undefined

Нашите ангажименти

Намаляването на въздействието на продуктите ни през целия им жизнен цикъл е наша отговорност. Затова се стремим да сведем до минимум екологичния си отпечатък, но и да изградим по-будно общество, в което всеки може да отделя време за важните неща.

undefined

За един по-добър свят,

Tefal се ангажира да намали екологичния си отпечатък

Екодизайн

Стремим се да популяризираме продукти с по-малко въздействие върху околната среда, без това да налага компромиси с ефективността им. 

undefined

Ангажимент за сервизна поддръжка

Нашите продукти, отговарящи на условието за 15 години сервизна поддръжка, са проектирани, така че лесно да се демонтират и сглабят повторно. Това позволява да бъдат отремонтирани с налични резрвни части на разумна цена до 15 години след закупуването им. 

undefined

Kръгова икономика

Нашите цели: влагане на 13 500 тона рециклиран алуминий в съдовете за готвене, произвеждани във Франция до 2025 г. и подпомагане на рециклирането на нашите използвани продукти – от 2012 г. насам Tefal вече е събрала 1,2 милиона продукта – както и 80% рециклируеми електрически уреди.

undefined

Оптимални опаковки

Имаме 3 амбиции за 2023 г: 90% рециклиран картон, 0 експандиран полистирен и 0 пластмасови торбички, блистери или клинове в опаковките ни!

undefined
undefined

Tefal се ангажира

да играе важна роля в изграждането на по-будно общество.

undefined

Tefal е до вас, за да ви помогне да приготвяте домашни ястия, с които да изразите себе си ...

Тъй като доброто хранене е ключово за доброто здраве, нашите продукти и услуги целят да насърчават вкусната, домашно приготвена храна, отговаряща на всеки вкус и предпочитания. 
В отговор на предизвикателството за здравословна храна с по-малко екологично въздействие Groupe SEB и Tefal създадоха Харта на здравословните и устойчиви рецепти. Тази харта насърчава приема на повече зеленчуци, зърнени и бобови, по-малко месо, мазнини и сол... 

undefined

… И ни събира заедно!

В Tefal искрено вярваме, че домът трябва винаги да бъде богат източник на емоции. 
Разработването на иновативни решения, осигуряващи перфектни резултати, не само улеснява приготвянето на домашни ястия, но ви позволява да се насладите на незабравими моменти, споделени с близките ви. 
Нашите продукти и услуги имат една амбиция: да ви помогнат с уникални преживявания да откриете отново това, което наистина има значение. 

undefined

От кухнята до целия дом

Роден исторически в кухнята, Tefal не се ограничава само до там. Създавайки иновативни решения с грижа за текстила и дома, той ни помага да създадем уютна и прията среда, в която да прекарваме повече време заедно. 

Защото общество, което включва всички, е по-смислено

Продуктите ни са специално проектирани, така че всеки да може да ги ползва, независимо от възраст или физическо състояние. Гамата за закуска Includeo включва игра на контрасти между цветовете, по-големи бутони за по-лесно управление, ергономични дръжки или ръководство за употреба на Брайл, с едър шрифт, аудио и онлайн. 


Този приобщаващ подход допринася за по-жизнено общество, което ни насърчава да споделяме.

undefined
undefined

"Иска ми се да можех да бъда повече време със семейството си. За щастие Tefal е до мен, за да улеснява живота ми."

Алекс, 37-годишен, баща на 3 деца.

Нашата история

Потопете се в миналото ни и преживейте важните събития, довели до появата на нашия бранд и иновации.

undefined

Всичко, което трябва да знаете за Tefal

Разберете повече за нас- нашия опит, екип, ценности... осигуряващи дом, изпълнен с живот без ограничения.

undefined