TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА PURE TEX DT9530

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА PURE TEX DT9530 Първият уред за гладене с пара 4 в 1 за премахване на гънки и почистване на всички домашни текстилни изделия
Tefal PURE TEX предлага 4 действия в 1 уред за пара с лесно за използване устройство, което дезинфекцира, изглажда, почиства и разпръсква аромат за всички домашни текстилни изделия. Този иновативен, първи по рода си ръчен уред за пара е оборудван с интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки, с която дезинфекцирате, гладите, почиствате мъхчета и прах от всички текстилни изделия в дома си без усилия. Напълно естественото дезинфекциращо действие на парата допълва този продукт, като унищожава до 99,9% от вирусите и бактериите* с помощта на ултра бързия уред за пара, който е готов за работа само за 25 секунди.

Реф. №: DT9530E1

Ръчен уред за пара Tefal PURE TEX

Със своите иновативни и интелигентни функции, уредът за пара Tefal PURE TEX е проектиран да улесни ежедневната грижа за текстилните изделия в дома ви.

Първият по рода си ръчен уред за пара дезинфекцира, глади, почиства и разпръсква аромат благодарение на интуитивна и екслузивна система с различни подложки, с която разполагате с 4 лесни действия в 1 уред за пара.

Дезинфекция: лесно постижима хигиена и свежест със силата на парата, която дезинфекцира и намалява миризмите, докато почиства с пара, унищожавайки до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*.

Гладене: благодарение на уникалната технология, която осигурява нагрята плоча с единно управление на температурата, 1700 W мощност, непрекъснато подаване на пара до 30 g/минута и ексклузивен парен удар до 90g/мин, PURE TEX глади с ефективно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене.

Почистване: двустранната подложка премахва косми, прах и мъхчета от всички тъкани, дори тези, които не могат да се перат или се перат трудно.

Разпръсква аромат: с помощта на подложката за разпръскване на аромат MonParfum се наслаждавате на любимия си аромат у дома. Всичко това в ултра бърз уред за пара, който е готов за действие за 25 секунди, осигурявайки отлични резултати за всички домашни текстилни изделия.

*Вируси: външни изпитвания, септември 2020 г., върху BCoV-1 и Murine Norovirus върху памучна тъкан. Бактерии и микроби: външни изпитвания върху Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. При внимателна употреба. Вж. www.tefal.com

Най-важното
 • Ексклузивна система с няколко подложки

  Нашата ексклузивна система с няколко подложки позволява смяна им без усилия благодарение на иновативното магнитно поставяне. Подложките могат да се ползват двустранно за различни функции и по-продължителна употреба. Лесни за поддръжка, те са подходящи за изпиране на ръка и се съхраняват компатно в тяхната кутия.

 • Дезинфекциращата мощ на парата

  Интензивната сила на парата дезинфекцира и унищожава до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*. Премахва миризми, алергени и прахови акари за перфектна хигиена у дома.

 • Изцяло естествена пара

  Освежаване и дезинфекция благодарение на изцяло естествената сила на парата без химикали, за по-здравословен дом.

 • Ефективно премахване на гънки

  Излезте навън в най-добрия си вид изключително бързо благодарение на технологията с нагрята плоча: без конденз, дрехите са готови за носене незабавно. В съчетание с монотемпературен контрол: без температурни настройки, гладите дори най-деликатните тъкани, като коприната, без риск от изгаряне или лъщене.

 • Мощна пара

  Достигнете подаване на пара до 90 g/мин за упорити гънки или плътни тъкани благодарение на парния удар. С 2 настройки на парата достигате 30 g/мин непрекъснато подаване на пара или можете да използвате минималното ниво за леки и лесни за гладене тъкани.

 • Почистване на косми, мъх и прах

  Интелигентна двустранна подложка за почистване на всички тъкани, дори най-трудните или тези, които не могат да се перат - за премахване на косми/мъх от една страна и с микрофибър от другата за премахване на финия прах, който е проникнал в тъканите.

 • Разпръснете любимия си парфюм

  С MonParfum можете да усетите приятния аромат на любимия си парфюм у дома, като добавите няколко капки в устройството, включите подложката MonParfum и използвате функцията за пара.

 • Обработка с пара за изделия, които не са подходящи за гладене

  Капакът за пара защитава най-деликатните тъкани и изделия, за да се наслаждавате на 100% естествения ефект на дезинфекция с пара върху всички материали.

 • Готов на мига

  Готов за употреба само за 25 секунди за бързо и ефективно гладене в забързаното ежедневие.

 • За всички домашни текстилни изделия

  Благодарение на иновативните подложки дезинфекцирате, премахвате гънки, почиствате и ароматизирате всички домашни текстилни изделия: облекла, палта, дамаски, възглавници, пердета, завивки, бебешки изделия и др.

 • Без необходимост от дъска за гладене

  Благодарение на революционния дизайн и вертикалното движение можете да гладите без дъска за гладене.

 • Функция за автоматично изключване

  За по-безопасна употреба уредът се изключва автоматично след няколко минути в покой.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 1700  W
Променлива пара до 30  g/min
Парна глава Ceramic Soleplate  
Време за загряване 25  s
Дезинфекциране    
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 2.5  m
Настройка на парата 2  
Възможност за управление на парата    
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Автоматично изключване Да  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Воден резервоар Сменяем  
Индикатор за готовност на парата    
Отделение за съхранение на захранващия кабел Велкро  
Type of garment steamers Handheld  
Отделение за съхранение на приставките Интегриран  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Степени на работа 2 настройки на парата  
АКСЕСОАРИ
Аксесоари Подложка за почистване, подложка за гладене, аксесоар против кондненз с възможност за ароматизиране  
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Син/ бял  
Kills bacterias 99.9% virus, bacteria & germs  
99.9% virus, bacteria & germs  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.