Аламинут хот пот
- Общо време 14мин.
- 10мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
600 г Варен бял боб с домати
2 бр. Патешка кълка с конфи
2 бр. Наденица „Монбеляр“
400 г Свински рийони
200 г Осолено свинско
1 бр. Глава лук
1 Букет гарни
2 бр. Скилидка чесън
4 с.л. Доматено пюре
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
600г Варен бял боб с домати 2бр. Патешка кълка с конфи 2бр. Наденица „Монбеляр“ 400г Свински рийони 200г Осолено свинско 1бр. Глава лук 1 Букет гарни 2бр. Скилидка чесън 4с.л. Доматено пюре
Стъпка 2 /7
Нарежете на ситно главата лук.
1бр. Глава лук
Стъпка 3 /7
Сложете конфито от патешки бутчета в тигана, за да се разтопи мазнината.
2бр. Патешка кълка с конфи
Стъпка 4 /7
Отстранете бутчетата и мазнината, като оставите около 2-3 суп.л. Добавете наденички и рийони. Запържете ги. Добавете лука и запържете на слаб огън.
2бр. Наденица „Монбеляр“ 1бр. Глава лук
Стъпка 5 /7
Сложете всички съставки в тигана. Добавете 150 мл вода. Разбъркайте.
600г Варен бял боб с домати 2бр. Патешка кълка с конфи 2бр. Наденица „Монбеляр“ 400г Свински рийони 200г Осолено свинско 1бр. Глава лук 1 Букет гарни 2бр. Скилидка чесън 4с.л. Доматено пюре
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане.
Стъпка 7 /7
Сервирайте.