Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА PURE TEX DT9530

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА PURE TEX DT9530 Първият уред за гладене с пара 4 в 1 за премахване на гънки и почистване на всички домашни текстилни изделия
Tefal PURE TEX предлага 4 действия в 1 уред за пара с лесно за използване устройство, което дезинфекцира, изглажда, почиства и разпръсква аромат за всички домашни текстилни изделия. Този иновативен, първи по рода си ръчен уред за пара е оборудван с интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки, с която дезинфекцирате, гладите, почиствате мъхчета и прах от всички текстилни изделия в дома си без усилия. Напълно естественото дезинфекциращо действие на парата допълва този продукт, като унищожава до 99,9% от вирусите и бактериите* с помощта на ултра бързия уред за пара, който е готов за работа само за 25 секунди.

Реф. №: DT9530E1

Ръчен уред за пара Tefal PURE TEX

Със своите иновативни и интелигентни функции, уредът за пара Tefal PURE TEX е проектиран да улесни ежедневната грижа за текстилните изделия в дома ви.

Първият по рода си ръчен уред за пара дезинфекцира, глади, почиства и разпръсква аромат благодарение на интуитивна и екслузивна система с различни подложки, с която разполагате с 4 лесни действия в 1 уред за пара.

Дезинфекция: лесно постижима хигиена и свежест със силата на парата, която дезинфекцира и намалява миризмите, докато почиства с пара, унищожавайки до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*.

Гладене: благодарение на уникалната технология, която осигурява нагрята плоча с единно управление на температурата, 1700 W мощност, непрекъснато подаване на пара до 30 g/минута и ексклузивен парен удар до 90g/мин, PURE TEX глади с ефективно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене.

Почистване: двустранната подложка премахва косми, прах и мъхчета от всички тъкани, дори тези, които не могат да се перат или се перат трудно.

Разпръсква аромат: с помощта на подложката за разпръскване на аромат MonParfum се наслаждавате на любимия си аромат у дома. Всичко това в ултра бърз уред за пара, който е готов за действие за 25 секунди, осигурявайки отлични резултати за всички домашни текстилни изделия.

*Вируси: външни изпитвания, септември 2020 г., върху BCoV-1 и Murine Norovirus върху памучна тъкан. Бактерии и микроби: външни изпитвания върху Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. При внимателна употреба. Вж. www.tefal.com

Най-важното
 • Ексклузивна система с няколко подложки

  Нашата ексклузивна система с няколко подложки позволява смяна им без усилия благодарение на иновативното магнитно поставяне. Подложките могат да се ползват двустранно за различни функции и по-продължителна употреба. Лесни за поддръжка, те са подходящи за изпиране на ръка и се съхраняват компатно в тяхната кутия.

 • Дезинфекциращата мощ на парата

  Интензивната сила на парата дезинфекцира и унищожава до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*. Премахва миризми, алергени и прахови акари за перфектна хигиена у дома.

 • Изцяло естествена пара

  Освежаване и дезинфекция благодарение на изцяло естествената сила на парата без химикали, за по-здравословен дом.

 • Ефективно премахване на гънки

  Излезте навън в най-добрия си вид изключително бързо благодарение на технологията с нагрята плоча: без конденз, дрехите са готови за носене незабавно. В съчетание с монотемпературен контрол: без температурни настройки, гладите дори най-деликатните тъкани, като коприната, без риск от изгаряне или лъщене.

 • Мощна пара

  Достигнете подаване на пара до 90 g/мин за упорити гънки или плътни тъкани благодарение на парния удар. С 2 настройки на парата достигате 30 g/мин непрекъснато подаване на пара или можете да използвате минималното ниво за леки и лесни за гладене тъкани.

 • Почистване на косми, мъх и прах

  Интелигентна двустранна подложка за почистване на всички тъкани, дори най-трудните или тези, които не могат да се перат - за премахване на косми/мъх от една страна и с микрофибър от другата за премахване на финия прах, който е проникнал в тъканите.

 • Разпръснете любимия си парфюм

  С MonParfum можете да усетите приятния аромат на любимия си парфюм у дома, като добавите няколко капки в устройството, включите подложката MonParfum и използвате функцията за пара.

 • Обработка с пара за изделия, които не са подходящи за гладене

  Капакът за пара защитава най-деликатните тъкани и изделия, за да се наслаждавате на 100% естествения ефект на дезинфекция с пара върху всички материали.

 • Готов на мига

  Готов за употреба само за 25 секунди за бързо и ефективно гладене в забързаното ежедневие.

 • За всички домашни текстилни изделия

  Благодарение на иновативните подложки дезинфекцирате, премахвате гънки, почиствате и ароматизирате всички домашни текстилни изделия: облекла, палта, дамаски, възглавници, пердета, завивки, бебешки изделия и др.

 • Без необходимост от дъска за гладене

  Благодарение на революционния дизайн и вертикалното движение можете да гладите без дъска за гладене.

 • Функция за автоматично изключване

  За по-безопасна употреба уредът се изключва автоматично след няколко минути в покой.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Мощност 1700  W
Usage Vertical  
Променлива пара до 30  g/min
Ударна пара до 90  g/min
Време за загряване 25  s
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Дължина на захранващия кабел 2.5  m
Индикатор за готовност на парата    
Възможност за управление на парата    
Цветове Син/ бял  
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела Бял  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.