Пилешко с нар и орехи
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 бр. Пилешко бутче с кълка
150 г Изчистени орехи
6 с.л. Меласа от нар
1 бр. Глава лук, нарязан
300 мл Пилешки бульон
0.66 ч.л. Бахар
2 с.л. Растително масло
4 с.л. Семена от нар
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в съда.
Стъпка 3 /6
Запържете парчетата пилешко. Извадете месото. Добавете лука. Запържете ги. Добавете орехите, меласа и бульон.
Стъпка 4 /6
Разбърквайте, докато се смеси добре. Добавете бахар, сол и пипер, а след това добавете парчетата пилешко.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Добавете семената от нар и сервирайте с ориз или семолина.