Индийско говеждо виндалу
- Общо време 24ч. 18мин.
- 15мин.
Приготвяне - 12ч. 3мин.
Приготвяне - 12ч.
Охлаждане
Съставки
4 порции
800 г телешка плешка
180 г червена къри паста
2 с.л. Неутрална мазнина
4 скилидка Нарязан чесън
1 Лук
3 с.л. Джинджифил
2 Червени люти чушки
6 с.л. Червен винен оцет
2 с.л. Доматено пюре
20 cl телешки бульон
2 с.л. Силна горчица
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /7
В купа смесете говеждото месо и пастата къри и оставете да се маринова за 12 часа.
Стъпка 3 /7
Добавете мазнината в купата.
Стъпка 4 /7
Добавете лука, чесъна, джинджифила и чилито и ги запържете за 3 минути.
Стъпка 5 /7
Добавете останалите съставки и маринованото говеждо месо. Оставете да заври.
Стъпка 6 /7
Включете програма "Готвене на висока температура".
Стъпка 7 /7
Сервирайте горещо веднага.