Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACESS STEAM FORCE

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACESS STEAM FORCE Най-мощният уред за пара, който се грижи за всички тъкани*
Ръчният уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force е решение „2 в 1“ за всички дрехи и за домашен текстил. Този лесен за използване уред осигурява надеждно изглаждане, като същевременно дезинфекцира и премахва праха — всичко това в удобен ръчен формат. Открийте цялостното решение: концентрираната сила на парата ви помага да изглеждате възможно най-добре изключително бързо, а новата микрофибърна четка същевременно премахва праха и дезинфекцира — перфектно за използване навсякъде в дома ви: за палта, матраци, дивани и много други!

Реф. №: DT8230E1

Ръчен уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force

Решението за грижа за домашен текстил и дрехи, което ви дава повече: ръчният уред за гладене с пара Tefal Access Steam Force е проектиран така, че да отговаря на всички ваши нужди за домашния текстил, с ненадмината лекота и удобство в удобен ръчен формат.

Оборудван с впечатляваща мощност от 2000 W, 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и 90 g/мин парен удар, този многофункционален ръчен уред за гладене с пара премахва гънки, дезинфекцира и почиства прах с пълна гама от усъвършенствани функции.

Благодарение на светкавичното загряване за 25 секунди и технологията на нагрятата повърхност можете да премахвате гънки от дрехите и да ги обличате веднага.

Микрофибърната четка е суперзвезда в почистването, която предлага всичко необходимо за освежаване и премахване на прах от палта, матраци, дивани и много други.

Естествената мощ на парата дезинфекцира за по-здравословна домашна среда без необходимост от почистващ препарат или химикали. Открийте този лесен за използване, безопасен и ефективен върху всички тъкани уред в ръчен формат.

*От Tefal

Най-важното
 • Мощна пара

  2000 W мощност, до 30 g/мин непрекъснато подаване на пара и нов, ексклузивен парен удар от 90 g/мин – всичко това с чистото удобство на ръчния формат.

 • Принадлежност от микрофибър за прах

  Четката от микрофибър премахва праха от всички облекла и домашен текстил за ново, изключително лесно изживяване при пролетното почистване. Премахване на праха и дезинфекция в една стъпка!

 • В готовност на мига

  Вашият ръчен уред за гладене с пара е готов, когато ви е необходим. Светкавичното загряване за 25 секунди е всичко необходимо, за да започнете, за експресно изглаждане с пара и перфектни финални корекции.

 • Дезинфекциращо действие на парата

  Концентрираната мощ на парата унищожава до 99,99% от бактериите, вирусите и микробите* за по-безопасна грижа за облекла и по-здравословна домашна среда. *Външни изпитвания, проведени в независими лаборатории с прилагане на устройството върху памучна тъкан и бавно преминаване с пара напред и назад 3 пъти

 • Изцяло естествена пара

  Всичко, от което се нуждаете за премахване на гънки, дезинфекциране и почистване, всичко това с естествената сила на парата и абсолютно без препарати или химикали.

 • Дрехите са готови веднага

  Новата технология с нагрята повърхност позволява висококачествено гладене с пара, което прави дрехите приятно сухи и готови за носене веднага след изглаждането с пара.

 • Безопасен за всички тъкани

  Интелигентната технология за управление на температурата ви позволява да премахвате гънки и да дезинфекцирате дори най-деликатните/трудни за почистване тъкани и материали, независимо дали са подходящи за гладене, или не, без риск от лъщене или изгаряне

 • Лесна употреба

  Подвижен резервоар за вода с размер 190 ml, който осигурява изключителна автономия от 10 минути, захранващ кабел с дължина 2,6 m, функция за автоматично изключване и две настройки за пара с интуитивно управление.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Мощност 2000  W
Употреба Vertical  
Променлива пара до 30  g/min
Ударна пара до 90  g/min
Време за загряване 25  s
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Дължина на захранващия кабел 2.6  m
Автономност 10  min
Индикатор за готовност на парата    
Възможност за управление на парата    
Цветове Черен  
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела черен  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.