Бланманже с маракуя
- Общо време 16мин.
- 15мин.
Приготвяне - 1мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1.5 бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода
6 cl Вода (както и малко за желатина)
40 г Захар
0.33 бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана
1 бр. Плод(ове) маракуя
15 cl Кокосово мляко
0.5 бр. Манго за сервиране
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
1.5бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода 6cl Вода (както и малко за желатина) 40г Захар 0.33бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана 1бр. Плод(ове) маракуя 15cl Кокосово мляко 0.5бр. Манго за сервиране
Стъпка 2 /4
Сложете в тигана водата, ванилия, захар и пулп от маракуя.
6cl Вода (както и малко за желатина) 40г Захар 0.33бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана 1бр. Плод(ове) маракуя
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Добавете течния желатин. Разбъркайте добре. Добавете кокосовото мляко. Филтрирайте. Охладете.
1.5бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода 15cl Кокосово мляко