Кухненски машини

Мечтали ли сте някога за свои домашни сладкиши? Сложете брашно, яйца и оставете кухненската машина да свърши останалото. Проектирана с устойчив дизайн, кухненската машина е най-добрият помощник в приготвянето на печива. Пригответе хляб, торта или курабийки за вълшебни мигове с любимите хора.

undefined

Нека печенето да започне!

Перфектни резултати – бързо и лесно

Комбинирайте планетарното движение с правилната приставка и скорост за идеално равномерни резултати при смесване всеки път.

undefined

Сладки и апетитни рецепти, създадени за споделяне

Комплектът за приготвяне на теста гарантира идеални резултати, независимо колко тежка или лека е сместа: с бъркалка, приставка за разбиване и кука за тесто.

undefined

Излезте извън света на печенето

Добавете към кухненската машина приставки за още по-големи възможности: включително блендер, месомелачка, шредер и чопър.

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Разбиване само на едно яйце

Нашата Flex Whisk е най-добрият инструмент за леки смеси. Благодарение на патентованата технология на движение по стените не остават неусвоени продукти и можете да разбиете дори само 1 яйце за 60 секунди.

undefined

Полезни и практични аксесоари за кухненски машини

Получете максимума от вашата кухненска машина, като намерите допълнителни аксесоари и части, предназначени специално за нея. От купи за смесване до блендери – изберете най-доброто за нуждите ви.

undefined