Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ГОТВЕНЕ EASY FRY & GRILL XXL INOX

УРЕД ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ГОТВЕНЕ EASY FRY & GRILL XXL INOX Готвене с горещ въздух и грил – дори едновременно

Зарадвайте семейството си с вкусни, здравословни ястия от собствената си кухня с уреда за здравословно готвене Tefal Easy Fry & Grill 2-в-1. Подвижен разделител Flexcook ви позволява лесно да превключвате от XXL капацитет (за до 8 порции) към двойни зони за готвене на две различни храни, които да бъдат готови едновременно. Технологията за готвене с горещ въздух и лятият аксесоар за грил сигуряват перфектни резултати, хрупкави отвън и пухкави отвътре ястия с по-малко мазнина. С 8 автоматични програми (пържени картофи, хапки, печено пиле, пица, месо, риба, зеленчуци, десерти) за безкрайни възможности. Наслаждавайте се на вкусна и здравословна храна ежедневно, приготвена бързо и лесно и с малко или без мазнина.  

Реф. №: EY801D15

XXL уред за здравословно готвене с горещ въздух и грил за две различни ястия, които се приготвят едновременно

За бързи и здравословни домашно приготвени ястия, Easy Fry & Grill XXL предлага пълна гъвкавост и по-лесно готвене ден след ден за до 8 души.

Добавете или премахнете удобния разделител, за да превключите от XXL капацитет за прекалено големи съставки към двойна купа, за да готвите 2 различни храни наведнъж благодарение на режима за интелигентна синхронизация.

Открийте технологията за допълнителна хрупкавост за вкусни пържени на въздух храни с по-малко масло и технология за скара за запържване на всички видове храни.

*1 kg пресни пържени картофи, приготвени с 15 ml мазнина, спрямо традиционно готвене във фритюрник с 2 L **налично само на избрани пазари

Най-важното
 • 2 в 1 XXL уред за здравословно готвене с горещ въздух и грил

  Открийте уред за здравословно готвене с горещ въздух и грил 2 в 1, който предлага безкрайни възможности в един удобен уред: едновременно готвене, 8 програми и XXL вместимост за вкусни ястия и големи количества.

 • Пестене на време

  Усъвършенствана технология за перфектни резултати: интелигентният режим за синхронизиране предлага настройки за готвене на два различни продукта и гарантира, че всичко ще е готово едновременно.

 • Адаптиран към нуждите ви

  Персонализирайте мястото за готвене и пестете време с лесно подвижния разделител Flexcook, с който преминавате от готвене на големи по размер продукти в общо пространство към двойно готвене за цяло меню наведнъж.

 • Надеждни резултати при готвене

  Лесни ястия, които се получават перфектно всеки път, благодарение на 8 програми за готвене (пържени картофи, хапки, печено пиле, пица, месо, риба, зеленчуци, десерт) и ръчен режим.

 • Грил без дим

  Грил с лята алуминиева решетка – с незалепващо покритие, отвори на решетката за източване на мазнината и готвене практически без дим – обещава крехко, сочно месо или зеленчуци с пефектно запичане направо в кухнята ви.

 • Здравословни хрупкави ястия

  Технологията за хрупкава коричка предлага перфектния баланс на температурата и потока горещ въздух за хрупкави, златисти резултати с малко количество или без добавена мазнина: наслаждавайте се на 99% по-малко добавена мазнина в сравнение с фритюрник!* *99% по-малко добавена мазнина: 1 kg пресни пържени картофи, приготвени с 15 ml мазнина, спрямо традиционно готвене във фритюрник с 2 L

 • XXL вместимост

  Значителната вместимост от 6,5 L е достатъчна за до осем души, като предлага обилни и вкусни ястия за всеки повод: от бързи делнични вечери до празнични менюта.

 • Безплатно приложение

  С нашето удобно приложение за готвене, което предлага разнообразие от лесни рецепти, разполагате с безкрайно вдъхновение: от популярни ястия до екзотични специалитети.

 • СПЕСТЕТЕ ДО 70% енергия*

  *с уреди за готвене с горещ въздух от Tefal

  *Спрямо традиционна фурна, Енергиен клас А. Тестове, проведени през 2022 г. със замразени картофи.

  Приготвяйте всичките си любими ястия с технологията за готвене с горещ въздух от Tefal и спестете до 70% енергия 

Функции
Функция "студени стени"    
Вместимост на хранителни продукти 1,5  kg
Капак Напълно матов  
LCD екран    
Таймер    
Подвижна купа PTFE  
Автоматично спиране    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
С ActiFry и дозиращата лъжица с олио по Ваш избор ще получите леки и хрупкави картофи. В зависимост от предпочитанията си, можете да добавите 1 допълнителна лъжица олио за още по-богат вкус!
Изплакнете два пъти картофите в купа с вода, за да се махне излишната скорбяла. Важно е след това добре да се подсушат преди готвене с чиста попиваща кърпа и след това с кухненска хартия. Ако готвите замразени пържени картофи, не е нужно да добавяте мазнина, тъй като те вече са омазнени и могат да станат прекалено мазни. Ако имате уред от типа 2 в 1 (купа + тава), след като храната се сготви в тавата, гответе пържените картофи още 2-5 мин. след като сте махнали тавата, за да станат по-хрупкави.
Никаква, тъй като те са вече омазнени.
Ако готвите замразени пържени картофи, не е нужно да добавяте мазнина, тъй като те вече са омазнени.
Има няколко възможни причини:
• Може би не сте използвали правилния сорт картофи.
• Картофите не са били измити достатъчно и изсушени преди готвене и все още съдържат твърде много скорбяла.
• Парченцата картофи са много дебели. Нарежете картофите по-тънко.
• Не сте използвали достатъчно олио. Увеличете количеството олио.
• Филтърът може би е запушен. Почистете филтъра.
От размера на парченцата картофи зависи колко ще са хрупкави или меки.
Колкото по-тънко са нарязани парченцата картофи, толкова те ще бъдат по-хрупкави, и обратно, по-дебелите парченца ще са по-меки отвътре.
В зависимост от вкусовите Ви предпочитания, можете да променяте времето на готвене и размера на парченцата картофи: тънки: 8 x 8 mm/стандартни: 10 x 10 mm/дебели: 13 x 13 mm.
За най-добри резултати измийте картофите цели и след това нарязаните картофи с много вода, докато стане чиста.
Това позволява премахването на колкото е възможно повече скорбяла, за да се предотврати слепването на парченцата картофи.
Изсушете ги старателно с помощта на суха, попиваща кухненска хартия.
Парченцата картофи трябва да са напълно сухи преди готвене.
Можете да разнообразявате Вашите желания и да използвате различно олио!
Стандартно олио: зехтин, рапично олио*, олио от гроздови семки, царевично, фъстъчено, слънчогледово, соево*
Олио с подправки: ароматни билки, чили, чесън, лимон...
Специално олио: лешниково*, сусамено*, шафраново*, бадемово*, авокадово*, арганово*...
Не Ви съветваме да използвате орехово олио, което води до вкус на огранено след сготвянето.
(* олио за готвене според производителя).
Не превишавайте максималните количества и времето за експлоатация, посочени в таблицата с рецепти, в противен случай няма да постигнете очаквания резултат и може да повредите уреда.
Не препоръчваме използването на почистващи препарати, различни от препарат за съдове.
Почистете уреда с влажна, неабразивна гъба и препарат за съдове. Не използвайте агресивни почистващи препарати, груби или абразивни гъби. Не използвайте специални почистващи препарати за метал. Никога не поставяйте уреда под течаща вода и не го потапяйте.
Ако смятате, че има неизправност в работата на двигателя на уреда, занесете го в оторизиран сервиз за проверка.
Вероятно сте осолили храната в процеса на готвене. Не осолявайте храната преди края на готвенето, за да избегнете надраскване на купата ActiFry.
За модели, които използват тава, и за да запазите качествата й по-дълго, не използвайте метални прибори.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Температурата за готвене в уреда Actifry е прибл. 180°C (160°C във вътрешността на хранителните продукти) към края на готвенето.
Да, това е истински мултифункционален уред, който може да се използва за готвене на голям диапазон от храни.
Вашият уред може да се използва за множество рецепти, от предястия до десерти.
Можете да направите и хрупкав картофен чипс, крехко пилешко или дори плодов сладкиш...
Съхранявайте картофите в подходящо мазе или хладен шкаф (между 6 и 8°C), далеч от светлина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.