Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL OPTIGRILL + GC7128

OPTIGRILL + GC7128 Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено.

Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено

Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено

OptiGrill+: иновация с интелигентна технология за приготвяне на вкусни ястия. С "Automatic Sensor Cooking" - технология за готвене с автоматичен сензор, при която времето и температурата се задават автоматично според дебелината и броя на парчетата, поставени на грила, въз основа на 6 програми за готвене (бургер, птиче месо, сандвич, колбаси, червено месо, риба) и режим за замразени храни. В същото време светлинен индикатор ви позволява да следите печенето: Розово за предварително нагряване, синьо, след това зелено в началото на готвенето, жълто за алангле, оранжево за средно изпечено и червено за добре изпечено. Идеално приспособим към вкусовете на всички, просто повдигнете капака, за да вземете вашето парче месо, когато е готово, и оставете останалото да продължи да се пече! Допълнителният ръчен режим с 4 регулируеми нива на температурата ви позволява да готвите всичко и е напълно адаптиран за плодове и зеленчуци, за да ги сготвите, както желаете.

Реф. №: GC712834

Автоматичен сензор за готвене и индикатор за степента на изпичане за перфектни резултати

Запознайте се с умния електрически грил OptiGrill+, с ръчен режим с 4 температурни настройки за безкрайни опции за готвене.

Подобрен с технологията "Automatic Sensor Cooking" (Автоматичен сензор за готвене), OptiGrill + веднага определя броя на парчетата и тяхната дебелина, разположени върху плочата, за да се коригира автоматично температурата и времето за готвене за постигане на перфектни резултати.

Светлинният индикатор и системата за звуково известяване предоставя възможност за директно наблюдение на процеса на готвене за постигане на висока точност, приготвяне на месото по ваше желание: алангле, средно изпечено или добре изпечено.

6 програми за готвене приготвят съвършените ястия: бургер, птиче месо, сандвич, колбаси, червено месо и риба, плюс режим за замразени храни и ръчен режим с 4 температурни настройки.

Допълнителните характеристики включват плочи от лят алуминий с незалепващо покритие, повърхност за готвене 600 см2, порции за 2 до 4 души, и голяма тава за отцеждане под наклон 7 ° за отцеждане на сока от печенето.

 

 

 

 

 

Най-важното
 • 6 автоматични програми и индикатор за степента на изпичане, за отлични резултати: от алангле до добре изпечено

  Ръчен режим с 4 настройки на температурата за приготвяне на всякакви видове храна.

 • 6 автоматични програми за готвене

  За различни видове храни: бургер, птиче месо, сандвич, колбаси, червено месо, риба.  

 • Индикатор за степента на изпичане

  Проследяване на процеса на печене за перфектни резултати - от алангле до добре изпечено месо: показва степента на готвене и издава звуков сигнал на всеки етап, за да ви уведомим, когато храната е готова според вашите предпочитания!

 • Автоматичен сензор за готвене

  Автоматично измерване на дебелината: автоматично се настройва на подходящата температура според размера и дебелината на всеки вид храна в рамките на зададените програми.

 • Безопасно почистване в съдомиялна машина

  Безопасно почистване, на плочите от лят алуминий с незалепващо покритие и на тавата за отцеждане в съдомиялна машина.

 • Голяма тава за отцеждане

  Голяма тава за отцеждане и плочи с наклон 7 °, за да се гарантира отцеждане на сока при печене.

 • Висока ефективност: плочи от лят алуминий

  Високоефективни плочи от лят алуминий с покритие от PTFE за лесно почистване.

Рецепти
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Не. След приключването на първата партида, отворете грила и извадете храната. Затворете грила и натиснете OK. Не е необходимо преди това да изключвате грила. Когато светлините светнат отново, изберете режима, който желаете. Етапът на предварително затопляне трябва да бъде доста по-бърз, отколкото първия път, тъй като плочите вече са нагорещени. Когато Optigrill издаде звуков сигнал, че е в готовност, отворете отново грила и поставете втората партида храна върху плочите и процедирайте по обичайния начин.
Има 4 температурни нива, изобразени с цветен индикатор:
Зелен: 110°C (230°F до 257°F)
Жълт: 190°C (356°F до 383°F)
Оранжев: 225°C (428°F до 455°F)
Червен: 270°C (518°F до 545°F)
Не, тъй като сензорите за готвене не са активни в ръчен режим.
Преди да почистите грила, изчакайте приблизително 45 минути, докато устройството се охлади. За да отстраните тежки отлагания от храна върху плочите или страните на грила, препоръчваме да използвате дървена или пластмасова шпатула. За да почистите грила и неговите компоненти, използвайте напоена с гореща вода кърпа. Не потапяйте грила във вода. Не използвайте абразивни почистващи продукти или продукти, които съдържат алкохол или гориво, тъй като те може да повредят устройството.
Уредът не е бил изцяло отворен при поставянето на храната върху плочите на грила преди готвенето.
Решения: за да позволите на уреда да установи стартирането на цикъл на готвене, уредът трябва да бъде изцяло отворен, преди всеки цикъл на готвене. В противен случай цикълът на готвене няма да стартира. Отворете грила изцяло и след това го затворете и натиснете OK.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е установил проблем и може да е необходим ремонт.
Ако оставите уреда отворен между 2 цикъла на готвене, той ще превключи в режим за безопасност и ще трябва да бъде рестартиран.
За да гарантирате най-добри резултати при готвене, не трябва да отваряте уреда за повече от 1 минута през циклите на готвене. Рестартирайте (RESET) като го изключите от контакта за 2-3 минути и рестартирайте пълния цикъл на готвене.
Ако Вашата храна е с дебелина под 4 mm, тя е твърде тънка (като резени бекон), възможно е да не се засича.
Това не е проблем, просто натиснете бутона OK за потвърждение за започване на готвенето.
Започнали сте готвенето преди предварителното загряване да е приключило.
За да коригирате това: изключете уреда, извадете храната, рестартирайте уреда и след това се върнете към избора на програма и изчакайте приключването на предварителното загряване, преди да започнете готвенето.
Ако проблемът се задържи въпреки следването на съвета по-горе: възможно е уредът да се нуждае от ремонт.
• Плочите на грила не са поставени правилно върху кукичките на плочата и поради това сензорите не могат да установят правилно наличието на храна.
За да коригирате този проблем, изключете уреда и го оставете да се охлади. След това поставете правилно плочата за готвене.
• Започнали сте готвене на храната, преди плочите да са предварително загрели.
За да коригирате това: изключете уреда, махнете храната, затворете уреда. Включете отново уреда, изберете и потвърдете програма и изчакайте докато предварителното загряване приключи.
• Ако проблемът се задържи въпреки следването на съвета по-горе: възможно е уредът да се нуждае от ремонт.
Това може да се дължи на неправилно почистване на нагревателните плочи.
Препоръчваме Ви да измиете предварително Вашите нагревателни плочи по следния начин, преди да ги поставите в съдомиялната машина, за да премахнете всякакви остатъци от храна:
- Накиснете плочите в гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове за около 30 минути,
- Изтъркайте и двете страни на плочата с гъба или четка за съдове, гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове,
- Изплакнете,
- Поставете в съдомиялната машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.