OPTISS DECOR
OPTISS DECOR
OPTISS DECOR
OPTISS DECOR
OPTISS DECOR
OPTISS DECOR
OPTISS DECOR

OPTISS DECOR

Реф. №: BC5122V1

ЛЕСЕН УСПЕХ В ПЕЧЕНЕТО

Tefal Optiss е ефективна и елегантна електронна кухненска везна. Тънкият дизайн с удобна стъклена платформа е съчетан с висок капацитет до 5 kg. Везната има лесен за отчитане LCD екран и включена батерия, за да можете да започнете употреба направо от кашона.

Показване на още

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Кухненска везна Tefal Optiss: УЛЕСНЯВА ПЕЧЕНЕТО

Удобна и ефективна, Tefal Optiss е идеалната, лесна за употреба електронна кухненска везна. Спестете време и чистене при печене или готвене: функцията TARE осигурява последователни претегляния в същия съд. Не е нужно да прехвърляте всяка съставка, просто нулирайте везната и продължете да добавяте съставки. Няма нужда и от мерителна кана: с функцията за течности лесно сменяте претегляне на сухи (g) и течни (cl/dl) съставки. Няма риск от грешка при конвертиране на единици.Tefal Optiss се отличава с максимален капацитет от 5 кг и има тънка рамка с впечатляваща естетика, вписваща се идеално във всеки дом. С включени батерии за незабавна употреба направо от кашона. Tefal Optiss съчетава страхотен дизайн и надеждна ефективност в една лесна за ползване кухненска везна.

Характеристики

ИНТЕЛИГЕНТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЧЗВ