Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Бо бун

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 20мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 400 г Фина телешка кайма

  • 160 г Оризово фиде

  • 4 бр. Глава лук, тънко нарязан

  • 2 с.л. Сладък соев сос

  • 6 бр. Листа маруля, нарязани

  • 100 г Пресни бобени кълнове

  • 3 с.л. Рибен сос нем

  • 24 бр. Листа прясна мента

  • 4 бр. Пролетни рулца

  • 6 с.л. Слънчогледово олио

  • Сол

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /6

Накълцайте лука.

Стъпка 3 /6

Мариновайте говеждото месо в соевия сос. Накиснете фидето в гореща вода за 4 минути. Излейте олиото в съда за готвене.

Стъпка 4 /6

Запържете пролетните рулца, извадете ги. Запържете лука и говеждото, извадете ги. Налейте вътре 70 мл вода и пригответе фидето.

Стъпка 5 /6

Добавете говеждото и лука.

Стъпка 6 /6

Сервирайте с мента, кълнове, салата, нарязани пролетни рулца и сос.