Бланманже с маракуя
Tefal
Рецепта на Tefal

Бланманже с маракуя

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 16мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    1мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 1.5 бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода

  • 6 cl Вода (както и малко за желатина)

  • 40 г Захар

  • 0.33 бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана

  • 1 бр. Плод(ове) маракуя

  • 15 cl Кокосово мляко

  • 0.5 бр. Манго за сервиране

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Пригответе съставките.

  • 1.5бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода
  • 6cl Вода (както и малко за желатина)
  • 40г Захар
  • 0.33бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана
  • 1бр. Плод(ове) маракуя
  • 15cl Кокосово мляко
  • 0.5бр. Манго за сервиране

Стъпка 2 /4

Сложете в тигана водата, ванилия, захар и пулп от маракуя.

  • 6cl Вода (както и малко за желатина)
  • 40г Захар
  • 0.33бр. Шушулка ванилия, отворена и настъргана
  • 1бр. Плод(ове) маракуя

Стъпка 3 /4

Приготвяне под налягане.

Стъпка 4 /4

Добавете течния желатин. Разбъркайте добре. Добавете кокосовото мляко. Филтрирайте. Охладете.

  • 1.5бр. Листове желатин, омекотени в ледено студена вода
  • 15cl Кокосово мляко