Свинско печено в сайдер
- Общо време 12ч. 40мин.
- 20мин.
Приготвяне - 12ч. 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
300 г свинско филе, нарязано на големи кубчета с размер 4 см
1 с.л. Неутрална мазнина
0.5 Нарязан лук
1 Нарязана скилидка чесън
100 г Ситно нарязани гъби печурки
200 г Червени ябълки, без семки и нарязани на 8
12 cl Сайдер
5 cl Вода
1 с.л. Царевично брашно (15 г)
5 листо Градински чай
2 стръкче Мащерка
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /9
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /9
Нарежете лука.
Стъпка 3 /9
Налейте мазнината в купата.
Стъпка 4 /9
Запържете свинското в мазнината 10 минути.
Стъпка 5 /9
Добавете лука, чесъна, гъбите и ябълките. Запържете за 5 минути.
Стъпка 6 /9
Добавете сайдера и сместа от царевично брашно и вода. Гответе и разбърквайте 5 минути.
Стъпка 7 /9
Добавете подправките и овкусете.
Стъпка 8 /9
Включете програма „Готвене на ниска температура“
Стъпка 9 /9
Сервирайте горещо.