Тортелини със спанак и рикота
- Общо време 7мин.
- 5мин.
Приготвяне - 2мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
250 г Пресни тортелини с шунка
200 г Консервиран спанак
0.25 Глава лук, нарязан
100 г Рикота
2 с.л. Нарязани орехи
10 cl Зеленчуков бульон
2 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Настъргано сирене
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото отгоре.
Стъпка 3 /6
Добавете лука и леко го запържете.
Стъпка 4 /6
Добавете тортелините. Подправете със сол и пипер. Излейте вътре бульона. Добавете спанака и рикота, без да бъркате.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Отворете. Разбъркайте. Оставете да престои 5 минути. Сервирайте с орехи и сирене.