Печено свинско със захар от захарна тръстика и балсамов оцет
- Общо време 12ч. 20мин.
- 15мин.
Приготвяне - 12ч. 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
1 свинско филе (1.2 кг)
2 с.л. Неутрална мазнина
20 г Масло
4 с.л. Балсамов оцет
2 с.л. Ябълков оцет
2 с.л. Кафява захар от тръстика
2 с.л. Соев сос
1 с.л. Царевично брашно
2 ч.л. Чесън на прах
30 cl Зеленчуков бульон
10 листо Свежи листа градински чай
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /5
Добавете олиото и маслото в купата. Запържете месото за 3 минути от всяка страна.
Стъпка 3 /5
Добавете останалите съставки в купата. Оставете да заври за 2 минути.
Стъпка 4 /5
Включете програма „Готвене на висока температура“
Стъпка 5 /5
Подправете по ваш вкус. Добър апетит!