Блендери

Нaшите блендери не са само за приготвяне на смутита – открийте разнообразните им приложения и пригответе разнообразни здравословни дипове, млечни шейкове, плодови сокове и супи за близките си! Острите им ножове гарантират винаги перфектен резултат.

undefined

Нашите блендери са проектирани според вашите нужди

Бързо, лесно, здравословно хранене

Правете всеки ден перфектни супи и смутита с най-пресните съставки. Блендерите ни имат лесно почистваща се кана и подвижен нож от неръждаема стомана.

undefined

Най-гладките смеси, като сметана

Благодарение на ножовете от неръждаема стомана, които смесват и пулсират дори най-твърдите съставки за нула време.

undefined

...И безкрайни възможности

Използвайте всякакви съчетания от съставки за уникално смути, супа или плодов сок. Блендерите се предлагат с чопър, мелничка, кана за сок и много други.

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Гордеем се с нулеви отпадъци

Благодарение на дизайна на ножовете Powelix се стремим да намалим отпадъците – импулс по импулс. Вместо да изхвърляте лимоновата кора, защо не я смесите в универсален цитрусов екстракт? Добавете малко захар, за да получите подправка за салата с лимон, или прясно млян черен пипер за пикантен привкус.

undefined

Полезни и практични аксесоари за блендери

Вземете максимума от вашия блендер, като намерите допълнителни аксесоари и части, предназначени специално за него. От кани за смесване до капаци – изберете най-доброто за нуждите ви.

undefined