TEFAL ACCESS STEAM+

ACCESS STEAM+ Моят ежедневен партньор!

Tefal Access Steam + предлага бързо и ефективно гладене с пара точно навреме! Изключително функционалният дизайн на уреда – с две нива на изпускане на пара, отлята алуминиева нагряваща се плоча с керамично покритие и утра бързо загряване – гарантира висока ефективност всеки ден. Благодарение на новата технология, можете да обработвате с пара всички материи, навсякъде, по всяко време, само с едно вертикално движение – дори и когато вече трябва да излизате!

Уред за гладене с пара Tefal Access Steam +: по-лесен начин да сте без гънки, всеки ден!

Дръжте гънките далеч от дрехите си с Tеfal Access Steam+, лесен за употреба, бързо загряващ уред с пара за ефективни резултати върху широка гама от материи.

Със своите 1600W мощност и непрекъснат поток на парата, уредът гарантира отлични резултати при 20 г/мин поток на парата -ниво Delicatе за деликатни материи и 26 г/мин - ниво Super Turbo.

Отлятата алуминиева гладеща плоча с керамично покритие осигурява по-добри резултати от когато и да било, а бързото загряване за 40 секунди означава, че Access Steam+ е готов точно, когато имате нужда от него.

Благодарение на революционният дизайн на уреда с пара и технологията за нагряване на плъзгащата повърхност, той премахва гънките само с едно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене – идеално изглаждане с пара в последната минута и в движение.

Всичко това се допълва от още няколко удобства, които включват: 190 ml отделящ се воден резервоар за дълги периоди на гладене с пара и лесно допълване, както и 3 m кабел и бутон за постоянен поток на парата за пълна свобода на движението.

Освен това, петте смарт-аксесоара осигуряват още по-лесна употреба: чантичка за из път, четка за лесна употреба при плътни материи, капак против конденз за по-деликатни материи, закачалка за врата за лесно закачане на дрехите ви, приставка за ръб, за да правите идеални ръбове на якета и панталони.

Най-важното
 • Кажете сбогом на дъската за гладене

  Благодарение на революционния дизайн и единичното вертикално движение, вие постигате резултати без гънки, без нужда от дъска за гладене.

 • 3 смарт аксесоара

  • Четка за дрехи: за лесна употреба върху плътни материи • Капак за пара/против конденз: за деликатни материи • Кука за врата: за лесно закачане на дрехите ви

 • Освежава и хигиенизира

  Широкото разпръскване на парата през нишките на материиите позволява освежаване, хигиенизиране и премахване на миризмите

 • Плюс още 2 аксесоара 

  Чантичка за съхраняване, за да носите уреда навсякъде, и приставка за ръбове, за да оформяте перфектни ръбове на панталони и ризи.

 • Винаги готов

  Готов за работа само за 40 секунди, с непрекъснат поток на парата, при поискване.

 • Super Turbo ниво

  За силен поток на парата от 26 г/мин, идеален за упорити гънки и плътни материи.

 • Дрехи, които можете да облечете незабавно

  Нова технология за нагряване на гладещата плоча, което означава без конденз, така че дрехите ви да са готови за носене незабавно.

 • Удобство

  Голям подвижен воден резервоар, който осигурява дълготрайно гладене и лесно допълване.

 • Лесна употреба

  Удобство и лесна употреба, благодарение на:

  3 метра кабел
  Заключена позиция на бутона за дълготрайно парно гладене
  Лесен достъп до бутон - Вкл./Изкл., със светлинен индикатор

 • Подходящ за всякакви дрехи

  Безопасен за употреба върху всякакви материи – дори и върху най-деликатните, като например коприна.

Функции
РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ
Мощност 1600  W
Променлива пара 26  g/min
Парна глава Ceramic Soleplate  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 3  m
Настройка на парата 2  
Възможност за управление на парата    
АКСЕСОАРИ
Отделение за съхранение на приставките Торбичка  
Аксесоари Четка за по-плътни материи; Капак против конденз за финни материи; Приствака за ръбове  
Кука на вратата    
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цветове Черно/Тъмно сиво  

Инструкции и ръководство