Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Панирана треска с киноа

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 26мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    11мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 400 г Киноа

  • 1 Зеленчуков бульон

  • 3 Лукчета шалот

  • 2 Морков

  • 500 мл Вода

  • 1 с.л. Олио

  • 4 Треска

  • 4 с.л. Галета

  • 2 с.л. Настъргано сирене

  • 1 с.л. Магданоз

  • 2 с.л. Олио

  • Сол

  • Пипер

Аксесоари

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Тази рецепта изисква Extra Crisp. Пригответе съставките.

  • 400г Киноа
  • 500мл Вода
  • 1с.л. Олио
  • 4 Треска
  • 4с.л. Галета
  • 2с.л. Настъргано сирене
  • 1с.л. Магданоз
  • 2с.л. Олио
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 2 /5

Сложете водата, киноата, морковите и шалота в съда за готвене. Подправете със сол и пипер.

  • 400г Киноа
  • 500мл Вода
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 3 /5

Готвене под налягане

Стъпка 4 /5

Добавете олиото и разбъркайте заедно. Поставете треската върху киноата. Поръсете с галета, сирене и магданоз. Сложете малко олио върху рибата.

  • 1с.л. Олио
  • 4 Треска
  • 4с.л. Галета
  • 2с.л. Настъргано сирене
  • 1с.л. Магданоз
  • 2с.л. Олио

Стъпка 5 /5

Поставете капака Extra Crisp и го настройте на ръчен режим (Manual) за 9 минути на 200 °C.

  • Extra Crisp