
  • 2с.л. Силна горчица
  • Сол, черен пипер

Стъпка 6 /7

Включете програма "Готвене на висока температура".

Стъпка 7 /7

Сервирайте горещо веднага.