Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА IXEO+ QT1510+11

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА IXEO+ QT1510+11 Цялостно решение за гладене и обработка с пара
Многофункционалната парна станция Tefal IXEO + е иновативно решение за грижа за облекла, което осигурява високоефективна обработка с пара и гладене без необходимост от дъска за гладене. Вградената дъска Smart Board с три позиции осигурява удобна вертикална, хоризонтална и наклонена на 30° позиция за гладене с подобрена ергономичност, а дезинфекциращата сила на парата унищожава до 99,9% от бактериите. Открийте революционна система, допълнена с технологията за пара Twin Boiler, която отговаря на всички ваши нужди за грижа за облекла.

Реф. №: QT1510E0

Многофункционалната парна станция Tefal IXEO+

Съчетавайки усъвършенствана технология с чистото удобство на системата Smart Board, парната станция Tefal IXEO + предлага изключително многофункционално решение за грижа за облеклата.

Независимо дали става дума за интензивно гладене, или за финални корекции, можете да се справяте с цялото гладене и обработка с пара напълно ефективно и лесно благодарение на иновативната технология, с която разполагате с най-актуалната мощност на парата.

С лекота постигате чисвтота и свежест с уред за грижа за облеклата, който освежава, дезинфекцира и намалява миризмите, докато глади с пара, унищожавайки до 99,9% от бактериите.*

Вградената Smart Board с три позиции осигурява комфортно гладене в изправено, хоризонтално и наклонено на 30° положение с подобрена ергономичност. Накрайникът за гладене е изключително лесен за употреба и с оптимална ергономичност до два пъти по-лек от стандартна парна ютия.**

В готовност само за 70 секунди и с голямо разнообразие от функции, IXEO предизвиква революция в цялостната грижа за облеклата.

*Изпитвания, проведени от външна лаборатория съгласно стандарта NFT72-110; септември 2020 г. **В сравнение с ютията Tefal FV3910

Най-важното
 • Съвършен комфорт и лекота

  Революционно решение за грижа за облеклата за всички ваши нужди за гладене и обработка с пара – интензивна или финални щрихи – с иновативната функция Smart Board с 3 позиции, подобрена ергономия и усъвършенствана технология.

 • Изключително изглаждане

  Иновативната технология с двоен бойлер се съчетава с налягането на помпата от 5 bar, непрекъснатото подаване на пара до 45 g/минута и парен удар до 90 g/минута за високоефективни резултати.

 • Изключително лека интелигентна глава

  Опростена лека конструкция с подобрена ергономия, която осигурява гладка и удобна глава, до два пъти по-лека от стандартна парна ютия с тегло едва 530 грама.

 • Овежава и дезинфекцира

  Наситената мощ на парата унищожава до 99,9% от бактериите и микробите, като освежава и премахва миризмите по време на обработката, за свежи облекла и перфектна хигиена.

 • Удобна интелигентна подвижна основа

  За гъвкавост и удобство подвижната основа ви позволява да освежавате по всяко време и навсякъде, за употреба върху пердета, мебели и други.

 • Бързо загряване за повече удобство

  Вашето цялостно решение с пара е в готовност за около 70 секунди, идеално за ежедневна употреба и корекции в последния момент.

 • Технология Smart Protect

  Възползвайте се от усъвършенствана система за грижа за облекла, която е безопасна за употреба за целия ви гардероб, дори за най-деликатните тъкани, като коприната, с технология без необходимост от настройки.

 • Без необходимост от поддръжка

  Наслаждавайте се на трайна ефективност и резултати, на които можете да разчитате ден след ден, с вградена антиваровикова система, която осигурява пълна защита и поддръжка.

 • Прецизен връх

  Наслаждавайте се на плавно и лесно гладене до последния сантиметър от дрехите с прецизния връх, който осигурява достъп до трудни области, като яки и шевове.

 • Гъвкава и лесна грижа за облеклата

  Независимо дали става дума за финални корекции, или интензивно гладене, справяйте се с грижите за облеклата с пълен комфорт и лекота благодарение на старателно изработената конструкция със свиващи се стълбове за регулиране на височината.

 • Лесно пренасяне

  Благодарение на малките колелца под станцията за гладене и обработка с пара пренасянето е лесно, за да можете да се грижите за облеклата навсякъде в дома си.

 • Удобство благодарение на приложените принадлежности

  Избрани модели съдържат удобни принадлежности, като четка за тъкани, проектирана за плътни платове, и подвижна закачалка за по-лесно гладене с пара.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Пара и ефективност
Мощност 2980  W
Променлива пара 45  g/min
Ударна пара 90  g/min
Налягане на ударна пара До 5  bar
Лесно за използване
Вместимост на резервоара за вода (L) 1  L
Воден резервоар Фиксиран  
Автоматично изключване Да  
Дължина на захранващия кабел 3  m
Дължина на маркуча за пара 1.70  m
Регулируема стойка Двоен  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Индикатор за готовност на парата    
Окачалка    
Разглобяема основа    
Колелца    
Аксесоари
Integrated board Smart board 3 positions  
Аксесоари Четка за тъкани  
ДРУГИ ФУНКЦИИ
Тип на щепсела EUR  
Форма на щепсела Straight Plug  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.