Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Бланкет от сьомга

Оценка пет звезди (средна)

-/5 -

  • Общо време 18мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    3мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 900 г Филе от сьомга, нарязано

  • 300 г Печурки, тънко нарязани

  • 1.5 бр. Глава лук, нарязан

  • 300 г Моркови, нарязани

  • 150 г Миди

  • 1 бр. Букет гарни

  • 1.5 бр. Стрък розмарин

  • 300 мл Пълномаслена сметана

  • 300 мл Рибен бульон

  • 3 с.л. Магданоз, нарязан

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Подгответе съставките.

  • 900г Филе от сьомга, нарязано
  • 300г Печурки, тънко нарязани
  • 1.5бр. Глава лук, нарязан
  • 300г Моркови, нарязани
  • 150г Миди
  • 1бр. Букет гарни
  • 1.5бр. Стрък розмарин
  • 300мл Пълномаслена сметана
  • 300мл Рибен бульон
  • 3с.л. Магданоз, нарязан

Стъпка 2 /6

Нарежете гъбите на тънко.

  • 300г Печурки, тънко нарязани

Стъпка 3 /6

Нарежете лука на дребно.

  • 1.5бр. Глава лук, нарязан

Стъпка 4 /6

Сложете всички съставки в съда за готвене. Подправете със сол и черен пипер. Затворете.

  • 900г Филе от сьомга, нарязано
  • 300г Моркови, нарязани
  • 150г Миди
  • 300мл Пълномаслена сметана
  • 300мл Рибен бульон

Стъпка 5 /6

Готвене под налягане

Стъпка 6 /6

Извадете розмарина и букета гарни. Сервирайте с магданоз и ориз басмати.

  • 1бр. Букет гарни
  • 1.5бр. Стрък розмарин
  • 3с.л. Магданоз, нарязан